Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Dermacol

Dermacol skjønnhetsprodukter så først dagens lys i Barrandov filmstudio i Praha tidlig på 60-tallet, og har siden den gang vært Tsjekkisk-eid. Det gikk ikke lang tid før de ansatte i filmstudioet startet et samarbeid med hudeksperter ved Medical Cosmetics Institute - Et samarbeid som skulle vise seg å bli svært gunstig.

Dermacol utviklet snart Make-up Cover-serien, som var blant de første av sitt slag da den ble lansert i England og resten av verden. Til og med i Hollywood ble produktlisensen solgt i 1969, og Dermacol kjenner stor stolthet i å vite at mange av datidens filmstjerner ble enda litt vakrere med Dermacol. 

I dag selges Dermacol i Europa, midtøsten, Russland og Australia, og i hjemlandet Tsjekkia er Dermacol så stort at det rett og slett er synonymt med skjønnhet. Faktisk er hvert fjerde solgte sminkeprodukt i Tsjekkia et produkt fra Dermacol! 

Produktene fra Dermacol inneholder aktive ingredienser som er utviklet i Tsjekkia, Frankrike, Italia, Spania, Tyskland og Japan. De aller fleste produktene er også hypeallergeniske. Dermacol utfører kliniske undersøkelser med bistand fra National Institute of Public Health i Praha etter EUs lovgivende krav. De endelige produktene blir ikke testet på dyr.

Dermacol

per side
per side