Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Urtekram

Danske Urtekram fører en rekke økologisk sertifiserte hår-, hud- og kroppsprodukter, i tillegg til ulike matvarer, hvorav mange som er laktose- og glutenfri.

Grunnleggerne, Lisbeth Damsgaard og Ronnie McGrail, startet opp lokalt i København på 70-tallet - En tid da økologi og miljøbevissthet var på en begynnerstadium. I den lille butikken solgte de produkter som inspirerte til en ren og enkel livsstil med fokus på naturlige ingrendienser. Dette utviklet seg til å bli foretaket Urtekram Internasjonal AS. Da de store matvarekjedene fikk øynene opp for økologi på 90-tallet, stod Urtekram i front, og i dag selges merket i nærmere 40 land verden over.

Alle produktene fra Urtekram er sertifisert økologisk av Ecocert etter COSMOS organic-standarden og er i tillegg Svanemerket (Nordisk Miljømerking). Produktene er ikke testet på dyr, og er merket med solsikken fra The Vegan Society som indikerer at de kun inneholder vegetabilske ingredienser og dermed er trygge for veganere. De innholder ikke hormonforstyrrende parabener eller petrokjemiske ingredienser (for eksempel silikon og mineralsk olje).

Urtekram

per side
per side