Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Vita Liberata selvbruning

 

Selvbruning er kommet for å bli! Vi blir mer og mer klar over risikoen ved soling i solarium og på stranda. Derfor er det fint at det er mulig å oppnå en vakker, glødende hud uten å være redd for føflekkreft. Selvbruning fra Vita Liberata gir deg den brune nyansen du har drømt om!

Hørt om konseptet Clean Tanning? Vita Liberata, grunnlagt i 2007, er verdenskjente for sine luksuriøse selvbruningsprodukter. Vita Liberatas selvbruningskrem inneholder økologiske ingredienser, den vil pleie huden din samtidig som den gir deg en vakker farge!

Om du skal i bryllup eller på helgetur og ønsker en fresh og solbrun look, så bør du prøve bestselgeren pHenomenal Mousse Medium. Den unike pHenO2 teknologien gjør at fargen sitter fire ganger så lenge som noen annen selvbruning.  Det er lett å bli avhengig, det kan superkjendisene Gwyneth Paltrow og Sophia Vegara bekrefte!

Om du ønsker hudpleie og selvbruning til ansiktet, så anbefaler vi Tanning Mitt. En silkemyk påføringshanske som gjør det enklere å oppnå en lekker selvbruning.  

Coverbrands anbefaler alle å bruke solkrem når en er ute i sola. Sjekk ut vårt brede sortiment av solkrem her.

Vita Liberata selvbruning

per side
per side