Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Christiane`s Favoritter

Årets store ferietur står for døren; Roadtrip i California og Arizona. Det blir to uker med mye bilkjøring og nytt overnattingssted nesten  hver natt i alt fra frisk bris ved kysten til kvelende ørkenvarme. Da gjelder det å pakke med seg smarte produkter som gjør at jeg føler meg fresh, uten at de tar for stor plass. Alle favorittene må jo med! Heldigvis er det noe som heter "travel size". Her er mine must haves på reise:

1.BDB Universal Brow Pencil Nordic  Jeg er ikke alltid like opptatt av å bruke maskara, spesielt på om sommeren, eller på ferier hvor jeg er mye ute i naturen. Men litt farge på mine ellers veldig lyse øyebryn gjør underverker for hvor våken jeg ser ut. Universal Brow Pencil fra Billion Dollar Brows er en soleklar favoritt, og en veldig praktisk å ha med på tur siden det er både farge og kost i ett. Nyansen Nordic er spesielt utviklet i samarbeid med Coverbrands og passer meg perfekt.

2. Rudolph Care Sun Stick spf50  Rudolph Care er et organisk dansk merke som har stort fokus på trygge ingredienser som kan brukes av alle. Det liker jeg! Organic Sun Stick SPF50 blir med i bagasjen, og kommer til å brukes på både lepper, neserygg og ikke minst tatoveringene mine. De trenger litt beskyttelse, de og.

3. Batiste Tropical Mini Visste du at man helst ikke bør vaske håret mer enn 2-3 ganger i uke? Batiste har de beste tørrshanpooene jeg har prøvd, og til en svært hyggelig pris. Den store varianten blir liggende hjemme på badet, mens den lille får være med på tur, både ferier og i hverdagen. Jeg har en i nesten hver veske.

4. Micro Cell 2000 Nail Wonder  Enten du skal på badeferie, storbyferie eller roadtrip, så vil du være mye ute og kanskje mer aktiv enn du pleier, noe som ofte går ut over lange, velstelte negler. Jeg elsker Nail Wonder fra Micro Cell fordi den styrker neglene slik at de ser like pene ut når jeg kommer hjem som før jeg dro. I tillegg gir den blanke finishen en veldig fint og delikat resultat. Og best av alt; Det trengs nesten ingen presisjon for å påføre den! Den kan brukes alene eller som en top coat.

5. Tangle Teezer Compact Styler Gold Rush Jeg har den typiske glatte og rette nordiske hårtypen, men på mystisk vis ser det allikevel alltid ut som et kråkereir når jeg kommer ut av dusjen. Tangle Teezer har virkelig blitt redningen, den glir enkelt gjennom håret uten å slite og lugge. Den smarte og litt mindre varianten Tangle Teezer Compact Gold Rush er ideell for reiser, og blir definitivt med meg på tur!

6.Glo Therapeutics Moisturizing Tint SPF 30 Normalt bruker jeg foundation fra Everyday Minerals og KIDE, men når jeg er på ferie i solfylte strøk, liker jeg noe som er litt mer transparant. Moisturizing Tint fra Glo Therapeutics er en farget oljefri dagkrem med solfaktor 30 - det vil si at den både tilfører fuktighet til ansiktet mitt, beskytter det fra sterke UV-stråler og i tillegg gir akkurat passe mengde med farge til å jevne ut hudtonen litt. I følge hudpleiere skal man nemlig helst bruke solfaktor 30 i ansiktet året rundt. Slike multi use-produkter er gull verdt på reise! Fargen medium passer meg supert nå når jeg ikke er på mitt mest vinterbleke.

7. Korres Pomegranate Cleansing Wipes Jeg er stor fan av renseservietter, både hjemme og på tur, og syns det uten tvil er den enkleste måten å fjerne sminke på. Pomegranate Cleansing. Wipes fra det greske merket Korres er supre fordi de ikke bare fjerner sminke og smuss, men de er ogå snille mot huden.

8. Travalo Silver  Travalo er helt genial. Jeg oppdaget den lenge før jeg begynte i Coverbrands, og har nå opptil flere slik at jeg kan ha en i hver veske. Den lille parfymebeholderen holder ca. 50 spray og er ikke større enn en leppestift. Perfekt når man vil freshe seg litt opp underveis på fly, på jobb, på konsert eller hvor man enn er.

9.Maya Water Facial Mist Organic White Tea Travel Size  Selv om man er flittig bruker av fuktighetskrem, kan huden allikevel bli dehydrert og sliten. Facial Mist fra norske Maya Water er et produkt som utrolig godt å ha på lange flyturer, men også hvis man bruker mye tid foran en skjerm eller føler at man er utsatt for mye forurensning i hverdagen. Det er bare å spraye i vei, og man føler seg med en gang mye freshere. Maya Water bruker forresten pH-nøytralt kildevann fra Hemsedal, og som en liten bonus vil jevnlig bruk faktisk hjelpe med å redusere rynker og fine linjer. Dette kommer nok til å bli en favoritt i ørkenen. Finnes i både stor størrelse og reisestørrelse.

10. Burt's Bees Peach & Willowbark Deep Pore Scrub  Jeg elsker Burt`s Bees og jeg elsker skrubber, så det var ingen overrakselse at Peach & Willowbark Deep Pore Scrub ville bli en favoritt. Det er en ansiktskrens med kremkonistens som også fungerer som skrubb (stort plusspoeng for at jeg dermed slipper å ta med både ansiktsrens og skrubb i kofferten). Kornene er litt større enn for eksempel Face & Body Scrub fra MD Formuations, men jeg syns det funker veldig bra til daglig rens av ansiktet.

Christiane, webansvarlig

Christiane`s Favoritter

per side
per side