Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Mari`s Favoritter

Jeg har lys nordisk hud, med et dryss av fregner, som får overraskende nok ganske lett farge, men for meg er det fortsatt viktig å ta vare på huden. Så derfor bruker jeg alltid sminke og kremer som har solfaktor i seg, da er jeg alltid beskyttet for solens skadelige stråler. 

Som dagkrem bruker jeg Bare Minerals Advanced Protection SPF20 Moisturizer (449,-), denne gir masse fuktighet og trekker lett inn i huden. På natten liker jeg å bruke kokosoljen fra Pukka (149,-) Kokosolje er en naturlig fettkilde som utvinnes fra kjøttet i kokosnøtten og som kan brukes på flere områder i dine daglige skjønnhetsrutiner. Selv bruker jeg den som nattkrem, hårkur, leppomade og sminkefjerner. Kokos har i tillegg en naturlig faktor på SPF 4-6, så for en som sverger til at det er solfaktor i produkter er dette topp. 

Siden jeg har fregner er det fantastisk at det er kommet flere produkter på markedet som ikke dekker helt, men som lar fregnene skinne igjennom. Bare Minerals sin Complexion Rescue er et absolutt must i min sminkepung. Det er en lett farget krem med solfaktor SPF 30 (379,-). Den gir masse fuktighet og en naturlig glød. 

Jeg ELSKER markerte bryn, derfor er øyebrynspudderet fra BDB perfekt for meg. Bruker fargen Taupe fra Billion Dollar Brows (199,-). Den er forholdvis mørk, men jeg har lært at man skal velge farge ut ifra sin egen hårfarge ved røttene, og der er jeg ganske mørk. Som sminkeredskap bruker jeg Everyday Minerals - Angled brow and Liner Brush (129,-) 

Så fort solen er fremme har jeg på meg solbriller vinter som sommer og jeg har falt pladask for disse solbrillene fra Le Specs - Swizzle Matte Khaki/Green (499,-)  For å få et ”ungt” og åpent blikk bruker jeg Bare Minerals Well-Rested Face and Eye Brightener (289,-) Denne kan jeg ikke leve uten. Den legger jeg i en trekant under øynene og smører lett ut. Den gjør absolutt underverker!! Og hvis huden min er rød noen steder bruker jeg Paul and Joe Stick concealer i fargen Creme (249,-) for å dekke over. 

Jeg avslutter alltid sminkerutinene mine med min favoritt blush fra KIDE. Som vant årets MERKE på Stella Awards 2015. Kide - Kissed (599,-) 

Til slutt vil jeg også nevne en annen favoritt jeg har, og det er Blax strikker (79,-). De sliter ikke, lugger ikke og er supert å ha i vesken så har du alltid strikk tilgjengelig ved behov.   

Mari Karlsnes Art Director/Grafisk Designer

Mari`s Favoritter

per side
per side