Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Siv`s Favoritter

Etter godt over fire år i skjønnhetsmekkaet Coverbrands.no har jeg vært heldig å få mulighet til å teste hundrevis av produkter!

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for det som er rent og naturlig både innen hudpleie og sminke og ELSKER det meste som er økologisk:) Gjennom årene har jeg nok endt opp med å kjøpe mange flere produkter enn jeg strengt tatt trenger, men den siste tiden har jeg blitt flinkere til å investere i noen utvalgte kvalitetsprodukter i stedet for å kjøpe alt jeg har lyst på, og det er bra både for miljø og lommebok:)

Her er mine sminkefavoritter! 

1. KIDE Cosmetics: For meg var KIDE kjærlighet ved første blikk og da jeg fikk vite at produktene er økologiske hylte jeg vel nesten av entusiasme!;) Nå har jeg brukt et utvalg produkter i halvt års tid og KIDE har virkelig blitt et av mine favorittmerker noensinne! KIDE leverer kvalitet, trygge ingredienser og en bærekraftig helhetsfilosofi, noe som er veldig viktig for meg! Foundationen gir en naturlig look og glød og det digger jeg! En ekstra bonus er også at produktene ser fantastiske ut. Nå har både Sunshine bronzer, Kissed blush og Medium foundation funnet sin plass i makeupbagen min og der blir de definitivt værende!

2. bareMinerals illuminating veil: Dette lysreflekterende fikseringspudderet gir en umiddelbare wow-effekt på huden! Første gang jeg brukte det fikk jeg faktisk flere kommentarer på at jeg strålte litt ekstra, så du kan trygt si at dette produktet raskt ble fast inventar i sminkepungen;) Jeg bruker det på områder jeg ønsker å fremheve i ansiktet når jeg gjør en enkel hverdagskonturering.

3. Hurraw lip balm: «Hurra for Hurraw» sier jeg bare! Disse fantastiske lipbalmene er både veganske, raw, økologiske og fairtrade, de har en myk konsistens og jeg liker at det finnes så mange smaker å velge mellom. Det er vanskelig å velge ut en favoritt men grapefruit og kokos er to sikre vinnere på våren og sommeren! 

4. Vi jenter leter alltid etter den perfekte mascara og min jakt føltes nok så endeløs inntil jeg møtte Mr. Tall, dark & hansome;) Denne mascaraen gjør akkurat det den sier at den skal gjøre,  bygger opp vippene til en fantastisk lenge og gir et helt klumpefritt resultat. Tommel opp! 

5. Everyday Minerals blush: Denne har jeg ofte med meg i vesken for touch up’s siden KIDE sin blush er litt stor. Jeg elsker det store utvalget av freshe farger og synes Everyday minerals leverer fantastisk kvalitet og holdbarhet! En soleklar budsjettfavoritt!

6. Makeupkost fra Jacks Beauty Line: Hvem vil ikke ha disse herlige og unike kostene i makeupbagen sin? Jeg har lyst til å kjøpe alle men foreløpig har jeg investert i large powder brush som jeg synes er perfekt til å legge mineralpudder med. Den har god gripeevne, er fin og jobbe med og føles god og myk mot huden.  

7. Alexander Sprekenhus: Er det lov til å ta med et hårprodukt selvom jeg skriver om sminke? Jeg håper det for jeg bare MÅ få med at jeg elsker alt fra Alexander Sprekenhus!! Jeg har lenge brukt både hydrating shampoo & balsam og den siste tiden har jeg også lagt min elsk på Hair styling Elexir som i tillegg til å gjøre håret silkemykt dufter HELT amazing!! Jeg bruker den hver eneste dag og anbefaler den på det sterkeste! 

8. Deborah Lippmann Misty Morning: Da jeg så denne lakken fra Deborah Lippmanns nyeste kolleksjon på en kollega utbrøt jeg umiddelbart «DEN skal jeg ha»! Duse pasteller er veldig klassisk og passer i de aller fleste anledninger, så denne kalde gråblå lakken kommer jeg til å bruke sommer som vinter. Misty Morning er relativt transparent så tre lag må til for å få ønsket farge. Et stort pluss er at Deborah Lippmann`s lakker er både holdbare og enkle å påføre.

9. NYX Chunky Dunk: Fargesterke lepper er utrolig fresht, spesielt til solbrun hud! Nå vil jeg leke meg med både rosa- og oransjetoner i tillegg til klassisk røde lepper! NYX Chunky dunk har en myk konsistens og jeg digger blyantformen slik at man slipper lipliner!

Siv Hege :)

Siv`s Favoritter

per side
per side