Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Stian`s Favoritter

Som innkjøpssjef i Coverbrands.no har jeg testet en mengde produkter de siste årene. Noen har utmerket seg som mine personlige favoritter :)

1. Isun: Rosemary Sage scrub; Jeg har brukt denne scruben mer eller mindre daglig i et par år. Den lukter godt,  gjør huden myk og deilig og inneholder kun gode, organiske ingredienser.  Skrubben har fine saltkorn som fjerner døde hudceller og salvieoljer som gjør huden myk og setter igang sirkulasjonen. Perfekt for alle hudtyper utenom veldig sensitiv.

2. Isun ; Rasshoul neem mask: Dette er en rensende og avgiftende maske som kjennetegnes av de rene økologiske neem- og tulsioljene fra India, kombinert med naturlige lukter av andre essensielle oljer og urter. Denne masken er virkelig en kraftfull hudrenser. Den går i dypden samtidig som den strammer opp huden. Jeg bruker den ca 2 ganger i uken.

3. Isun coconut cream: Jeg bruker denne rensekremen daglig. Den er mild og silkemyk og har en mild og naturlig duft av kokos. Denne pleiende kokkosnøttgelén inneholder blant annet urter og aromatiske essensielle oljer fra gran, edelgran, einebær og sedertre-blader. Kan brukes til både ansikt og kropp.

4. Rudolph SUN face-spf 50: Rudolph care er et prisvinnende organisk hudpleiemerke fra Danmark. I fjor lanserte Rudolp Care, Rudolph sun. Disse solkremene er lette og silkemyke og lukter naturlig og godt. Jeg bruker denne også som dagkrem hele sommerhalvåret.

5. LeTan – Coconut lotion, spf 30: En lett og myk solkrem som lukter digg kokos. Både designet og lukten gjør meg glad. Som en Australsk bestselgende solkrem sier det seg selv at den beskytter godt.

6. LeSpecs: Swizzle matte copper: Le Specs er mitt favorittmerke innen solbriller. De er alltid tidlig ute med nye trender og design. Det er god kvalitet og overkommerlige priser, noe som gjør at man kan unne seg flere par per sesong.

7. Alexander Sprekenhus: Volume Shampoo:  Alexander Sprekenhus er et norsk hår og hudmerke som satser på naturlige ingredienser. De er utviklet over flere år og dette merkes på kvaliteten rundt hele merket. Både duft og design er veldig fresht. Bruker både volum og hydrating- daglig.

8. Philip Martin; SCALP BENEFIT: Et musthave-produkt i dusjen. Dette er en cooling hodebunnsbehandlig som frisker opp hode og hodebunn. Perfekt for deg med sensitiv hodebunn, flass, hårtap eller farget hår.

9. Escentric Molecule; Molecule No 1: Favorittparfymen min gjennom flere år!! Den er unisex og reagerer på molekylene i kroppen, så den vil lukte forskjellig på alle personer, men den har et mildt og godt utgangspunkt i grunnen. Den perfekte sommerduft!

10. Hurraw Lip Balm; Coconut: Naturlig og myk lip balm med veldig god smak.

Stian :) 

Stian`s Favoritter

per side
per side