Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Tone`s Favoritter

Etter å ha testet hundrevis av produkter har jeg noen absolutte budsjettfavoritter som jeg kan anbefale. Dette er kvalitetsprodukter som gir deg mye for pengene. Her ser du mine «must haves». 

Jeg har prøvd utrolig mange forskjellige neglelakker men ingen slår Barry M sine lakker.  Merket har fått kultstatus i England, kjent som «the most colorful name in cosmetics», og har flere ganger vunnet skjønnhetspriser for sin holdbarhet, glans og fargespekter. Fargen Navy Blue nr 292 gir en klassisk dyp blåfarge som kan benyttes til både hverdag og fest. 

Etter at jeg prøvde Blax hårstrikk kan jeg med sikkerhet si at de virkelig lever opp til sitt rykte som verdens beste hårstrikk. De tynne nøytrale strikkene blender perfekt med håret og er laget av gjenvinnbart plastmateriale som er superelastiske og ikke sliter ikke på håret. Må prøves!

Tangle Teezer er definitivt et av mine absolutte favorittprodukter og har blitt kåret til beste hårprodukt i Storbritannia. Formen på børsten gjør den enkel å holde og du får ut floker uten at det lugger eller skader håret.  Lett å rengjøre og superpraktisk å ha med på reise.

Jeg har lagt min elsk på det Australske solkremmerket LE TAN som har vært på markedet i over tretti år og fortsatt imponerer med sitt freshe og innovative design kombinert med fantastisk produktkvalitet.  Favoritten er Coconut Lotion spf 15 som har en herlig konsistens og lukt av kokos. Solkremen er vannfast, beskytter mot UVA/UVB og er PABA fri.  Jeg får uten unntak positive tilbakemeldinger både på design og kvalitet når jeg har med meg denne på beachen eller i parken.

Jeg har prøvd utallige maskaraer i forskjellige prisklasser. Til denne prisen syntes jeg Doll Eye Mascara fra NYX er uslåelig. Børsten gjør at maskaraen er enkel å påføre og den gir vippene volum uten at de klumper seg.  Doll Eye Mascara inneholder naturlige oljer og vitamin E og gir deg definitivt et «Doll eye look».

Denne fantastiske parfymeflakongen til bare kr 149 er en av mine absolutte favoritter. Den er på størrelse med en leppestift og perfekt å ha i håndvesken, på reise eller i clutchen.  

RÅ Organics kjennetegnes med sin produksjon på Vestlandet, ingredienser og produktnavn fra den norske naturen og ved opplevelsen av renhet. Med fokus på omsorg både for naturen og mennesket er produktene planlagt ferdig NATRUE godkjent i mai 2015. Jeg er avhengig av GRØDE sin oppfriskende fuktspray. Jeg bruker denne daglig både over mineralsminken eller rett på huden for eksempel på hendene for å gi fukt og motvirke matt og trett hud. Den inneholder limesaft som renser og minimerer porene i huden og glyserin som er en effektiv fuktbinder. Lukter himmelsk!

Digger designet til det spanske merket TOKA. Den organiske massasjeolje inneholder mandler, organisk argan – og druestilkolje.  TOKA kommer i praktisk og diskret emballasje og er delt opp i singeldoser. Massasjeoljen gir også fuktighet og næring til huden og etterlater den myk og deilig.  

Highlighter, øyeskygge, shimmer og all over finish i ett og same produkt gjør at Mary-Lou Manizer AKA «The luminizer” fra theBalm er en av mine favorittprodukter. Jeg bruker det i hverdagen for ekstra glød både når jeg sminker øyne og som all over finish. Perfekt til fest og kan brukes på kroppen som et solpudder for å fremheve og gi ekstra glød. Mary Lou inneholder naturlige ingredienser og er olje -og parabenfri og selvfølgelig ikke testet på dyr. Det lekne designet med speil gjør det lett å ta en touch up på sminken. Til en pris på kr 249 får du uten tvil mye for pengene. 

Bryn er et av de viktigste områdene i ansiktet men kanskje det som også oftest blir neglisjert. Velformede bryn kan ta bort flere år med aldring om det gjøres riktig. Er det et produkt jeg ikke kan leve uten er det brynspudderet til Billion Dollar Brows i fargen Taupe.  Jeg bruker Angle Tip spooly Brush, også fra BDB, til å påføre pudderet. Velformede bryn rammer inn øynene og gir et våkent blikk så dersom du ikke har prøvd brynspudder er dette et absolutt must! 

Digger de håndproduserte leppepomadene fra HURRAW! De er økologiske, glutenfrie, vegane og inneholder kun fair trade ingredienser. På denne årstiden sverger jeg til SUN PROTECTION balm spf 15 med mandarin og kamille som gir leppene beskyttelse og pleie. Med 22 ulike varianter til en pris på under 50 kr skal det ikke være noe problem å finne en du liker. 

Bare ELSKER Le Specs sine solbriller! Med slagordet ‘Le Specs, Le Tough’, tok Le Specs verden med storm og ble ikonisk på midten av 1980-tallet. De fortsetter i dag å imponere med nytenkning og brillene brukes av blant annet av kjendiser som Rihanna og Beyonce og selges i over 30 land. Min favoritt denne våren er modellen Neo Noir Milky Tortoise til overkommelige kr 549. Brillene har en brunspettet ramme og et fargerikt blått speilglass som gir et behagelig lys og en «Cat Eye look».  

Tone :)

Tone`s Favoritter

per side
per side