Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Trine`s Favoritter

Nå er festivalsommeren rett rundt hjørnet- et av sommerens store høydepunkter for meg! Det er tid for å stresse ned og bare kose seg med god stemning og flotte folk! Som Tønsbergjente gleder jeg meg spesielt til noen deilige dager på Slottsfjell! Dagene før festivalen starter gjør jeg en del forberedelser. Festivalantrekk, hud og hår skal preppes, gjerne slik at det holder festivalen igjennom!

1.       Slitne festivalføtter i sandaler er vel et kjent fenomen for de fleste festivalgjengere. Gi de en god dose pleie før det hele braker løs. Et godt fotbad, en liten skrubb med god fotfil fra Scholl samt pedikyr og manikyr med spreke farger gjør underverker. Bruk en god top coat f eks Leche Vita fra Tone Lise slik at du er sikker på at neglelakken sitter som den skal.

2.       Noen dager før starter jeg også på å bygge opp litt solbrun hud, med Sunspa selvfølgelig! Chocolate er min "soleklare" favoritt ;) Flere behandlinger noen dager på rad gjør susen. Ta gjerne en deilig kroppskrubb før du begynner slik at resultatet sitter lenger, og smør deg gjerne med en god fuktighetskrem daglig slik at selvbruningen sitter lenge.

3.       Mitt beste skjønnhetstips har jeg også startet å bruke i god tid før sommeren. Lange fyldige øyevipper er noe alle drømmer om. Selv er jeg helt avhengig av Revitalash vippe serum. Jeg fikk resultater allerede etter en ukes bruk morgen og kveld.Etter at jeg nå har fått ønsket resultat vedlikeholder jeg vippene ved å bruke serumet annenhver kveld. Husk å legge vippeserumet på nyrenset hud. Det er viktig at det påføres på huden og ikke bare på selve vippene. Jeg har fått mange spørsmål om jeg bruker vippeextensions, men det har jeg aldri prøvd og trenger heller ikke så lenge jeg bruker Revitalash. Mye billigere er det også. Et serum holder i ca 4 mnd.

4.       På festival tilbringer man mange timer ute i sola, jeg satser på go’ vær i år ogsåJHUSK solkrem på hele kroppen, jeg bruker alltid faktor 30. Le Tan har lenge vært en favoritt hos meg, jeg elsker den deilige kokkoslukten! Solkremen har rukket å bli med på utallige ferier og strandturer og bare lukten i seg selv får meg i strålende humør :)

5.       På festivaldagene er det viktig for meg med naturlig sminke som holder hele dagen. Ved å brukeprimer til både ansiktet og øyenskygge sitter sminken på plass. Jeg bruker bade timeBalm face primer og Put a lid on it eyeshadow primer fra the Balm. Jeg elsker produktene fra KIDE og bruker KIDE foundation i farge medium og KIDE sunshine for en nydelig glød. Brynene mine er avhengige av Universal Brow Pencil Nordic for en naturlig farge som varer og varer. På leppene har jeg alltid et lite strøk av Touch of Magic /Genie fra BarryM. Den freshe rosafargen matcher lett ethvert solkysset ansikt. Det finnes ikke leppestift som holder lenger enn denne!  

6.       I vesken må jeg alltid ha med meg et par quick fix produkter. I år skal autobalm california helt klart være med på festival, der har jeg mye av det jeg trenger i en liten palett, både rouge, highlighter og øyenskygge. Jeg har også et behov for å føle meg frisk hele dagen så en dusj med favorittduften må også til. Da tar jeg med meg Caseti'en min så slipper jeg å ha med meg hele parfymeflasken. Caseti er en genial parfyme-refill flaske som rommer ca 40 spray med favorittparfymen.

7.       Mitt avsluttende tips til ting i festivalvesken er også to gode venner i nød: mini antibacfra Crabtree and Evelyn og noen reservetørk med toalettpapir ;)

God festival! :D

Trine`s Favoritter

per side
per side