Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills hylles av den berømte talkshow-vertinnen Oprah Winfrey! Historien begynte da rumenske Anastasia Soare flyttet til USA uten å kunne ett eneste ord engelsk. Men øyebryn, det kunne hun. I dag har hun kjendiser som Madonna, Kim Kardashian og Jennifer Lopez på kundeliste – og selveste Oprah Winfrey har utnevnt henne til «The Queen of Brows».


Ryktene sier at det er flere måneders venteliste for å få time i salongen hennes i Beverly Hills. Heldigvis kan du få tak i sminke-produktene hennes her på Coverbrands.no. De fleste ønsker seg perfekte øyenbryn, og med en øyenbrynskost fra Anastasia Beverly Hills er de bare sekunder unna! Anastasia Beverly Hills tilbyr alt fra sminkekoster, sminkebørster,øyenbrynspenn, primer, øyenbrynsfarge, pudder, stensiler, pinsetter og mye mer. Alt du trenger for å ramme inn ansiktet!

 

Skal du ha én øyenbrynspenn i sminkepungen, gå for bestselgeren Brow Wiz. For deg som elsker hudsminke og makeup contouring så er Contour Kit et must! For ikke å snakke om vannfaste, fantastiske Dip Brow pomade  – en super-easy øyenbrynsfarge.

 

Ingen sminke fra Anastasia Beverly Hills er testet på dyr.

Anastasia Beverly Hills

per side
per side