Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Andrée Jardin

Det har gått over hundre år siden George René Julie startet som lærling hos en børstemaker i Nantes i Frankrike. Han skulle senere gifte seg med Andrée Jardin, og dermed var det franske designhuset opprettet. Børstene de lager den dag i dag er basert på tradisjonelle fremgangsmåter - Noe som gjør dem robuste nok til å tåle flittig hverdagsbruk og tidløse i stilen. Produktene fra Andrée Jardin er nemlig inspirert av gamle interiør- og hageartikler som er enkle og stilrene i designet. Denne vintage-stilen reflekterer den autentiske fransk livvstilen samtidig som at produktene gjør god nytte for seg. Her finner du vakre støvkoster, vaskebørster, feiebrett og skjærefjøler i lyst bøketre i sortimentet, samt Marseilles-såper, forklær, håndklær og miljøvennlige tøynett. Interiørproduktene fra Andrée Jardin gjør ikke bare hverdagen litt enklere, men også litt vakrere.

 

 

Andrée Jardin

per side
 • Andrée Jardin - Tosidig ryggbørste i bøketre
  Andrée Jardin - Tosidig ryggbørste i bøketre

  ANDREE JARDIN

  Ryggbørste

  Ryggbørste fra Andrée Jardin har et langt skaft i vakkert bøketre med én kort og én litt lengre børste i enden. Ryggbørsten egner seg kjempebra enten du vil skrubbe mye eller lite; Bruk den til å skrubbe huden fri for døde hudceller, øke blodsirkulasjonen, jobbe mot cellulitter, peele huden og gir den en flott glød.

  kr 259,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Andrée Jardin - Kroppsbørste i bøketre
  Andrée Jardin - Kroppsbørste i bøketre

  ANDREE JARDIN

  Kroppsbørste

  Kroppsbørste fra Andrée Jardin er en liten vaskebørste til kroppen som passer perfekt i hånden. Børsten er laget av vakkert bøketre og har en bust av naturlige fiber som egner seg kjempebra til å skrubbe huden fri for døde hudceller. Busten på Andrée Jardins kroppsbørste er ganske myk og kan fint også brukes i ansiktet.

  kr 149,00

  Utsolgt

  Les mer
per side