Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Babor

Helt fra den spede begynnelsen har det det vært et mål for Babor å bidra til varig, sunn hud og fornøyde kunder. Babor arbeider tett med skjønnhetseksperter for å skape de aller beste forutsetningene for å kombinere perfekt skjønnet med ubegrenset tilfredshet. Merket Babors suksess, som ble grunnlagt tilbake i 1956 på Dr Michael Babors legendariske Hy-Öl-olje, er fortsatt basert på de samme grunnleggende faktorene. 255 medarbeidere arbeider daglig for å videreføre disse prisippene ved hovekontoret i tyske Aachen – i samarbeid med 350 kollegaer over hele verden for å nå felles mål:

Forskning & utvikling: Høyt kvalifiserte forskere utvikler unike komplekser fra aktive stoffer ved Babor Research and Innovation Centre i Aachen.

Bærekraft & ansvar: Å behandle naturen med respekt og agere ansvarlig er grunnleggende for å kunne opprettholde de naturlige råstoffene man trenger for å kunne produsere luksuriøse hudpleieprodukter. Dyreforsøk har alltid vært, og vil alltid være, utelukket for Babor!

BABOR-prinsippet: Arbeidet til Babor defineres av prinsippene de arbeider etter; som en av pionerene innen moderne hudpleie har Babor forpliktet seg til å oppfylle brukerenes individuelle skjønnhetskrav med nye produkter, nye behandlingsmetoder og unike opplevelser av velvære. Det oppnås med BABOR LIKE-prinsippet.

Utmerkelser: At kundene er tilfredse er den viktigste utmerkelsen Babor kan få. Likevel er det stas når ekspertene roser arbeidet. Å motta en rennomert pris styrker Babor i troen på det de gjør og viser at de er på vei i riktig retning med sin fascinasjon for skjønnhet, innovasjonskraften og servicenivået som tilbys.

Babor

per side
per side