Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Beauty Bear

Beauty Bear - Kvalitets-vitaminer som bringer frem din naturlige skjønnhet.

Beauty Bear er en serie med vitaminer som er spesielt utviklet med næringsstoffer som styrker hud, hår og negler. Beauty Bears fremstilles av naturlige ingredienser, og inneholder kun naturlige fargestoffer og smaksstoffer fra frukt samt rørsukker og glukosesirup fra glutenfri hvete og GMO-fri mais. Beauty Bear-serien er laget med fruktfiberet pektin i stedet for gelatin, og består utelukkende av veganske ingredienser. Produktene er heller ikke testet på dyr, slik at alle dyrevenner, vegetarianere og veganere trygt kan nyte de styrkende gummibjørnene.

Beauty Bear

per side
 • Beauty Bear HAIR Vitamins
  -21%
  Beauty Bear HAIR Vitamins

  BEAUTY BEAR

  Beauty Bear - HAIR Vitamins

  Beauty Bear HAIR Vitamins smaker deilig av solbær, og er spesielt utviklet med de essensielle næringsstoffene som styrker og vedlikeholder hår og hodebunn. Bjørnene inneholder hårvekstfremmende biotin, samt acerola, folsyre og vitamin B12, C og E som gir næring, fylde og glans til håret. Beauty Bear inneholder ingen kunstige søtningsmidler, fargestoffer eller konserveringsmidler, og er utelukkende produsert med naturlige, veganske ingredienser.

  kr 299,00

  kr 236,21

  Les mer
 • Beauty Bear - NAIL Vitamins
  -21%
  Beauty Bear - NAIL Vitamins

  BEAUTY BEAR

  Beauty Bear - NAIL Vitamins

  Beauty Bear NAIL Vitamins smaker deilig av grønne epler, og inneholder åkersnelle, selen, sink og Vitamin B6 og B12 som styrker og vedlikeholder neglene og forhindrer at de fliser eller brekker. Bjørnene inneholder ingen kunstige søtningsmidler, fargestoffer eller konserveringsmidler, og er utelukkende produsert med naturlige, veganske ingredienser.

  kr 299,00

  kr 236,21

  Utsolgt

  Les mer
 • Beauty Bear SKIN Vitamins
  -21%
  Beauty Bear SKIN Vitamins

  BEAUTY BEAR

  Beauty Bear - SKIN Vitamins

  Beauty Bear SKIN Vitamins smaker deilig av bringebær, og er spesielt utviklet med hele 12 vitaminer, mineraler og næringsstoffer som styrker og vedlikeholder huden. Bjørnene inneholder blant annet hudstyrkende vitamin A, samt ceramider og sink som bidrar til en sunn og flott hud. Særlig ideell for deg med akne, tørr eller uren hud. Beauty Bear inneholder ingen kunstige søtningsmidler, fargestoffer eller konserveringsmidler, og er utelukkende produsert med naturlige, veganske ingredienser.

  kr 299,00

  kr 236,21

  Les mer
 • Beauty Bear TAN Vitamins
  -25%
  Beauty Bear TAN Vitamins

  BEAUTY BEAR

  Beauty Bear - TAN Vitamins

  Beauty Bear TAN Vitamins smaker deilig av fersken, og inneholder betakaroten og acerola som forbereder huden innenifra på sommersola. Bjørnene er et ideelt tilskudd for å oppnå en perfekt og langvarig brunfarge, samt beskytte huden mot solbrenthet. Hjelper også mot soleksem. Beauty Bear inneholder ingen kunstige søtningsmidler, fargestoffer eller konserveringsmidler, og er utelukkende produsert med naturlige, veganske ingredienser.

  kr 299,00

  kr 225,00

  Les mer
per side