Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Beauty Bear

Beauty Bear - Kvalitets-vitaminer som bringer frem din naturlige skjønnhet.

Beauty Bear er en serie med vitaminbjørner som er spesielt utviklet med næringsstoffer som styrker hud, hår og negler. Beauty Bears fremstilles av naturlige ingredienser, og inneholder kun naturlige fargestoffer og smaksstoffer fra frukt samt rørsukker og glukosesirup fra glutenfri hvete og GMO-fri mais. Beauty Bear-serien er laget med fruktfiberet pektin i stedet for gelatin, og består utelukkende av veganske ingredienser. Produktene er heller ikke testet på dyr, slik at alle dyrevenner, vegetarianere og veganere trygt kan nyte de styrkende gummibjørnene.

Beauty Bear

per side
 • Beauty Bear HAIR Vitamins
  -20%
  Beauty Bear HAIR Vitamins

  BEAUTY BEAR

  Beauty Bear - HAIR Vitamins

  Beauty Bear HAIR Vitamins smaker deilig av solbær, og er spesielt utviklet med de essensielle næringsstoffene som styrker og vedlikeholder hår og hodebunn. Vitaminbjørnene inneholder hårvekstfremmende biotin, samt acerola, folsyre og vitamin B12, C og E som gir næring, fylde og glans til håret. Beauty Bear inneholder ingen kunstige søtningsmidler, fargestoffer eller konserveringsmidler, og er utelukkende produsert med naturlige, veganske ingredienser.

  kr 299,00

  kr 239,20

  Les mer
 • Beauty Bear - NAIL Vitamins
  Beauty Bear - NAIL Vitamins

  BEAUTY BEAR

  Beauty Bear - NAIL Vitamins

  Beauty Bear NAIL Vitamins smaker deilig av grønne epler, og inneholder åkersnelle, selen, sink og Vitamin B6 og B12 som styrker og vedlikeholder neglene og forhindrer at de fliser eller brekker. Vitaminbjørnene inneholder ingen kunstige søtningsmidler, fargestoffer eller konserveringsmidler, og er utelukkende produsert med naturlige, veganske ingredienser.

  kr 299,00
  Les mer
 • Beauty Bear SKIN Vitamins
  Beauty Bear SKIN Vitamins

  BEAUTY BEAR

  Beauty Bear - SKIN Vitamins

  Beauty Bear SKIN Vitamins smaker deilig av bringebær, og er spesielt utviklet med hele 12 vitaminer, mineraler og næringsstoffer som styrker og vedlikeholder huden. Vitaminbjørnene inneholder blant annet hudstyrkende vitamin A, samt ceramider og sink som bidrar til en sunn og flott hud. Særlig ideell for deg med akne, tørr eller uren hud. Beauty Bear inneholder ingen kunstige søtningsmidler, fargestoffer eller konserveringsmidler, og er utelukkende produsert med naturlige, veganske ingredienser.

  kr 299,00
  Les mer
 • Beauty Bear TAN Vitamins
  Beauty Bear TAN Vitamins

  BEAUTY BEAR

  Beauty Bear - TAN Vitamins

  Beauty Bear TAN Vitamins smaker deilig av fersken, og inneholder betakaroten og acerola som forbereder huden innenifra på sommersola. Vitaminbjørnene er et ideelt tilskudd for å oppnå en perfekt og langvarig brunfarge, samt beskytte huden mot solbrenthet. Hjelper også mot soleksem. Beauty Bear inneholder ingen kunstige søtningsmidler, fargestoffer eller konserveringsmidler, og er utelukkende produsert med naturlige, veganske ingredienser.

  kr 299,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Beauty Bear - TAN + HAIR Vitamins
  -17%
  Beauty Bear - TAN + HAIR Vitamins

  PAKKETILBUD

  Beauty Bear - TAN + HAIR Vitamins

  Boost pigmentene og hårveksten med disse veganske bestselgerne fra Beauty Bear! Beauty Bear TAN Vitamins inneholder betakaroten og acerola som forbereder huden innenifra på sommersola. Vitaminbjørnene er et ideelt tilskudd for å oppnå en perfekt og langvarig brunfarge, samt beskytte huden mot solbrenthet. Beauty Bear HAIR Vitamins smaker deilig av solbær, og er spesielt utviklet med de essensielle næringsstoffene som styrker og vedlikeholder hår og hodebunn.

  kr 598,00

  kr 499,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Beauty Bear - SKIN + NAIL Vitamins
  -17%
  Beauty Bear - SKIN + NAIL Vitamins

  PAKKETILBUD

  Beauty Bear - SKIN + NAIL Vitamins

  Boost huden og neglene med disse veganske bestselgerne fra Beauty Bear! NAIL Vitamins smaker deilig av grønne epler, og inneholder åkersnelle, selen, sink og Vitamin B6 og B12 som styrker og vedlikeholder neglene og forhindrer at de fliser eller brekker, mens SKIN Vitamins og er spesielt utviklet med hele 12 vitaminer, mineraler og næringsstoffer som styrker og vedlikeholder huden. Vitaminbjørnene inneholder blant annet hudstyrkende vitamin A, samt ceramider og sink som bidrar til en sunn og flott hud. Særlig ideell for deg med akne, tørr eller uren hud.

  kr 598,00

  kr 499,00

  Les mer
 • Beauty Bear - HAIR, NAIL, TAN AND SKIN Vitamins 4-pack
  -25%
  Beauty Bear - HAIR, NAIL, TAN AND SKIN Vitamins 4-pack

  PAKKETILBUD

  Beauty Bear - HAIR, NAIL, TAN AND SKIN Vitamins 4-pack

  Med vår ekslusive 4-pack fra Beauty Bear får du alle vitaminene du trenger for å booste hårvekst, pigmenter, negler og hud i én og samme pakke! I disse herlige gummibjørnene finnes skjønnshetsfremkallende vitaminer som Biotin, Vitamin A, Sink og Betakaroten. Alle produktene er veganske, glutenfrie og ikke testet på dyr. We LOVE!

  kr 1 196,00

  kr 899,00

  Utsolgt

  Les mer
per side