Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Beautyblender

beautyblender er noe alle sminke-entusiaster bør sjekke ut! Rea Ann Silva er, med sine 20 års erfaring innen skjønnhetspleie, en av de mest ettertraktede makeup-artistene i Hollywood. I 1993 skapte hun beautyblender, en unik svamp som gjør det enkelt å påføre foundation eller rouge med et perfekt resultat!

 

Velg mellom fargene sort, rosa, rød og nude – og fukt alltid beautyblenderen før bruk!

 

Coverbrands bestselgende beautyblender Pink er en revolusjonerende makeup-svamp med 360 grader brukbar overflate. Dette lille vidunderet er designet for å gi huden din perfekt farge og møte alle dine sminke-behov. beautyblender Pink gir et perfekt resultat uten skjolder. En musthave i din sminkepung!


Våre kunder gir beautyblender fem stjerner: «Denne svampen er genial! Den påfører sminken uten stripene man kan få fra sminkekoster, og man kommer til over alt! I begynnelsen er det litt uvant og man kan føle seg litt bløt i ansiktet. Et fint triks er å presse ut alt overflødig vann i et rent og tørt håndkle. Veldig bra for dem som har litt tørr hud, da den tilfører huden fuktighet samtidig som man legger feilfri foundation.»


For å kunne legge perfekt sminke er det viktig å passe på utstyret sitt. Vi anbefaler derfor også Liquid Blendercleanser, en super rens som holder svampen din ren.

 

Beautyblender

Side:
  1. 1
  2. 2
per side
Side:
  1. 1
  2. 2
per side