Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Belladot

Lyst og helse går hånd i hånd.

Belladot er en ny innovativ merkevare innen sex og erotikk, som ønsker å spre lekelysten i Norden og være det opplagte valget når du velger erotiske hjelpemidler.
Produktene er utformet sammen med en sexolog for å sikre at de fungerer på best mulig måte, ut fra alle aspekter. Belladot er CE-merket og oljene er framstilt i henhold til god produksjonspraksis.

I 2010 vant Belladot Svenska Designprisets kategori "Årets Våghals" for den unike emballasjedesignen og ønsket om å ha produkter som appellerer til alle og alles lommebøker.

Lyst kan ses på som en lengsel etter seksuell nytelse og sensuell nærhet. Lysten er en indre seksuell drivkraft som finnes uavhengig av om man har en partner eller ikke. Seksuell lyst har fokus på seximpulser og kroppens svar på disse impulsene. Årsaken til nedsatt lyst kan skyldes helsetilstand, relasjoner, livsstil og indre forestillinger om seksualitet. Noen ganger vet man ikke hvorfor lysten forsvinner. Da finnes det ulike måter å øke lysten på – alt fra kosttilskudd og mental trening til ulike sexhjelpemidler. 

Belladot

per side
per side