Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Billion Dollar Brows

Få perfekte øyenbryn med Billion Dollar Brows

 

Ansiktssymmetri er nøkkelen til skjønnhet, og perfekte øyenbryn er nøkkelen til ansiktssymmetri. Billion Dollar Brows setter fokus på noe av det aller viktigste når det kommer til ansiktets egenart – nemlig brynene. Billion Dollar Brows er det eneste kosmetikkmerket som dedikerer all sin tid på å gi deg sunne og vakre øyenbryn. Ingen av produktene er testet på dyr.

 

Perfekte bryn begynner med Billion Dollar Brows 60 Seconds Kit, vårt desidert bestselgende brynpudder Brow Powder og en øyebrynskost.

 

Universal Brow Pencil markerer og former brynene dine på sekunder – bra for deg med dårlig tid om morgenen. Brow Buddy Kit tilfører ansiktet symmetri og blir av magasinet GLAMOUR Beauty beskrevet som «det mest geniale øyenbrynsutstyret noensinne».  

 

Billion Dollar Brows Duo Pencil både tryller bort ujevnheter og markerer brynene. Ta med din to-i-en-highlighter og concealer i veska – så er en kjapp «touch up» alltid innen rekkevidde!

 

Hos oss finner du også Brow Boost-behandlingen som er designet for å forbedre tynne, overnappede og underernærte øyenbryn. Som en av kundene våre skriver: «Jeg la merke til en forskjell veldig fort, mine overnappende bryn er nå godt på vei til å bli både fyldigere og mer symmetriske.» Med Billion Dollar Brows har brynene dine alt de trenger for å skinne.

 

Coverbrands.no har agentur via Beauty Supply og er den eneste norske distributøren av Billion Dollar Brows i Norge.

 

Billion Dollar Brows

Side:
  1. 1
  2. 2
per side
Side:
  1. 1
  2. 2
per side