Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Biobelle

Biobelle benytter seg av revolusjonerende TENCEL® i produksjonen av ansiktsmaskene sine. TENCEL® er et helt naturlig, botanisk og biologisk nedbrytbart fiber som er derivert av naturlig felte trær fra bærekraftige skoger. Biobelles «sheet-masks» tilfører antioksidanter raskere og dypere inn i huden ved hjelp av TENCEL®-tekonologien, som gir fremragende absorbering. Maskene er beriket med et kraftig anti-aldrende serum, bestående av essensielle oljer og milde konserveringsmidler, som gir synlig effekt etter første bruk. Produsert uten parabener, gluten og GMO.

Biobelle

per side
 • Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #AFTERPARTY Facial Mask
  -50%
  Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #AFTERPARTY Facial Mask

  BIOBELLE

  #AFTERPARTY Facial Mask

  #AFTERPARTY Facial Mask fra Biobelle er en ansiktsmaske som tilfører fuktighet til stresset, gusten og sliten hud - Perfekt etter sene kvelder! Ansiktsmasken er beriket med antioksidanter fra blåbær som hjelper til med å beskytte mot skader fra det ytre miljøet, samt naturlig mykgjørende og lysnende yoghurt som klarner og revitaliserer huden. Reduserer forekomsten av urenheter og utbrudd. Passer for alle hudtyper.

  kr 79,00

  kr 39,50

  Les mer
 • Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #BEAUTYSECRET Facial Mask
  -50%
  Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #BEAUTYSECRET Facial Mask

  BIOBELLE

  #BEAUTYSECRET Facial Mask

  #BEAUTYSECRET Facial Mask fra Biobelle er en ansiktsmaske som lysner, hydrerer og glatter ut huden, i tillegg til å gjøre den fastere og friskere. Inneholder hyaluronsyre som bidrar til å styrke hudbarrieren, redusere synligheten av fine linjer samt forhindre forekomsten av nye rynker. Passer for alle hudtyper.

  kr 79,00

  kr 39,50

  Les mer
 • Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #DREAMSKIN Facial Mask
  -50%
  Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #DREAMSKIN Facial Mask

  BIOBELLE

  #DREAMSKIN Facial Mask

  #DREAMSKIN Facial Mask fra Biobelle er en multifunksjonell ansiktsmaske som fungerer både som rens samt oppstrammende og fuktighetsgivende base. Masken inneholder syv lag med naturlige, hudvennlige ingredienser - Den perfekte måte å få fart på morgenrutinen! Ved hjelp av tonende antioksidantrike bær, revitaliserende grønn te og rensende eplesyre, vil urenheter fjernes, vitaminer tilføres og hudens naturlige balanse opprettholdes. Gir et friskt, glatt og glødende resultat. Passer for alle hudtyper.

  kr 99,00

  kr 49,50

  Les mer
 • Hydrogel-maske / ansiktsmaske fra Biobelle - #GLAM Hydrogel Black Lace Facial Mask
  -50%
  Hydrogel-maske / ansiktsmaske fra Biobelle - #GLAM Hydrogel Black Lace Facial Mask

  BIOBELLE

  #GLAM Hydrogel Black Lace Facial Mask

  #GLAM Hydrogel Black Lace Facial Mask fra Biobelle er en superglamorøs ansiktsmaske som tilfører umiddelbar næring og glød til huden. Masken er utviklet med biologisk nedbrytbar hydrogel-teknologi, som gir den en geléliknende tekstur som smelter når den kommer i kontakt med huden, og sørger for effektiv absorbering av næringsstoffer. Inneholder ekstrakt fra sort te som har en oppstrammende og mykgjørende effekt, samt glykolsyre som lysner og fornyer hudtonen, minkser porene og reduserer synligheten av fine linjer. Passer alle hudtyper.

  kr 99,00

  kr 49,50

  Les mer
 • Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #HAPPYHOUR Facial Mask
  -50%
  Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #HAPPYHOUR Facial Mask

  BIOBELLE

  #HAPPYHOUR Facial Mask

  #HAPPYHOUR Facial Mask fra Biobelle er en ansiktsmaske som glatter ut fine linjer, tilfører glød og har en oppstrammende effekt takket være anti-aldrende retinol. Revitaliserer huden og hjelper den med å bevare fuktigheten - for en friskere og mer ungdommelig utseende hud! Passer for alle hudtyper.

  kr 79,00

  kr 39,50

  Les mer
 • Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #IWOKEUPLIKETHIS Facial Mask
  -50%
  Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #IWOKEUPLIKETHIS Facial Mask

  BIOBELLE

  #IWOKEUPLIKETHIS Facial Mask

  #IWOKEUPLIKETHIS Facial Mask fra Biobelle er første steg mot en ungdommelig, jevn og glødende hud! Ansiktsmasken fungerer som en skånsom eksfoliator, renser og lysner huden samt beskytter mot frie radikaler ved hjelp av et høyt innhold av vitamin C og villrose-ekstrakt. Minsker synligheten av solskader, kviser og mørke. Passer for alle hudtyper.

  kr 79,00

  kr 39,50

  Les mer
 • Ansiktsmaske / sheet-mask / primer-maske fra Biobelle - #PRIMER Facial Mask
  -50%
  Ansiktsmaske / sheet-mask / primer-maske fra Biobelle - #PRIMER Facial Mask

  BIOBELLE

  #PRIMER Facial Mask

  #PRIMER Facial Mask fra Biobelle er en ansiktsmaske som reduserer synligheten av porer, jevner ut hudtonen og forbedrer teksturen, samtidig som den klargjør huden for feilfri påføring av sminke. På bare 5 minutter vil det næringsrike serumet med tetreolje, nyperose og vitamin C gjøre huden glatt, hydrert og glødende. Passer for alle hudtyper.

  kr 79,00

  kr 39,50

  Les mer
 • Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #STAYGORGEOUS Facial Mask
  -50%
  Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #STAYGORGEOUS Facial Mask

  BIOBELLE

  #STAYGORGEOUS Facial Mask

  #STAYGORGEOUS Facial Mask fra Biobelle er en ansiktsmaske som hydrerer, nærer og mykgjør huden, og etterlater den glatt og glødende. Masken inneholder fuktighetsgivende mandelolje samt vitamin E, som er kjent for å forbedre hudens evne til å bekjempe frie radikaler og forekomsten av nye rynker og linjer. Passer for alle hudtyper.

  kr 79,00

  kr 39,50

  Les mer
 • Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #UNICORNGLOW Facial Mask
  -50%
  Ansiktsmaske / sheet-mask fra Biobelle - #UNICORNGLOW Facial Mask

  BIOBELLE

  #UNICORNGLOW Facial Mask

  #UNICORNGLOW Facial Mask fra Biobelle er en ansiktsmaske med antioksidantrik sjokolade og morbær, som tilfører glød, lysner huden og jevner ut hudtonen. Er i tillegg beriket med hydrerende og mykgjørende honning. Passer for alle hudtyper. Get your #unicornglow on!

  kr 99,00

  kr 49,50

  Les mer
 • Gelémaske / Hydrogel-maske / ansiktsmaske fra Biobelle - #UNICORNSHAKE Pink Hydrogel Facial Mask
  -50%
  Gelémaske / Hydrogel-maske / ansiktsmaske fra Biobelle - #UNICORNSHAKE Pink Hydrogel Facial Mask

  BIOBELLE

  #UNICORNSHAKE Pink Hydrogel Facial Mask

  #UNICORNSHAKE Pink Hydrogel Facial Mask fra Biobelle er en hurtigvirkende ansiktsmaske som tilfører langvarig glød til huden. Masken er utviklet med biologisk nedbrytbar hydrogel-teknologi, som gir den en geléliknende tekstur som smelter når den kommer i kontakt med huden, og sørger for effektiv absorbering av næringsstoffer. Inneholder glødende partikler, melkesyre, fuktighetsgivende hyaluronsyre samt A-vitaminrik kirsebær, som fjerner toksiner og etterlater huden med en umiddelbar lys og glødende finish. Passer alle hudtyper.

  kr 99,00

  kr 49,50

  Les mer
per side