Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Browgame

Browgame Cosmetics er et skandinavisk merke som tilbyr brynsprodukt tilbehør av høyeste kvalitet. Alle produktene er utviklet med fokus på kvalitet, holdbarhet og design. Sortimentet inneholder pinsetter, speil, bryns tilbehør og kits. Alle pinsettene fra Browgame Cosmetics er av solid italiensk håndverk, og laget med svensk rustfritt stål av høyeste kvalitet. 

Browgame

per side
 • Original Tweezer Slanted - Black - Browgame
  Original Tweezer Slanted - Black - Browgame

  BROWGAME

  Original Tweezer Slanted - Black

  Original Tweezer Slanted - Black fra Browgame er en perfekt vinklet toppkvalitets pinsett med en veldig presis tipp som gjør det enkelt og behagelig å plukke. Av solid italiensk håndverk laget av svensk rustfritt stål av høyeste kvalitet. Pinsettene gjennomgår ulike prosesser for å styrke stålet. Når pinsetten har gått gjennom herdingsprosessen, blir alt gjort for hånd- det vil si alt fra sliping, til å finne riktig spenn i pinsetten for å gi riktig motstand.

  kr 209,00
  Les mer
 • Original Tweezer Slanted - Red - Browgame
  Original Tweezer Slanted - Red - Browgame

  BROWGAME

  Original Tweezer Slanted - Red

  Original Tweezer Slanted - Red fra Browgame er en perfekt vinklet toppkvalitets pinsett med en veldig presis tipp som gjør det enkelt og behagelig å plukke. Av solid italiensk håndverk laget av svensk rustfritt stål av høyeste kvalitet. Pinsettene gjennomgår ulike prosesser for å styrke stålet. Når pinsetten har gått gjennom herdingsprosessen, blir alt gjort for hånd- det vil si alt fra sliping, til å finne riktig spenn i pinsetten for å gi riktig motstand.

  kr 209,00
  Les mer
 • Original Tweezer Slanted - Pink - Browgame
  Original Tweezer Slanted - Pink - Browgame

  BROWGAME

  Original Tweezer Slanted - Pink

  Original Tweezer Slanted - Pink fra Browgame er en perfekt vinklet toppkvalitets pinsett med en veldig presis tipp som gjør det enkelt og behagelig å plukke. Av solid italiensk håndverk laget av svensk rustfritt stål av høyeste kvalitet. Pinsettene gjennomgår ulike prosesser for å styrke stålet. Når pinsetten har gått gjennom herdingsprosessen, blir alt gjort for hånd- det vil si alt fra sliping, til å finne riktig spenn i pinsetten for å gi riktig motstand.

  kr 209,00
  Les mer
 • Original Tweezer Slanted - White - Browgame
  Original Tweezer Slanted - White - Browgame

  BROWGAME

  Original Tweezer Slanted - White

  Original Tweezer Slanted - White fra Browgame er en perfekt vinklet toppkvalitets pinsett med en veldig presis tipp som gjør det enkelt og behagelig å plukke. Av solid italiensk håndverk laget av svensk rustfritt stål av høyeste kvalitet. Pinsettene gjennomgår ulike prosesser for å styrke stålet. Når pinsetten har gått gjennom herdingsprosessen, blir alt gjort for hånd- det vil si alt fra sliping, til å finne riktig spenn i pinsetten for å gi riktig motstand.

  kr 209,00
  Les mer
 • Prestige Tweezer Slanted - Rosé Gold - Browgame
  Prestige Tweezer Slanted - Rosé Gold - Browgame

  BROWGAME

  Prestige Tweezer Slanted - Rosé Gold

  Prestige Tweezer Slanted - Rosé Gold fra Browgame er en profesjonell presisjonspinsett med overlegen kvalitet. Titan-nitridbelagt Inox-stål i kombinasjon med perfekt vinklet og nøyaktig beregnet spenning gir enkel og komfortabel plukking. Har et titan-nitrid belegg som ytterligere forsterker stålet slik at pinsetten varer livet ut. Stålet er 4 ganger sterkere enn vanlige pinsetter!

  kr 279,00
  Les mer
 • Signature Tweezer Slanted - Black & White - Browgame
  Signature Tweezer Slanted - Black & White - Browgame

  BROWGAME

  Signature Tweezer Slanted - Black & White

  Signature Tweezer Slanted - Black & White fra Browgame er perfekt vinklet toppkvalitetspinsett med en veldig presis tipp som gjør det enkelt og behagelig å plukke. Håndlaget i Italia, vil den fine spissen lett gripe selv det minste korteste strået rett ved roten uten brudd eller klemming. Hvis du vil ha en stilig, men likevel presis, skrå pinsett som får alle de små hårene - er denne for deg!

  kr 239,00
  Les mer
 • Signature Tweezer Slanted - Black & Pink - Browgame
  Signature Tweezer Slanted - Black & Pink - Browgame

  BROWGAME

  Signature Tweezer Slanted - Black & Pink

  Signature Tweezer Slanted - Black & Pink fra Browgame er perfekt vinklet toppkvalitetspinsett med en veldig presis tipp som gjør det enkelt og behagelig å plukke. Håndlaget i Italia, vil den fine spissen lett gripe selv det minste korteste strået rett ved roten uten brudd eller klemming. Hvis du vil ha en stilig, men likevel presis, skrå pinsett som får alle de små hårene - er denne for deg!

  kr 239,00
  Les mer
 • Signature Tweezer Slanted - Black & Red - Browgame
  Signature Tweezer Slanted - Black & Red - Browgame

  BROWGAME

  Signature Tweezer Slanted - Black & Red

  Signature Tweezer Slanted - Black & Red fra Browgame er perfekt vinklet toppkvalitetspinsett med en veldig presis tipp som gjør det enkelt og behagelig å plukke. Håndlaget i Italia, vil den fine spissen lett gripe selv det minste korteste strået rett ved roten uten brudd eller klemming. Hvis du vil ha en stilig, men likevel presis, skrå pinsett som får alle de små hårene - er denne for deg!

  kr 239,00
  Les mer
 • Signature Tweezer Slanted - Soft Touch - Blackout - Browgame
  Signature Tweezer Slanted - Soft Touch - Blackout - Browgame

  BROWGAME

  Signature Tweezer Slanted - Soft Touch - Blackout

  Signature Tweezer Slanted - Soft Touch - Blackout fra Browgame er perfekt vinklet toppkvalitetspinsett med en veldig presis tipp som gjør det enkelt og behagelig å plukke. Håndlaget i Italia, vil den fine spissen lett gripe selv det minste korteste strået rett ved roten uten brudd eller klemming. Hvis du vil ha en stilig, men likevel presis, skrå pinsett som får alle de små hårene - er denne for deg!

  kr 239,00
  Les mer
 • Original Tweezer Pointed - White - Browgame
  Original Tweezer Pointed - White - Browgame

  BROWGAME

  Original Tweezer Pointed - White

  Original Tweezer Pointed - White fra Browgame er den super-presise spisse pinsetten som lett vil gripe selv det korteste håret ved roten uten brudd eller klemming. Hvis du vil ha en presis pinsett som får alle de små hårene, så se ikke lenger - det er denne! Laget av slitesterkt svensk rustfritt stål. Produsert for hånd i Italia

  kr 209,00
  Les mer
 • Original Tweeer Straight - White - Browgame
  Original Tweeer Straight - White - Browgame

  BROWGAME

  Original Tweeer Straight - White

  Original Tweeer Straight - White fra Browgame er en perfekt vinklet toppkvalitetspinsett med et veldig presist tips som gjør det enkelt og behagelig å plukke. Håndlaget i Italia, vil den fine spissen lett gripe selv det minste korteste strået rett ved roten uten brudd eller klemming. Hvis du vil ha en stilig, men likevel presis, rett pinsett som får alle de små hårene - det er denne!

  kr 209,00
  Les mer
 • Original Spring Tweezer - Browgame
  Original Spring Tweezer - Browgame

  BROWGAME

  Original Spring Tweezer

  Original Spring Tweezer fra Browgame er den enkle måten å fjerne ansiktshår fra roten, uten å bruke batterier og kjemikalier. Laget av rustfritt stål og gir langvarige resultater takket være at håret blir fjernet ved roten. Kan også brukes rundt munnen, haken eller på områder med uønsket hår.

  kr 209,00
  Les mer
 • Eyebrow Shaping Knife - Foldable - Browgame
  Eyebrow Shaping Knife - Foldable - Browgame

  BROWGAME

  Eyebrow Shaping Knife - Foldable

  Eyebrow Shaping Knife - Foldable fra Browgame former og perfeksjoner brynene. Denne sammenleggbare øyenbrynformingskniv, er en smertefri måte å fjerne hår på uten å nappe eller vokse. Fjerner selv de korteste hårene komfortabelt. Enkel å bruke og gir et rent utseende. Kan brukes på overleppe, hake, bikinilinje, ben, armer, knokler og annet ansiktshår.

  kr 119,00
  Les mer
 • Eyebrow Shaping Knife - Duo Pack - Browgame
  Eyebrow Shaping Knife - Duo Pack - Browgame

  BROWGAME

  Eyebrow Shaping Knife - Duo Pack

  Eyebrow Shaping Knife - Duo Pack fra Browgame former brynene på en smertefri måte å fjerne hår på og definere pannelinjen uten å peke eller vokse. Ekstra skarpt blad for perfekt presisjon. Blad laget av slitesterkt rustfritt stål. Fjerner selv de korteste hårene komfortabelt. Den kan også brukes på overleppe, hake, bikinilinje, ben, armer, knokler og uklar ansiktshår.

  kr 109,00
  Les mer
 • Eyebrow Scissor - Browgame
  Eyebrow Scissor - Browgame

  BROWGAME

  Eyebrow Scissor

  Eyebrow Scissor fra Browgame er et viktig skjønnhetsverktøy for å trimme bryn. Den er laget av rustfritt stål av høyeste kvalitet, og har den perfekte størrelsen for optimal kontroll. Bladene glir presist mot brynets omkrets og former uten å skade huden. Slipt for hånd for optimal skarphet og varig presisjon.

  kr 239,00
  Les mer
 • Signature LED Pocket Mirror - Browgame
  Signature LED Pocket Mirror - Browgame

  BROWGAME

  Signature LED Pocket Mirror

  Signature LED Pocket Mirror fra Browgame er et sammenleggbart og bærbart LED-speil! Det slanke designet gir enkel oppbevaring i lommen, vesken eller sminkemappen. Med 8 kraftige LED-lys og 1x og 2x forstørrelsesspeil for sminke på farten.

  kr 209,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Signature 10x Suction Mirror - Browgame
  Signature 10x Suction Mirror - Browgame

  BROWGAME

  Signature 10x Suction Mirror

  Signature 10x Suction Mirror fra Browgame er et speil med en praktisk størrelse som kommer med et 10x forstørrelsesglass som får deg til å se hvert eneste hår. Speilet er krystallklart og rammen er laget av førsteklasses ABS for langvarig kvalitet. Perfekt for å plassere på speilet ditt hjemme eller som reisepartner.

  kr 109,00
  Les mer
 • Original Tri Folded Lighted Mirror - Browgame
  Original Tri Folded Lighted Mirror - Browgame

  BROWGAME

  Original Tri Folded Lighted Mirror

  Original Tri Folded Lighted Mirror fra Browgame er et sammenleggbart speil med 3 paneler som gir panoramautsikt over det nydelige ansiktet ditt. 21 stk lyse, myke og justerbare LED-lys gir perfekt fargegjengivelse og optimal lysstyrke. Lysintensiteten kan justeres etter eget ønske med en berøringsskjermbryter på speiloverflaten.

  kr 509,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Signature Dual Ended Brow Brush - Browgame
  Signature Dual Ended Brow Brush - Browgame

  BROWGAME

  Signature Dual Ended Brow Brush

  Signature Dual Ended Brow Brush fra Browgame en kost med to ender for perfekt formede bryn. Den vinklede børsten har faste hår som lar deg lage rene og definerte kanter, mens spoolie-enden blander produktet inn i pannehåret ditt for å skape et naturlig utseende. Å ha begge børster i ett verktøy gjør det enkelt å lage en rekke forskjellige brynsformer.

  kr 149,00
  Les mer
 • Signature Combo Brow Brush - Browgame
  Signature Combo Brow Brush - Browgame

  BROWGAME

  Signature Combo Brow Brush

  Signature Combo Brow Brush fra Browgame er et to-i-ett-verktøyet som er ideelt for å børste gjennom brynene og gre gjennom øyenvippene. Den fleksible syntetiske børsten former og børster hårene på plass, og skaper en volumisert og busket effekt. Den solide stålkammen skiller vippene og fjerner klumper og mascaraoverskudd.

  kr 149,00
  Les mer
 • Signature Angled Brow Brush - Browgame
  Signature Angled Brow Brush - Browgame

  BROWGAME

  Signature Angled Brow Brush

  Signature Angled Brow Brush fra Browgame en vinklet børste med syntetiske børster av høy kvalitet hjelper deg å fylle ut brynene med stor presisjon og lar deg lage rene, definerte kanter. Børsten utgjør en presis tynn spiss og er perfekt for å fylle ut tynne flekker, tegne hårlignende strøk og skjære ut dristige buer.

  kr 129,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Duo Pack Tweezer Pointed + Slanted - Browgame
  Duo Pack Tweezer Pointed + Slanted - Browgame

  BROWGAME

  Duo Pack Tweezer Pointed + Slanted

  Duo Pack Tweezer Pointed + Slanted fra Browgame inneholder både en skrå og spiss pinsett for å hjelpe deg med å oppnå perfekte resultater hver gang du pleier brynene dine. En perfekt kombinasjon for din daglige brynpleie!

  kr 359,00
  Les mer
 • Brow Brush Kit - Browgame
  Brow Brush Kit - Browgame

  BROWGAME

  Brow Brush Kit

  Brow Brush Kit fra Browgame vil få brynene dine til å se perfekte ut når som helst og hvor som helst. Inneholder alle viktige børster du trenger for å oppnå et overlegen pannespill.

  kr 309,00
  Les mer
 • Precision Brow Kit - Browgame
  Precision Brow Kit - Browgame

  BROWGAME

  Precision Brow Kit

  Precision Brow Kit fra Browgame et sett som inneholder presise øyenbrynverktøy som hjelper deg med å oppnå perfekte resultater hver gang du pleier brynene dine.

  kr 409,00
  Les mer
per side