Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Burt's Bees

Burt's Bees gir huden din det den fortjener. Det synes når huden er sunn! Burt’s Bees naturlige hudpleieprodukter bruker naturens beste ingredienser til å utvikle hudpleie som gir huden både næring og balanse.

 

Mama Bee Belly Butter er 99 % naturlig og ekstra rik for den beste pleien til huden, bådemens du går gravid og i barseltiden. Kremen etterlater huden myk og kan bidra til å forhindre strekkmerker. Kremen er parfymefri og helt uten parabener.

 

Baby Bee Shampoo & Wash er perfekt for en playdate med barna i badekaret! Såpen er tårefri, uten parfyme og mild nok til at du kan bruke den hver dag. Den gjør badingen til en lek!

 

Baby Bee Getting Started Kit inneholder alt du trenger til den lille. Her får du alle bestselgerne i én praktisk og prisgunstig pakke! Alle produktene er fri for sulfater og parabener, og er fulle av næringsrik bivoks og planteoljer. Den perfekte babyshower-gave!

 

Coverbrands.no har også et bredt utvalg av Burt's Bees hudpleie for voksne. Beeswax Lip Balm er nr. 1 bestselgende i USA, og Acne-serien, med fokus på balanse og pleie mot uren hud, har hatt stor suksess i Norge.

Burt's Bees

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per side