Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Codage

Bak franske Codage står en bror og en søster – en moderne fortelling.

Helt siden den tidlige barndommen var Amandine og Julien Azencott fascinert av sunnhet og skjønnhet, og søskenne vokste opp fulle av beundring for familien, som tidlig hadde fordypet seg i arbeidet med medisin i den franske apoteksverdenen. Det stadig voksende tilbudet av kosmetiske produkter overbeviste skaperne av Codage om at hver hud er unik og fortjener sin egen spesielle behandling. Søskenene besluttet snart for å gjenoplive tidligere tiders tradisjon for kundepleie og gjenetablere den i hjertet av kosmetologi.

Slik ble Codage til. Det er er serumserie som henvender seg til både privat og klinikkbruk, da serien også inneholder spesifikke produkter utviklet kun til klinikkbruk. 

Codage har fire kjerneverdier:

Effektivitet: Effektive nye formeler skapes, og fokuset ligger på å utvikle nye seum. Serum leverer en svært høy kondentrasjon av aktive næringsstoffer og har evnen til at trenge ned i de dypere lagene i huden. Målet er å knekke koden for på den måte å kunne tilby den mest effektive løsning til hver hudtype.

Kvalitet:
 Nesten hundre “best in class” aktive ingredienser er samlet til nå, og sortimentet blir stadig oppdatert. Det handler om at nære og pleie huden din med de ypperste kvalitative og synergetiske næringsstoffene for å forbedre, behandle og beskytte huden.

Skreddersydd: Der er gode muligheter for å skreddersy Codage hudpleie ved å kombinere to eller flere serum fra Codage Serum Collection. Kolleksjonen er satt sammen slikt at man kan velge å prioritere og målrettet takkle behovene. 

Rent og sikkert
: Kun rene og sikre aktive ingredienser kommer i kontakt med huden – ingen bruk av parabener, allergener, phtalater eller andre petrokemikalier.

Codage er naturligvis ikke teste på dyr.

 

 

 

Codage

per side
per side