Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Comfyballs

Comfyballs er eid av det norske selskapet Tonic Brands AS som ble sitftet i 2012. De har spesialisert seg på å lage "den mest komfortable boxer trunk noensinne", og den spesialdesignede PackageFront™ gjør at alt utstyr holdes på plass samtidig som det løftes vekk fra lårene. Det behagelige, myke stoffet kombinert med PackageFront™ gjør at Comfyballs raskt blitt en favoritt blant idrettsutøvere, og her i Coverbrands. Comfyballs har også fått gode resultater i tester utført av blant annet TV2 Hjelper Deg og Din Side.

Alle Comfyballs-produktene er produsert i Kina på en fabrikk med skandinavisk deleierskap. Denne er sertifisert i henhold til den internasjonale standaren for etiske retningsliner for bedrifter, SA 8000. Selve produktene er sertifisert etter Oeko-Tex Standard 100 som sikrer at kjemiske stoffer som kan føre til allergi, iriitasjon, kreft, skader på nervesystemet, forplantningsevenen og indre organer er svært begrenset. Som Grønt Punkt-medlem sørger de også for å gjenvinne brukt emballasje - Et tiltak som på landsbasis reduserer CO2-utslippene med opptil 350 000 tonn per år.

OBS! Brukeropplevelser har erfart at Comfyballs er noe små i størrelsen - Det kan være lurt å vurdere en større størrelse enn normalt.

Comfyballs

per side
per side