Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Corlin Eyewear

Corlin Eyewear er en svensk leverandør som ble startet opp på en studenthybel så sent som i 2017. De har siden starten satset på å lage bærekraftig mote. Brillene holder i tillegg høy kvalitet, med ripefrie glass og UV 400-beskyttelse. De har mange varianter, og uansett om du ser etter firkantede eller runde briller har de helt sikkert noe som passer din garderobe.

Corlin Eyewear

per side
 • CASENA - Sand - Corlin Eyewear
  CASENA - Sand - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  CASENA - Sand

  CASENA - Sand fra Corlin Eyewear er skapt for deg som våger. Den kule rammen i kombinasjon med linsen skaper et elegant design som gjør modellen perfekt for deg som vil krydre antrekket ditt. Solbrillene er laget av Acetate. Casena er utstyrt med et CR39-objektiv som er ripebestandig og holder UV 400 (100%) beskyttelse. Modellen er utstyrt med et (3: 2) hengsel laget av metall som styrker kvaliteten.

  kr 699,00
  Les mer
 • CASENA - Black - Corlin Eyewear
  CASENA - Black - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  CASENA - Black

  CASENA - Black fra Corlin Eyewear er skapt for deg som våger. Den kule rammen i kombinasjon med linsen skaper et elegant design som gjør modellen perfekt for deg som vil krydre antrekket ditt. Solbrillene er laget av Acetate.

  kr 699,00
  Les mer
 • CASENA - Havana (Tort)
  CASENA - Havana (Tort)

  CORLIN EYEWEAR

  CASENA - Havana (Tort)

  CASENA - Havana (Tort) fra Corlin Eyewear er skapt for deg som våger. Den kule rammen i kombinasjon med linsen skaper et elegant design som gjør modellen perfekt for deg som vil krydre antrekket ditt. Solbrillene er laget av Acetate.

  kr 699,00
  Les mer
 • LECCE - Silver - Corlin Eyewear
  LECCE - Silver - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  LECCE - Silver

  LECCE - Silver fra Corlin Eyewear har en retro-stil som tar oss tilbake i tid til det utrolig populære designet som har blitt hyllet gjennom tidene. Retrotrenden tenker på den alternative bevegelsen på 60-tallet. Lecce er altså en klassisk modell som er preget av renhet av stil og minimalisme.

  kr 699,00
  Les mer
 • LECCE - Gold - Corlin Eyewear
  LECCE - Gold - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  LECCE - Gold

  LECCE - Gold fra Corlin Eyewear har en retro-stil som tar oss tilbake i tid til det utrolig populære designet som har blitt hyllet gjennom tidene. Retrotrenden tenker på den alternative bevegelsen på 60-tallet. Lecce er altså en klassisk modell som er preget av renhet av stil og minimalisme.

  kr 699,00
  Les mer
 • LECCE - Black - Corlin Eyewear
  LECCE - Black - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  LECCE - Black

  LECCE - Black fra Corlin Eyewear har en retro-stil som tar oss tilbake i tid til det utrolig populære designet som har blitt hyllet gjennom tidene. Retrotrenden tenker på den alternative bevegelsen på 60-tallet. Lecce er altså en klassisk modell som er preget av renhet av stil og minimalisme.

  kr 699,00
  Les mer
 • MESSINA - Havana (Tort) - Corlin Eyewear
  MESSINA - Havana (Tort) - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  MESSINA - Havana (Tort)

  MESSINA - Havana (Tort) fra Corlin Eyewear tar oss tilbake til de søte 70-årene. Den moderne tolkningen av cateye-modellen kom inn i vårt sortiment i 2020 og er kommet for å bli. Solbrillene er laget av 100% resirkulert plast. Messina er utstyrt med et CR39-objektiv som er ripebestandig og holder UV 400 (100%) beskyttelse.

  kr 699,00
  Les mer
 • MESSINA - Black - Corlin Eyewear
  MESSINA - Black - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  MESSINA - Black

  MESSINA - Black fra Corlin Eyewear tar oss tilbake til de søte 70-årene. Den moderne tolkningen av cateye-modellen kom inn i vårt sortiment i 2020 og er kommet for å bli. Solbrillene er laget av 100% resirkulert plast. Messina er utstyrt med et CR39-objektiv som er ripebestandig og holder UV 400 (100%) beskyttelse.

  kr 699,00

  Utsolgt

  Les mer
 • MONZA - Havana (Tort) - Corlin Eyewear
  MONZA - Havana (Tort) - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  MONZA - Havana (Tort)

  MONZA - Havana (Tort) fra Corlin Eyewear er inspirert av et klassisk design, men har et moderne preg. Den skarpe fargen i kombinasjon med linsen skaper et elegant design som gjør modellen tilpasningsdyktig både ved formelle arrangementer, men også med en avslappet antrekk.

  kr 699,00
  Les mer
 • MONZA - Black - Corlin Eyewear
  MONZA - Black - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  MONZA - Black

  MONZA - Black fra Corlin Eyewear er inspirert av et klassisk design, men har et moderne preg. Den skarpe fargen i kombinasjon med linsen skaper et elegant design som gjør modellen tilpasningsdyktig både ved formelle arrangementer, men også med en avslappet antrekk.

  kr 699,00
  Les mer
 • NOVARA - Havana (Tort) - Corlin Eyewear
  NOVARA - Havana (Tort) - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  NOVARA - Havana (Tort)

  NOVARA - Havana (Tort) fra Corlin Eyewear er solbriller som virkelig gjør inntrykk. Den nøye utvalgte formen skaper en klar favoritt for både helger og hverdager. Solbrillene er enkle å matche med de fleste klær og går bra i alle sammenhenger. Den runde formen på designet betyr at den skaper et tidløst preg. Det har blitt veldig populært blant både gutter og jenter.

  kr 699,00
  Les mer
 • NOVARA - Clear - Corlin Eyewear
  NOVARA - Clear - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  NOVARA - Clear

  NOVARA - Clear fra Corlin Eyewear er solbriller som virkelig gjør inntrykk. Den nøye utvalgte formen skaper en klar favoritt for både helger og hverdager. Solbrillene er enkle å matche med de fleste klær og går bra i alle sammenhenger. Den runde formen på designet betyr at den skaper et tidløst preg. Det har blitt veldig populært blant både gutter og jenter.

  kr 699,00
  Les mer
 • NOVARA - Yellow - Corlin Eyewear
  NOVARA - Yellow - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  NOVARA - Yellow

  NOVARA - Yellow fra Corlin Eyewear er solbriller som virkelig gjør inntrykk. Den nøye utvalgte formen skaper en klar favoritt for både helger og hverdager. Solbrillene er enkle å matche med de fleste klær og går bra i alle sammenhenger. Den runde formen på designet betyr at den skaper et tidløst preg. Det har blitt veldig populært blant både gutter og jenter.

  kr 699,00
  Les mer
 • PASERO - Havana (Tort) - Corlin Eyewear
  PASERO - Havana (Tort) - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  PASERO - Havana (Tort)

  PASERO - Havana (Tort) fra Corlin Eyewear sin retro-stil tar oss tilbake i tid til det utrolig populære designet som har blitt hyllet gjennom tidene. Pasero er en moderne versjon av en klassisk retro-modell. Modellen er laget av høykvalitets og fleksibelt metall som gjør det enkelt å tilpasse seg de fleste ansiktsformer.

  kr 699,00
  Les mer
 • VERONA - Havana (Tort) - Corlin Eyewear
  VERONA - Havana (Tort) - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  VERONA - Havana (Tort)

  VERONA - Havana (Tort) fra Corlin Eyewear tar oss tilbake til de søte 70-årene. Den moderne tolkningen av cateye-modellen kom inn i vårt sortiment i 2020 og er kommet for å bli. Solbrillene er laget av 100% resirkulert plast. Verona er utstyrt med et CR39-objektiv som er ripebestandig og holder UV 400 (100%) beskyttelse.

  kr 699,00
  Les mer
 • VERONA - Black - Corlin Eyewear
  VERONA - Black - Corlin Eyewear

  CORLIN EYEWEAR

  VERONA - Black

  VERONA - Black fra Corlin Eyewear tar oss tilbake til de søte 70-årene. Den moderne tolkningen av cateye-modellen kom inn i vårt sortiment i 2020 og er kommet for å bli. Solbrillene er laget av 100% resirkulert plast. Verona er utstyrt med et CR39-objektiv som er ripebestandig og holder UV 400 (100%) beskyttelse.

  kr 699,00
  Les mer
 • MODENA - Smoke - Corlin
  MODENA - Smoke - Corlin

  CORLIN EYEWEAR

  MODENA - Smoke

  MODENA - Smoke fra Corlin er luksuriøse solbriller med oversized design. Mørke, ripesikre glass med 100% UV400-beskyttelse. Disse solbrillene har fått vårt miljømerke «Et bedre miljøvalg» fordi de er laget av 100% resirkulert plast. Se produktbilder for mer informasjon om miljømerkingen.

  kr 699,00
  Les mer
 • HannaLojsan - Sand (Black) - Corlin
  HannaLojsan - Sand (Black) - Corlin

  CORLIN EYEWEAR

  HannaLojsan - Sand (Black)

  HannaLojsan - Sand (Black) fra Corlin modellen har rektangulær form med sort ramme og sotede glass. CR39 linse som er støt- og ripesikker og har 100% (400) UV beskyttelse. Kommer i eske og delikat etui medfølger.

  kr 699,00
  Les mer
 • GELO - Cinnamon - Corlin
  GELO - Cinnamon - Corlin

  CORLIN EYEWEAR

  GELO - Cinnamon

  GELO - Cinnamon fra Corlin er utstyrt med UV 400 (100%) beskyttelse. Rammen er laget i det nøye utvalgte materialet Bio-acetat. Modellen er også utstyrt med et (3: 2) hengsel laget av metall som strekker seg gjennom hele tempelet. Linsene er også utstyrt med en CR-39-beskyttelse, som gir ekstra beskyttelse mot riper.

  kr 699,00
  Les mer
 • GELA - Cinnamon
  GELA - Cinnamon

  CORLIN EYEWEAR

  GELA - Cinnamon

  Gela fra Corlin Eyewear er en trendy solbrille med 80-talls vibe. Tynn brunmelert ramme som er i 100% resirkulert plastikk med brune glass. Glassene har CR-39 beskyttelse som gir ekstra beskyttelse mot riper. UV 400 (100%) beskyttelse.

  kr 799,00
  Les mer
per side