Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Dr Lipp

Leppepomade bør være fast inventar i både lommen og vesken! Hørt om Dr. Lipp? Han ønsker å gjøre livet vårt bedre med naturlige løsninger. Dr. Lipp ble etablert i 2004 og er flere ganger kåret til beste lipbalm på markedet.

Makeup-artister verden over slår fast at leppepomaden Original Nipple Balm for Dry Skin, Luscious Lips & Glossy Bits er et musthave. Men det er ikke bare i deres makeup-kit den regjerer; salven er også elsket av jordmødre og kjendiser. På motebloggene florerer det smarte tips: her brukes nipple balmen nemlig også som leppeprimer, øyebrynstemmer og neglebåndssalve. Multiproduktet sørger også for ekstra glans på lepper, kinn og øyelokk!


Om du lurer på om du kan bruke nipple balm på leppene dine, så er svaret JA! Både menn og kvinner har godt av å pleie leppene sine. Ved å bruke Original Nipple Balm for Dry Skin, Luscious Lips & Glossy Bits som leppepomade er du alltid kysseklar.

Multiproduktet er 100% naturlig og er like aktuell sommer som vinter! Ta til deg bloggernes skjønnhetstips, bruk Original Nipple Balm for Dry Skin, Luscious Lips & Glossy Bits for å få den glossy looken samtidig som du helbreder sprukne og såre lepper! Mirakelsalven passer alle hudtyper og hudtoner og er den perfekte venninnegave.

Dr Lipp

per side
per side