Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Camilla Pihl for Essie

Camilla Pihl Collection 2016 består av farger hun selv har plukket blant essie farger vi i dag ikke har tilgjengelig i Norge. Hero shaden, stylenomics, la hun merke til under New York Fashion Week i februar 2016, og ba spesielt om å få denne med i sin kolleksjon.

Fargene er perfekte til den kalde årstiden vi nå går inn i med myke store ullgensere, men også til de mer festlige anledningene vinteren har å by på.

Camilla Pihl for Essie

per side
 • Essie - Cocktail Bling - Camilla Pihl for Essie
  Essie - Cocktail Bling - Camilla Pihl for Essie

  ESSIE

  Cocktail Bling - Camilla Pihl for Essie

  Cocktail Bling -> Camilla Pihl Collection 2016 består av farger hun selv har plukket blant essie farger vi i dag ikke har tilgjengelig i Norge. Hero shaden, stylenomics, la hun merke til under New York Fashion Week i februar 2016, og ba spesielt om å få denne med i sin kolleksjon. Fargene er perfekte til den kalde årstiden vi nå går inn i med myke store ullgensere, men også til de mer festlige anledningene vinteren har å by på.

  kr 139,00
  Les mer
 • Essie - Over The Knee - Camilla Pihl for Essie
  Essie - Over The Knee - Camilla Pihl for Essie

  ESSIE

  Over The Knee - Camilla Pihl for Essie

  Over The Knee -> Camilla Pihl Collection 2016 består av farger hun selv har plukket blant essie farger vi i dag ikke har tilgjengelig i Norge. Hero shaden, stylenomics, la hun merke til under New York Fashion Week i februar 2016, og ba spesielt om å få denne med i sin kolleksjon. Fargene er perfekte til den kalde årstiden vi nå går inn i med myke store ullgensere, men også til de mer festlige anledningene vinteren har å by på.

  kr 139,00
  Les mer
per side