Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

GlitterEyes

Britiske GlitterEyes er et nytt merke som har tatt skjønnhetsindustrien med storm!

Produktene deres håndlages på GlitterEyes-laben, der det månedlig utvikles nye nyanser av - og produkter med - kosmetisk glitter. PressedGlitters er det hotteste og mest sofistikerte pressede glitteret på markedet i dag, og etterspørselen er svært stor. GlitterEyes benytter ingredienser av høy kvalitet som også er helt frie for gift, slik at samtlige av produktene deres trygt kan brukes av både barn og voksne. Alle produkter er 100% veganske og dyrevennlige, og produksjonsprosessen blir kontinuerlig sjekket for å sikre et humant og miljøvennlig sortiment. I stedet for glyserin benyttes et grønnsaksbasert alternativ som både er snillere mot dyrene og mer skånsom mot huden din.

Bli en #Glitterati du også!

GlitterEyes

Side:
 1. 1
 2. 2
per side
 • GlitterEyes - PressedGlitter - ROMANCE DUO
  -20%
  GlitterEyes - PressedGlitter - ROMANCE DUO

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - ROMANCE DUO

  PressedGlitter – Romance Duo fra GlitterEyes inneholder to singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 139,00

  kr 111,20

  Les mer
 • GlitterEyes - PressedGlitter - ELEGANZA SPECIAL 12
  -20%
  GlitterEyes - PressedGlitter - ELEGANZA SPECIAL 12

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - ELEGANZA SPECIAL 12

  PressedGlitter – Eleganza Special 12 fra GlitterEyes inneholder tolv singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 599,00

  kr 479,20

  Les mer
 • GlitterEyes - PressedGlitter - WARM FIVE
  -20%
  GlitterEyes - PressedGlitter - WARM FIVE

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - WARM FIVE

  PressedGlitter – Warm Five fra GlitterEyes inneholder fem singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 289,00

  kr 231,20

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Supermoon Quad
  -20%
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Supermoon Quad

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - SUPERMOON QUAD

  PressedGlitter – Supermoon Quad fra GlitterEyes inneholder fire singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 239,00

  kr 191,20

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Princess Quad
  -20%
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Princess Quad

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - PRINCESS QUAD

  PressedGlitter – Princess Quad fra GlitterEyes inneholder fire singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 239,00

  kr 191,20

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Naturals Five
  -20%
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Naturals Five

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - NATURALS FIVE

  PressedGlitter – Naturals Five fra GlitterEyes inneholder fem singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 289,00

  kr 231,20

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Dream Five
  -20%
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Dream Five

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - DREAM FIVE

  PressedGlitter – Dream Five fra GlitterEyes inneholder fem singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 289,00

  kr 231,20

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Magic Duo
  -20%
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Magic Duo

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - MAGIC DUO

  PressedGlitter – Magic Duo fra GlitterEyes inneholder to singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 139,00

  kr 111,20

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Babelicious Five
  -20%
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Babelicious Five

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - BABELICIOUS FIVE

  PressedGlitter – Babelicious Five fra GlitterEyes inneholder fem singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 289,00

  kr 231,20

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Fall Trio
  -20%
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Fall Trio

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - FALL TRIO

  PressedGlitter – Fall Trio fra GlitterEyes inneholder tre singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 189,00

  kr 151,20

  Les mer
 • Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | GlowUp
  -20%
  Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | GlowUp

  GLITTEREYES

  Pressed Highlighter | GlowUp

  Pressed Highlighter | GlowUp fra GlitterEyes er en gullfarget highlighter med helt unik pigmentering. Den er håndlaget og består av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser!

  kr 159,00

  kr 127,20

  Les mer
 • Highlighter Pressed | LavenderHaze
  -20%
  Highlighter Pressed | LavenderHaze

  GLITTEREYES

  Highlighter Pressed | LavenderHaze

  Pressed Highlighter | LavenderHaze fra GlitterEyes er en lavendelfarget highlighter med helt unik pigmentering. Den er håndlaget og består av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser!

  kr 159,00

  kr 127,20

  Les mer
 • Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | LavenderHaze
  -20%
  Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | LavenderHaze

  GLITTEREYES

  Pressed Highlighter | ThatGlo

  Pressed Highlighter | ThatGlo fra GlitterEyes er en rosaskimrende highlighter med helt unik pigmentering. Den er håndlaget og består av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser!

  kr 159,00

  kr 127,20

  Les mer
 • Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | MoonLight
  -20%
  Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | MoonLight

  GLITTEREYES

  Pressed Highlighter | MoonLight

  Pressed Highlighter | MoonLight fra GlitterEyes er en fiolettskimrende highlighter med helt unik pigmentering. Den er håndlaget og består av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser!

  kr 159,00

  kr 127,20

  Les mer
 • GlitterEyes Unicorn Palette
  -20%
  GlitterEyes Unicorn Palette

  GLITTEREYES

  Unicorn Palette

  GlitterEyes Unicorn Palette! A super beautiful selection of rainbow pressed pigments and glitters including our bestseller the RainbowUnicorn Highlighter! Add this beauty to your collection and stay magical.

  kr 549,00

  kr 439,20

  Les mer
 • Glam12 SparklyPalette
  -20%
  Glam12 SparklyPalette

  GLITTEREYES

  Glam12 SparklyPalette

  Glam12 fra GlitterEyes vil la glitter drømmen gå i oppfyllelse! 12 nydelige glitter shades du kan bruke til å lage utallige looks! Pressed Glitter fra GlitterEyes er en drøm å jobbe med, du slipper å bruke lim og annet griseri – det er bare å sette i gang! De er enkle å fjerne og er også vannfast!.

  kr 589,00

  kr 471,20

  Les mer
 • Goddess Palette (Black)
  -20%
  Goddess Palette (Black)

  GLITTEREYES

  Goddess Palette (Black)

  "A palette fit for a Goddess" I denne vakre paletten fra GlitterEyes finner du tolv pressede glitterskygger i naturlige nyanser. Gull, kobber, rosé og blendende sølvtoner. Pressed Glitter fra GlitterEyes er en drøm å jobbe med, og du slipper å bruke lim og annet griseri – det er bare å sette i gang! De er enkle å fjerne, men samtidig vannfaste!

  kr 589,00

  kr 471,20

  Les mer
 • Festive Trio Silver
  -20%
  Festive Trio Silver

  GLITTEREYES

  Festive Trio Silver

  Festive Trio Silver fra Glittereyes er perfekt for høytiden! Kombinasjonen mellom rød, grønn og sølv glitter er helt nydelig og vi tror du kommer til å elske den!

  kr 189,00

  kr 151,20

  Les mer
 • Rose Quad
  -20%
  Rose Quad

  GLITTEREYES

  Rose Quad

  Rose Gold Quad fra Glittereyes er noe av det vakreste du kommer til å finne i nettbutikken vår! med fire unike nyanser av rosa/rosegull så kommer du til å glitre inn i neste milennium!

  kr 239,00

  kr 191,20

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Prismatic Duo
  -20%
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Prismatic Duo

  GLITTEREYES

  Prismatic Duo

  PressedGlitter – Prismatic duo fra GlitterEyes inneholder to singelpakkede glitter/pigment i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben.

  kr 139,00

  kr 111,20

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Space Duo
  -20%
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Space Duo

  GLITTEREYES

  Space Duo

  PressedGlitter – Space Duo fra GlitterEyes inneholder to singelpakkede glitter/pigment i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben.

  kr 139,00

  kr 111,20

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Smokey Duo
  -20%
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Smokey Duo

  GLITTEREYES

  Smokey Duo

  PressedGlitter – Smokey Duo fra GlitterEyes inneholder to singelpakkede glitter/pigment i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben.

  kr 139,00

  kr 111,20

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset highlighter fra GlitterEyes - PressedHighlighter - RainbowUnicorn Quad
  -20%
  Palett med håndlaget presset highlighter fra GlitterEyes - PressedHighlighter - RainbowUnicorn Quad

  GLITTEREYES

  RainbowUnicorn Quad

  PressedGlitter – Unicorn Quad fra GlitterEyes inneholder fire singelpakkede Highlightere i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben.

  kr 239,00

  kr 191,20

  Les mer
 • GlitterEyes - PressedGlitter - Majestic Trio
  -20%
  GlitterEyes - PressedGlitter - Majestic Trio

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - MAJESTIC TRIO

  PressedGlitter – Majestic Trio fra GlitterEyes inneholder tre singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben.

  kr 189,00

  kr 151,20

  Les mer
 • Presset glitter og pigmenter fra GlitterEyes - RainbowUnicorn 12 Pan Palette
  -20%
  Presset glitter og pigmenter fra GlitterEyes - RainbowUnicorn 12 Pan Palette

  GLITTEREYES

  RainbowUnicorn 12 Pan Palette

  RainbowUnicorn 12 Pan Palette fra GlitterEyes inneholder et utvalg av vakre, singelpakkede glitter og pigmenter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben.

  kr 579,00

  kr 463,20

  Les mer
 • Glitterlim fra GlitterEyes - GlitterFix Liquid 4ml
  -20%
  Glitterlim fra GlitterEyes - GlitterFix Liquid 4ml

  GLITTEREYES

  GlitterFix Liquid

  GlitterFix Liquid fra GlitterEyes er et glitterlim som sørger for at glitter-makeupen din holder seg på plass gjennom hele dagen. Den lette og skånsomme formelen fjernes enkelt ved hjelp av vanlig sminkefjerner eller wipes.

  kr 79,00

  kr 63,20

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - Pressed Glitter - GALACTIC QUAD
  -20%
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - Pressed Glitter - GALACTIC QUAD

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - GALACTIC QUAD

  Pressed Glitter - GALACTIC QUAD fra GlitterEyes inneholder fire singelpakkede glitter og skimmer i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 239,00

  kr 191,20

  Utsolgt

  Les mer
Side:
 1. 1
 2. 2
per side