Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

GlitterEyes

Britiske GlitterEyes er et nytt merke som har tatt skjønnhetsindustrien med storm!

Produktene deres håndlages på GlitterEyes-laben, der det månedlig utvikles nye nyanser av - og produkter med - kosmetisk glitter. PressedGlitters er det hotteste og mest sofistikerte pressede glitteret på markedet i dag, og etterspørselen er svært stor. GlitterEyes benytter ingredienser av høy kvalitet som også er helt frie for gift, slik at samtlige av produktene deres trygt kan brukes av både barn og voksne. Alle produkter er 100% veganske og dyrevennlige, og produksjonsprosessen blir kontinuerlig sjekket for å sikre et humant og miljøvennlig sortiment. I stedet for glyserin benyttes et grønnsaksbasert alternativ som både er snillere mot dyrene og mer skånsom mot huden din.

Bli en #Glitterati du også!

GlitterEyes

Side:
 1. 1
 2. 2
per side
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - Pressed Glitter - GALACTIC QUAD
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - Pressed Glitter - GALACTIC QUAD

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - GALACTIC QUAD

  Pressed Glitter - GALACTIC QUAD fra GlitterEyes inneholder fire singelpakkede glitter og skimmer i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 239,00
  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - Pressed Glitter - MERMAID QUAD
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - Pressed Glitter - MERMAID QUAD

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - MERMAID QUAD

  Pressed Glitter - MERMAID QUAD fra GlitterEyes inneholder fire singelpakkede glitter og skimmer i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 239,00
  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - Pressed Glitter - TWINKLE QUAD
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - Pressed Glitter - TWINKLE QUAD

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - TWINKLE QUAD

  Pressed Glitter - TWINKLE QUAD fra GlitterEyes inneholder fire singelpakkede glitter og skimmer i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 239,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Presset glitter fra GlitterEyes - Festive Trio Gold
  Presset glitter fra GlitterEyes - Festive Trio Gold

  GLITTEREYES

  Festive Trio Gold

  Festive Trio Gold fra GlitterEyes er perfekt for høytiden! Kombinasjonen mellom rødt, grønt og gullfarget glitter er helt nydelig, og vi tror du kommer til å elske den!

  kr 189,00
  Les mer
 • Festive Trio Silver
  Festive Trio Silver

  GLITTEREYES

  Festive Trio Silver

  Festive Trio Silver fra Glittereyes er perfekt for høytiden! Kombinasjonen mellom rød, grønn og sølv glitter er helt nydelig og vi tror du kommer til å elske den!

  kr 189,00
  Les mer
 • Galaxy Highlighter
  Galaxy Highlighter

  GLITTEREYES

  Galaxy Highlighter

  Galaxy Highlighter complete with shimmering swirls of high glow pigment, mini twinkling moon and star shapes and rainbow colour shifting glitters. a truly cosmic pressed highlighter that is of this world!

  kr 159,00
  Les mer
 • Glam12 SparklyPalette
  Glam12 SparklyPalette

  GLITTEREYES

  Glam12 SparklyPalette

  Glam12 fra GlitterEyes vil la glitter drømmen gå i oppfyllelse! 12 nydelige glitter shades du kan bruke til å lage utallige looks! Pressed Glitter fra GlitterEyes er en drøm å jobbe med, du slipper å bruke lim og annet griseri – det er bare å sette i gang! De er enkle å fjerne og er også vannfast!.

  kr 589,00
  Les mer
 • Glitterlim fra GlitterEyes - GlitterFix Liquid 4ml
  Glitterlim fra GlitterEyes - GlitterFix Liquid 4ml

  GLITTEREYES

  GlitterFix Liquid

  GlitterFix Liquid fra GlitterEyes er et glitterlim som sørger for at glitter-makeupen din holder seg på plass gjennom hele dagen. Den lette og skånsomme formelen fjernes enkelt ved hjelp av vanlig sminkefjerner eller wipes.

  kr 79,00
  Les mer
 • Goddess Palette (Black)
  Goddess Palette (Black)

  GLITTEREYES

  Goddess Palette (Black)

  "A palette fit for a Goddess" I denne vakre paletten fra GlitterEyes finner du tolv pressede glitterskygger i naturlige nyanser. Gull, kobber, rosé og blendende sølvtoner. Pressed Glitter fra GlitterEyes er en drøm å jobbe med, og du slipper å bruke lim og annet griseri – det er bare å sette i gang! De er enkle å fjerne, men samtidig vannfaste!

  kr 589,00
  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Babelicious Five
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Babelicious Five

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - BABELICIOUS FIVE

  PressedGlitter – Babelicious Five fra GlitterEyes inneholder fem singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 289,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - CHUNKY FIVE
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - CHUNKY FIVE

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - CHUNKY FIVE

  Pressed Glitter - CHUNKY FIVE fra GlitterEyes inneholder fem singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 289,00
  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Dream Five
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Dream Five

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - DREAM FIVE

  PressedGlitter – Dream Five fra GlitterEyes inneholder fem singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 289,00

  Utsolgt

  Les mer
 • GlitterEyes - PressedGlitter - ELEGANZA SPECIAL 12
  GlitterEyes - PressedGlitter - ELEGANZA SPECIAL 12

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - ELEGANZA SPECIAL 12

  PressedGlitter – Eleganza Special 12 fra GlitterEyes inneholder tolv singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 599,00
  Les mer
 • GlitterEyes - PressedGlitter - Festival Five
  GlitterEyes - PressedGlitter - Festival Five

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - FESTIVAL FIVE

  PressedGlitter – Festival Five fra GlitterEyes inneholder fem singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 289,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Magic Duo
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Magic Duo

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - MAGIC DUO

  PressedGlitter – Magic Duo fra GlitterEyes inneholder to singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 139,00
  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Naturals Five
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Naturals Five

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - NATURALS FIVE

  PressedGlitter – Naturals Five fra GlitterEyes inneholder fem singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 289,00

  Utsolgt

  Les mer
 • GlitterEyes - PressedGlitter - ROMANCE DUO
  GlitterEyes - PressedGlitter - ROMANCE DUO

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - ROMANCE DUO

  PressedGlitter – Romance Duo fra GlitterEyes inneholder to singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 139,00

  Utsolgt

  Les mer
 • GlitterEyes - PressedGlitter - ROMANCE TRIO
  GlitterEyes - PressedGlitter - ROMANCE TRIO

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - ROMANCE TRIO

  PressedGlitter – Romance Trio fra GlitterEyes inneholder tre singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 189,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - ROSE GOLD TRIO
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - ROSE GOLD TRIO

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - ROSE GOLD TRIO

  PressedGlitter – Rose Gold Trio fra GlitterEyes inneholder tre singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 189,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Supermoon Quad
  Palett med håndlaget presset glitter fra GlitterEyes - PressedGlitter - Supermoon Quad

  GLITTEREYES

  Pressed Glitter - SUPERMOON QUAD

  PressedGlitter – Supermoon Quad fra GlitterEyes inneholder fire singelpakkede glitter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 239,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Glitter Eyes - Pressed Glitters - SINGLES
  Glitter Eyes - Pressed Glitters - SINGLES

  GLITTEREYES

  Pressed Glitters - SINGLES

  Våre elskede Pressed Glitters i et tyvetalls glitrende, funklende og skimrende single nyanser. Til hver eneste singelskygge medfølger det en singelpalett som du selv setter skyggen i. Ønsker du å samle flere i samme palett kan du kjøpe tomme GlitterEyes-paletter, eller bruke magnetpaletter. OBS! Da skyggene er laget for hånd kan det forekomme noen skjønnhetsfeil og ulikheter, og mengde av produkt kan variere. Enkelte kan "lekke" litt, dette er kun overflødig olje som presser seg ut og påvirker ikke egenskapene til disse fantastisk glitrende skyggene.

  kr 89,00
 • Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | LavenderHaze
  Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | LavenderHaze

  GLITTEREYES

  Pressed Highlighter | LavenderHaze

  Pressed Highlighter | LavenderHaze fra GlitterEyes er en lavendelfarget highlighter med helt unik pigmentering. Den er håndlaget og består av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser!

  kr 159,00
  Les mer
 • Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | MoonLight
  Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | MoonLight

  GLITTEREYES

  Pressed Highlighter | MoonLight

  Pressed Highlighter | MoonLight fra GlitterEyes er en fiolettskimrende highlighter med helt unik pigmentering. Den er håndlaget og består av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser!

  kr 159,00
  Les mer
 • Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | RainbowUnicorn
  Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | RainbowUnicorn

  GLITTEREYES

  Pressed Highlighter | RainbowUnicorn

  Pressed Highlighter | RainbowUnicorn fra GlitterEyes er en regnbuefarget highlighter med helt unik pigmentering. Den er håndlaget og består av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser!

  kr 159,00
  Les mer
 • Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | LavenderHaze
  Håndlaget highlighter fra GlitterEyes - Pressed Highlighter | LavenderHaze

  GLITTEREYES

  Pressed Highlighter | ThatGlo

  Pressed Highlighter | ThatGlo fra GlitterEyes er en rosaskimrende highlighter med helt unik pigmentering. Den er håndlaget og består av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser!

  kr 159,00
  Les mer
 • Presset glitter og pigmenter fra GlitterEyes - RainbowUnicorn 12 Pan Palette
  Presset glitter og pigmenter fra GlitterEyes - RainbowUnicorn 12 Pan Palette

  GLITTEREYES

  RainbowUnicorn 12 Pan Palette

  RainbowUnicorn 12 Pan Palette fra GlitterEyes inneholder et utvalg av vakre, singelpakkede glitter og pigmenter i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben.

  kr 579,00
  Les mer
 • Palett med håndlaget presset highlighter fra GlitterEyes - PressedHighlighter - RainbowUnicorn Quad
  Palett med håndlaget presset highlighter fra GlitterEyes - PressedHighlighter - RainbowUnicorn Quad

  GLITTEREYES

  RainbowUnicorn Quad

  PressedGlitter – Unicorn Quad fra GlitterEyes inneholder fire singelpakkede Highlightere i presset form, som du selv setter inn i den medfølgende paletten. GlitterEyes benytter seg av 100% veganske og dyrevennlige kvalitetsingredienser, og håndlager produktene sine i GlitterEyes-laben.

  kr 239,00
  Les mer
Side:
 1. 1
 2. 2
per side