Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Glo minerals

Glo•minerals mineralsminke er superpopulært! Leter du etter mineralsminke som også fungerer som velgjørende hudpleie,er du kommet til riktig sted. Alle produktene fra Glo•minerals består av trippelknuste mineraler som gjør at sminken smelter godt inn i huden. Hudsminken har en eksepsjonell coverage som varer og er perfekt for alle, spesielt for deg med sensitiv hud.

Enhver toalettmappe bør inneholde minst ett Glo•minerals-produkt! Concealer Under Eye er en av våre desiderte bestselgere, men vi i Coverbrands.no selger også mye av Camouflage concealer, en oljefri concealer som dekker rødhet, arr, sprengte blodårer, hyperpigmentering og andre hudproblemer. Blir du ofte blank i T-sonen? Bruk Blotting Papers som fjerner overflødig olje fra ansiktet uten å ødelegge sminken! Resultatet du får er pleiet hud med en matt og ren finish.

 

Produktene inneholder vitaminer og antioksidanter som beskytter huden. Glo•minerals mineralsminke har også naturlig UV-beskyttelse og består av naturlige ingredienser som tar du vare på huden din, samtidig som du får en vakker glød!


Hos Coverbrands.no er det trygt å kjøpe makeup online.

Glo minerals

Side:
  1. 1
  2. 2
per side
Side:
  1. 1
  2. 2
per side