Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Isun Alive & Ageless Skincare

«ISUN treats the skin as a living organ, and if you feed an organ living food it will be healthier”

ISUN Alive & Ageless Skincare - naturlig økologisk hudpleie med superkvalitet! 
Produktene fra ISUN er 100% økologisk med kun naturlige kaldpressede planteingredienser; De er ikke varmebehandlet over 40 grader for å bedre kunne nyttiggjøre seg av de ulike funksjonen plantene, bærene og vekstene har i sin naturlig form. Ingrediensene er levende planter og skjønnhetsfremmende mineraler, og spesielt Ormus har svært sterk livgivende egenskaper som gir næring og glød til huden. I produktene ingredisenser av høyeste kvalitet som er rike på antioksidanter og som virker regenererende, rensende og fuktighetsgivende. 

ISUN Alive & Ageless Skincare er en hudpleieserie som ble utviklet etter mange år erfaring av Bonnie Gulick, grunnleggeren av ISUN VISIONS. ISUN er opptatt av å skape produkter med ren og naturlig energi og den utrolig høye konsentrasjon av aktive planteingredienser gjør at produktene er svært effektive. Produktene oppevares i mørke mironglass fra Tyskland, som laget spesielt for å preservere de naturlige ingrediensene. Miron mørk fiolett glass blokkerer stråling fra f. eks x-ray maskiner på flyplasser og annet type stråling. Produktene er derfor beskyttet i aller høyeste grad!

Dersom du er på jakt etter den beste pleien for din hud, trenger du ikke lete lenger. ISUN Alive & Ageless Skincare er her!

Produktene fra ISUN Alive & Ageless Skincare inneholder ingen kjemiske, kunstige eller syntetiske konserveringsmidler og er ikke testet på dyr. 

Vi gjør oppmerksom på at  ISUN Alive & Ageless Skincare regnes som ferskvare og har en holdbarhet på 1,5 år fra produksjonsdato.

Isun Alive & Ageless Skincare

per side
per side