Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

ISUN

«ISUN treats the skin as a living organ, and if you feed an organ living food it will be healthier”

ISUN Organic & Alive Skincare - naturlig økologisk hudpleie med superkvalitet! 
Produktene fra ISUN er 100% økologisk med kun naturlige, kaldpressede planteingredienser; De er ikke varmebehandlet over 40 grader for å bedre kunne nyttiggjøre seg av de ulike funksjonene plantene, bærene og vekstene har i sin naturlige form. Ingrediensene er levende planter og skjønnhetsfremmende mineraler, og spesielt Ormus har svært sterkt livgivende egenskaper som gir næring og glød til huden. Produktenes ingredisenser er av høyeste kvalitet, er rike på antioksidanter og virker regenererende, rensende og fuktighetsgivende.

ISUN Organic & Alive Skincare er en hudpleieserie som ble utviklet etter mange års erfaring av Bonnie Gulick, grunnleggeren av ISUN VISIONS. ISUN er opptatt av å skape produkter med ren og naturlig energi, og den utrolig høye konsentrasjonen av aktive planteingredienser gjør at produktene er svært effektive. Produktene oppbevares i mørke mironglass fra Tyskland, som er laget spesielt for å preservere de naturlige ingrediensene.

Dersom du er på jakt etter den beste pleien for din hud, trenger du ikke lete lenger. ISUN Organic & Alive Skincare! - Inneholder ingen kjemiske, kunstige eller syntetiske konserveringsmidler og er ikke testet på dyr. 

Vi gjør oppmerksom på at ISUN Skincare regnes som ferskvare og har en holdbarhet på 1,5 år fra produksjonsdato.

ISUN

per side
per side