Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Jabushe

Jabushe er en svensk hudpleieserie som minsker hudens aldringstegn og gir en spenstig hud med fin glød. Hudens elastisitet forbedres, og den blir glattere og mer ungdommelig ved å minske dybden på rynkene og redusere pigmentflekker.

Fundamentet for Jabushe er å tilby innovative og effektfulle produkter som vitenskapelig både er holdbare og av høy kvalitet. Jabushe hudpleieserie favner både kosttilskudd og pleieprodukter. Det er godt dokumentert at Jabushe gir synlige resultater gjennom det intensivt aktive QAL-100, en patenterte formula med Q10, liponsyre og acetylkarnitin som sammen reparerer huden.

Jabushe

per side
 • Sun 60 kapsl - Jabushe
  -25%
  Sun 60 kapsl - Jabushe

  JABUSHE

  Sun 60 kapsl

  Jabushe Sun er et spesialkomponert kosttilskudd med 15 mg naturlig betakaroten for en frisk og gyldenbrun hud. Betakarotenet, en miks av ulike karotenoider fra mikroalgen Dunaliella Salina, er den rikeste kilden til naturlig betakaroten som vitenskapen kjenner til. Algen kommer fra Australia.

  kr 219,00

  kr 165,00

  Les mer
 • Jabushe Collagen - Jabushe
  Jabushe Collagen - Jabushe

  JABUSHE

  Jabushe Collagen

  Jabushe Collagen er et kosttilskudd for en fresh hud med fin glød, glansfullt hår og sterke negler. Jabushe Collagens spesialkomponerte formula av kollagen, vitaminer og mineraler gjør den til et komplett næringstilskudd for huden, håret og neglene, og et utmerket komplement til den daglige hudpleierutinen.

  kr 399,00
  Les mer
per side