Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Jeffree Star Cosmetics

Vi har GREEN FRIDAY med 25-70% på hele butikken. Da Jeffree Star ikke selges rabattert vil ikke disse være tilgjenglig for kjøp før etter klokken 00.00 på natt til Søndag 30. April. 

Jeffree Star var bare 13 år gammel da han oppdaget sminkens verden- og da var det gjort. Siden den gang har han jobbet i parfymerier, som freelance makeupartist, samarbeidet med internasjonale kjendiser og moteblader, i tillegg til å være makeupartist i bryllup. I dag deler han sine beste sminketips og skjønnhetstriks ved å holde sminkeforedrag over hele verden som en av de fremste innen beauty-verdenen. Jeffrees Stars store hærskare av fans kan glede seg over ukentlige tutorials på hans youtubekanal som har nærmere fire millioner abonnenter.

Jeffree Star Cosmetics oppnådde raskt kultstatus internasjonalt - og det med god grunn. Blant annet har Velour Liquid Lipstick i fargen Unicorn Blood blitt så populær at de så seg nødt til å lage den i Lip Ammunition også. Og ingen highlighter vil gi deg en vakrere glød enn Skin Frost | So Fucking Gold! Ta en titt på hele utvalget her hos oss på coverbrands.no!

Alle sminkeproduktene fra Jeffree Star Cosmetics er 100 % veganske og naturligvis ikke testet på dyr.

NB! Ingen rabattkoder gjelder på Jeffree Star Cosmetics-produkter.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.