Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

L'Occitane en Provence

23 år gammel begynner Olivier Baussan å eksperimentere med oljer og lager ettervhert essensiell olje av rosmarin som han selger på markedne i provance i sør-Frankrike.

Han hadde god kunnskap om planter og et destillasjonsapparat og en lastebil til disposisjon, og starter med dette det som skal bli eventyret L'Occitane en Provance. Videre gjenopptar han den gamle såpemaker-tradisjonen, høster lavendel og lærer om karitésmør fra Burkina Faso, og i 1981 åpner den aller første butikken i Provence. På 90-tallet utvider han til parfyme, åpner butikk i Paris, New York og Hong Kong.

På tidlig 2000-tallet starter L'Occitane en Provance et samarbeid med OBRIS, en ikke-statlig organisasjon som arbeider for å bekjempe blindhet og innfører blindeskrift på all sin emballasje. Dette, i tillegg til økonomisk firgjøring av kvinner er L'Occitanes fanesaker, og siden 2010 har de samarbeidet med Aide et Action som arbeider for å øke kvinners leseferdigheter i nettopp Burkina Faso.

I dag har L'Occitane en Provance over 2000 butikker spredt utover hele verden, og er assosiert med velvære på ekte fransk, sjarmerende og uhøytidelig vis. 


 

L'Occitane en Provence

per side
per side