Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Le Cord

Le Cord Cable Makers startet opp i Stockholm i 2013 og har spesialisert seg på å lage dekorative tekstilkabler av ypperste kvalitet. De fleste mennesker eier nå et høyt antall elektroniske duppeditter som alle trenger kabler for både overføring og lading. Dette kan lett bli rot, så hvorfor ikke freshe de opp med fargerike og mønstrede varianter? Ikke bare ser det finere ut, det blir også enkelt å huske hvilken kabel som er din, og hvilken som er kompisen/venninnen din sin.

Hvert eneste produkt fra Le Cord er seritifisert og godkjent av Apple Inc., som betyr at kun originale Apple-deler blir brukt i produseringen av kablene. Dette garanterer at kablene fungerer optimalt med Apple-produkter. For eksempel så bruker alle Iphone-kablene Apple c48-chipen som ble lansert i mars 2014.    

OBS! “Made for iPod”, “Made for iPhone”, and “Made for iPad” betyr at det elektroniske tilbehøret har blitt designet for å brukes til iPod, iPhone og iPad, spesielt, og at det har blitt sertifisert av utvikleren for å opprettholde Apples standard. Apple er ikke ansvarlig for tilbehørets funksjon eller om det samsvarer med sikkerhetsregulasjoner. Bruk av dette tilbehøret kan påvirke den trådløse funksjonen.

Fungerer til IPHONE 5/5S/5C, IPAD AIR, IPAD MINI, IPOD NANO (7th gen) og IPOD TOUCH (5th gen).

Alle produktene er designet i Årsta, Sverige, og produsert i Kina.

 

 


Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.