Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Le Mini Macaron

Le Mini Macaron gjør det gøy, sikkert og lett å lage Gel negler selv. Vår søte LED-lampe med form som en Macaron sørger for at lakken er helt tørr på kun 30 sekunder! 

Le Mini Macaron gir en flott og langtidsholdbar gel manikyr tilgjengelig for alle. Vi mener alle jenter/kvinner skal ha muligheten for å nyte en perfekt gel manikyr, som kan legges lett og raskt, enten det er hjemme eller på farten – og helt uten å betale store summer og måtte bruke tid på å booke timeavtale på en salong. Gel manikyr skal være GØY og ENKELT, fordi vi vet at du har det travelt og alltid er på farten.

Le Mini Macaron

Side:
 1. 1
 2. 2
per side
 • Manicure Kit - Rose Creme - Le Mini Macaron
  Manicure Kit - Rose Creme - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Manicure Kit - Rose Creme

  Manikyr Kit Rose Creme fra Le Mini Macaron er en populær lys og creamy farge, som er perfekt til enhver anledning! Med en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk får du et resultat som varer i opptil 10 dager! Det følger med en LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 499,00
  Les mer
 • Manicure Kit - Rum Raisin - Le Mini Macaron
  Manicure Kit - Rum Raisin - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Manicure Kit - Rum Raisin

  Manikyr Kit Rum Raisin fra Le Mini Macaron er en soft, kremet og dempet lilla farge. Lakken er også en farge som gir oppmerksomhet! Med en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk får du et resultat som varer i opptil 10 dager! Det følger med en LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 499,00
  Les mer
 • Manicure Kit - Fairy Floss - Le Mini Macaron
  Manicure Kit - Fairy Floss - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Manicure Kit - Fairy Floss

  Manikyr Kit Fairy Floss fra Le Mini Macaron er en sart og lys rosa farge som gir en vakre og feminin manikyr! Med en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk får du et resultat som varer i opptil 10 dager! Det følger med en LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 499,00
  Les mer
 • Manicure Kit - Le Maxi - Rouge & Moi - Le Mini Macaron
  Manicure Kit - Le Maxi - Rouge & Moi - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Manicure Kit - Le Maxi - Rouge & Moi

  Manicure Kit - Le Maxi - Rouge & Moi fra Le Mini Macaron inneholder alt du trenger for å legge din egen gel manikyr! Kittet inneholder en virkelig lekker deluxe lampe i fargen Matte Red. Det følger med 4 stk lakk i helt nye farger, som kun kan fåes i dette kittet! Lakkene har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk. Dette får manikyren din til å sitte i opptil 10 dager!

  kr 899,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Manicure Kit - Le Maxi - Le Mini Macaron
  Manicure Kit - Le Maxi - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Manicure Kit - Le Maxi

  Manicure Kit - Le Maxi fra Le Mini Macaron inneholder alt du trenger for å legge din egen manikyr! Kittet inneholder en virkelig lekker deluxe lampe i fargen Rose Quarts som har plass til 4 fingre på samme tid! Det følger med en lakk i vår populære Honey Ginger farge, samt en helt nye farve (Black Cherry) som kun finnes i dette kittet! Lakkene har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk. Dette gjør at manikyren din varer i opptil 10 dager!

  kr 899,00
  Les mer
 • Single Gel Polish - Peach - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Peach - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Peach

  Single Gel Polish Peach fra Le Mini Macaron er en soft og fin fersken farge, som er en av våre bestselgere! Få lekre gelenegler hjemme med denne lakken som holder i 10 dager! Gel polishen har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk. Gel Polish må brukes kombinert med Le Mini Macaron sin LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 179,00
  Les mer
 • Single Gel Polish - Cassis - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Cassis - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Cassis

  Single Gel Polish Cassis fra Le Mini Macaron er en luksuriøs og sofistikert mørk rød farge som kan brukes til alle anledninger. Få lekre gelenegler hjemme med denne lakken som holder i 10 dager! Gel polishen har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk. Gel Polish må brukes kombinert med Le Mini Macaron sin LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 179,00
  Les mer
 • Single Gel Polish - Latte - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Latte - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Latte

  Single Gel Polish Latte fra Le Mini Macaron er en av våre mest populære lakker. Denne nøytrale fargen er perfekt både på jobben og til en festlig anledning! Få lekre gelenegler hjemme med denne lakken som holder i 10 dager! Gel polishen har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk. Gel Polish må brukes kombinert med Le Mini Macaron sin LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 179,00
  Les mer
 • Single Gel Polish - Nude - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Nude - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Nude

  Single Gel Polish Nude fra Le Mini Macaron er en flott kremet hudfarget lakk med en anelse av beige. Perfekt til deg som foretrekker en nøytral lakk med litt farge. Få lekre gelenegler hjemme med denne lakken som holder i 10 dager! Gel polishen har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk. Gel Polish må brukes kombinert med Le Mini Macaron sin LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 179,00
  Les mer
 • Single Gel Polish - Baby Blue - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Baby Blue - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Baby Blue

  Single Gel Polish Baby Blue fra Le Mini Macaron er en søt baby blå farge som får smilet frem! Få lekre gelenegler hjemme med denne lakken som holder i 10 dager! Gel polishen har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk. Gel Polish må brukes kombinert med Le Mini Macaron sin LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 179,00
  Les mer
 • Single Gel Polish - Rum Raisin - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Rum Raisin - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Rum Raisin

  Single Gel Polish Rum Raisin fra Le Mini Macaron er en soft og kremet lilla farge, som skaper den perfekte balanse mellom en dempet farge og en farge som gir oppmerksomhet! Få lekre gelenegler hjemme med denne lakken som holder i 10 dager! Gel polishen har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk. Gel Polish må brukes kombinert med Le Mini Macaron sin LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 179,00
  Les mer
 • Single Gel Polish - Watermelon Sorbet - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Watermelon Sorbet - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Watermelon Sorbet

  Single Gel Polish Watermelon Sorbet fra Le Mini Macaron er en vakker rød farge som passer til alt! Få lekre gelenegler hjemme med denne lakken som holder i 10 dager! Gel polishen har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk. Gel Polish må brukes kombinert med Le Mini Macaron sin LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 179,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Single Gel Polish - Fairy Floss - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Fairy Floss - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Fairy Floss

  Single Gel Polish Fairy Floss fra Le Mini Macaron er en sart og lys rosa farge som er perfekt til den vakre og feminine manikyr! Få lekre gelenegler hjemme med denne lakken som holder i 10 dager! Gel polishen har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk. Gel Polish må brukes kombinert med Le Mini Macaron sin LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 179,00
  Les mer
 • Single Gel Polish - Lemon Sorbet - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Lemon Sorbet - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Lemon Sorbet

  Single Gel Polish Lemon Sorbet fra Le Mini Macaron er en fin gul farge som er en perfekt pastellfarge denne sommeren! When life gives you lemons...make sorbet. Få lekre gelenegler hjemme med denne lakken som holder i 10 dager! Gel polishen har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk. Gel Polish må brukes kombinert med Le Mini Macaron sin LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 179,00
  Les mer
 • Single Gel Polish - 3X Shine Top Coat - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - 3X Shine Top Coat - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - 3X Shine Top Coat

  Single Gel Polish 3X Shine Top Coat fra Le Mini Macaron gjør at manikyren din holder lenger! Selv om Top Coat ikke er nødvendig å bruke til vår lakk, så gir den deg muligheten til å få opp til 3 ganger lengre holdbarhet! Med denne klare lakken har du 2 funksjoner - bruk den enten alene, eller kombiner den og bruk den som Top Coat til dekorasjon til f.eks. fransk manikyr eller kul nailart - kun fantasien setter grenser!

  kr 219,00
  Les mer
 • Single Gel Polish - Matte Top Coat - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Matte Top Coat - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Matte Top Coat

  Single Gel Polish Matte Top CoatGel fra Le Mini Macaron er en lekker topcoat som gir et vakkert og elegant utseende. Topcoaten vil gi manikyren din en lengre holdbarhet! Perfekt til fransk manikyr eller flotte mønstre - kun fantasien setter grenser! Gel Polish må brukes kombinert med Le Mini Macaron sin LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 219,00
  Les mer
 • Frenchie Kit - French Manicure - Le Mini Macaron
  Frenchie Kit - French Manicure - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Frenchie Kit - French Manicure

  Frenchie Kit French Manicure fra Le Mini Macaron inneholder 2 gel lakker som gjør det enkelt å lage vakre franske negler! I kittet får du følgende farger: Milkshake & Meringue! Lakkene har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk. Dette gjør at manikyren din varer i opptil 10 dager! Bare putt lakkene i vesken din og du er klar til å lage vakre gel-negler uansett hvor du er.

  kr 259,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Remover Kit - Le Mini Macaron
  Remover Kit - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Remover Kit

  Le Mini Macaron Remover Kit inneholder 100 stk Remover Pads per pakke. Det har aldri vært lettere å fjerne din 3-i-1 gel lakk! Våre Remover Pads er spesielt designet til å virke med Le Mini Macaron 3-1-i gel lakk (ikke egnet til 3-trinns systemer).

  kr 179,00
  Les mer
 • Manicure Kit - Cherry Red - Le Mini Macaron
  Manicure Kit - Cherry Red - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Manicure Kit - Cherry Red

  Manikyr Kit Cherry Red fra Le Mini Macaron er en populær rød farge, som er perfekt til enhver anledning! Med en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk får du et resultat som varer i opptil 10 dager! Det følger med en LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 499,00
  Les mer
 • Manicure Kit - Cassis - Le Mini Macaron
  Manicure Kit - Cassis - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Manicure Kit - Cassis

  Manikyr Kit Cassis fra Le Mini Macaron gir deg vakre, mørke og røde negler. Lakken er også en farge som gir oppmerksomhet! Med en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk får du et resultat som varer i opptil 10 dager! Det følger med en LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 499,00
  Les mer
 • Manicure Kit - Milkshake - Le Mini Macaron
  Manicure Kit - Milkshake - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Manicure Kit - Milkshake

  Manikyr Kit Milkshake fra Le Mini Macaron er en vakker hvit farge, som har en fantastisk vakker glans og gir vakre og elegante negler. Lakken er også en farge som gir oppmerksomhet! Med en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk får du et resultat som varer i opptil 10 dager! Det følger med en LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 499,00
  Les mer
 • Single Gel Polish - Milkshake - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Milkshake - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Milkshake

  Single Gel Polish Milkshake fra Le Mini Macaron er en vakker hvit farge, som har en fantastisk vakker glans og gir vakre og elegante negler. Lakken er også en farge som gir oppmerksomhet! Få lekre gelenegler hjemme med denne lakken som holder i 10 dager! Gel polishen har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk.

  kr 179,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Single Gel Polish - Earl Grey - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Earl Grey - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Earl Grey

  Single Gel Polish Earl Grey fra Le Mini Macaron er en revolusjonerende neglelakk i en utrolig vakker farge og en farge som gir oppmerksomhet! Få lekre gelenegler hjemme med denne lakken som holder i 10 dager! Gel polishen har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk.

  kr 179,00
  Les mer
 • Single Gel Polish - Mint Chocolate Chip - Le Mini Macaron
  Single Gel Polish - Mint Chocolate Chip - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Single Gel Polish - Mint Chocolate Chip

  Single Gel Polish Mint Chocolate Chip fra Le Mini Macaron er en fresh og kul sommerfarge som gir oppmerksomhet! Få lekre gelenegler hjemme med denne lakken som holder i 10 dager! Gel polishen har en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk.

  kr 179,00
  Les mer
 • Les Minis - French Lingerie - Le Mini Macaron
  Les Minis - French Lingerie - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Les Minis - French Lingerie

  Denne vakre trio-kolleksjonen har tre flasker i full størrelse med Le Mini Macarons 1-trinns gellakk i en forførende rosa og nude kolleksjon. Vår 3i1-formel kombinerer basecoat, farge og topcoat i en og samme lakk. Ingen grunn til å rense av etterpå! Du får den samme høye kvalitet og glans som i en profesjonell neglsalong - bare mye billigere! Lag din egen gelmanikyr med vår fantastiske lakk som herder på bare 30 sekunder! For å fullføre, bruk Le Mini Macaron sitt LED-lys for å tørke. 3i1 lakk som varer i opptil 10 dager. Lakken fjernes enkelt med våre remover pads.

  kr 419,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Removal Clips - Le Mini Macaron
  Removal Clips - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Removal Clips

  Med våre Removal Clips har du nå muligheten til å fjerne din gel polish raskere og enklere! Våre Removal Clips er spesielt designet til å bruke sammen med våre Le Mini Macaron Remover pads - Bare sett på clipsen over dine pads og du sikrer deg at de ikke glir av og lakken har mulighet til å virke mer konsentrert med Remover pads, da nesten ingen luft slipper inn.

  kr 159,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Manicure Kit - Strawberry Pink - Le Mini Macaron
  Manicure Kit - Strawberry Pink - Le Mini Macaron

  LE MINI MACARON

  Manicure Kit - Strawberry Pink

  Manicure Kit - Strawberry Pink fra Le Mini Macaron er en fresh rosa farge som gir en vakre og feminin manikyr! Med en 3-i-1 formel som kombinerer base coat, farge og topp coat i en og samme lakk får du et resultat som varer i opptil 10 dager! Det følger med en LED lampe som er kraftig og rask. På kun 30 sekunder er manikyren din klar!

  kr 499,00
  Les mer
Side:
 1. 1
 2. 2
per side