Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Lykke by Julie

Da norske Julie Ringnes ble mor og stod ovenfor utfordinger som babyeksem, oppdaget hun raskt at det bare var én ting å gjøre for å gi barnet sitt en så behagelig start på livet som mulig; Rett og slett lage sine egne produkter! Dette ble også løsingen da hun senere opplevde problemer med sin egen hud. Lykke by Julie ble startet, og snart var både eksem og uren hud et tilbakelagt kapittel. 

Med mye forskning, testing, prøving og feiling kom Julie til slutt frem til de optimale blandingsforholdene som gjør produktene fra Lykke by Julie så suksessfulle. Hver olje inneholder faktisk opptil 14 forskjellige plante- og blomsterekstrakter som er nøye sammensatt basert på sine egenskaper. Ingen av produktene inneholder tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller stabilisatorer, kunstig duft eller farge. At ingrediensene er naturlige er svært viktig hos Lykke by Julie, da naturen er en av de største inpirasjonskildene.

Lykke by Julie ønsker at du skal oppleve nettopp det; Lykke. Produktene er skapt for å glede både hud og sanser, kropp, sjel og sinn.

 

 

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.