Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Lykke by Julie

Da norske Julie Ringnes ble mor og stod ovenfor utfordinger som babyeksem, oppdaget hun raskt at det bare var én ting å gjøre for å gi barnet sitt en så behagelig start på livet som mulig; Rett og slett lage sine egne produkter! Dette ble også løsingen da hun senere opplevde problemer med sin egen hud. Lykke by Julie ble startet, og snart var både eksem og uren hud et tilbakelagt kapittel. 

Med mye forskning, testing, prøving og feiling kom Julie til slutt frem til de optimale blandingsforholdene som gjør produktene fra Lykke by Julie så suksessfulle. Hver olje inneholder faktisk opptil 14 forskjellige plante- og blomsterekstrakter som er nøye sammensatt basert på sine egenskaper. Ingen av produktene inneholder tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller stabilisatorer, kunstig duft eller farge. At ingrediensene er naturlige er svært viktig hos Lykke by Julie, da naturen er en av de største inpirasjonskildene.

Lykke by Julie ønsker at du skal oppleve nettopp det; Lykke. Produktene er skapt for å glede både hud og sanser, kropp, sjel og sinn.

 

 

Lykke by Julie

per side
 • 100% naturlig ansiktsserum fra Lykke by Julie - GLØD Rejuvenating Facial Serum 30ml
  -20%
  100% naturlig ansiktsserum fra Lykke by Julie - GLØD Rejuvenating Facial Serum 30ml

  LYKKE BY JULIE

  GLØD Rejuvenating Facial Serum

  GLØD Rejuvenating Facial Serum fra Lykke by Julie er 100% naturlig oglaget av ekstrakter av 12 blomster og planter. Hver ingrediens er nøyd plukket ut basert på sine egenskaper som pleier og nærer. Frø fra arktiske tyttebær inneholder fettsyrer som effektivt bidrar til å redusere synlighetene av rynker, og holder huden ungdommelig. Oljen har også blekende egenskaper som jevner minimerer synligheten av pigment- og aldringsflekker og solskader. I tillegg inneholder den en rekke vitaminer som beksytter, styrker og gjenoppretter hudens elastisitet og ungdommelighet.

  kr 549,00

  kr 439,20

  Les mer
 • 100% naturlig leppebalsam på trekrukke fra Lykke by Julie - KYSS Lip Balm
  -20%
  100% naturlig leppebalsam på trekrukke fra Lykke by Julie - KYSS Lip Balm

  LYKKE BY JULIE

  KYSS Lip Balm

  KYSS Lip Balm fra Lykke by Julie er vinner av «Årets økologiske produkt» i Stellas og Costumes kåring av årets beste skjønnehtsprodukter! (Mars, 2017) KYSS Lip Balm fra Lykke by Julie er en leppomade som er 100% naturlig! Denne leppebalsamen mykgjør og pleier leppene dine ved hjelp av en rekke botaniske ingredienser. Blant annet finner du avokadolje, karitésmør, bivoks og flere naturlige alternativer til ingredienser som lanolin og petroliumsvoks.

  kr 149,00

  kr 119,20

  Les mer
 • 100% naturlig ansiktsserum fra Lykke by Julie - SKÅNE Antioxidant Facial Serum 30ml
  -20%
  100% naturlig ansiktsserum fra Lykke by Julie - SKÅNE Antioxidant Facial Serum 30ml

  LYKKE BY JULIE

  SKÅNE Antioxidant Facial Serum

  SKÅNE Antioxidant Facial Serum fra Lykke by Julie er 100% naturlig oglaget av ekstrakter av 14 blomster og planter. Hver ingrediens er nøyd plukket ut basert på sine egenskaper som pleier og nærer. I tillegg inneholder den en rekke vitaminer som beksytter, styrker og gjenoppretter hudens elastisitet og ungdommelighet.

  kr 489,00

  kr 391,20

  Les mer
 • 100% naturlig skuresvamp / konjaksvamp fra Lykke by Julie - SKURE Konjac Sponge
  -20%
  100% naturlig skuresvamp / konjaksvamp fra Lykke by Julie - SKURE Konjac Sponge

  LYKKE BY JULIE

  SKURE Konjac Sponge

  SKURE Konjac Sponge fra Lykke by Julie er laget av 100% konjakfiber fra roten i planten konjak som har blitt brukt i over 1500 år i Asia. Konjaksvampen er ideell for de som ønsker å rense huden grundig uten å måtte skrubbe for harde livet.

  kr 129,00

  kr 103,20

  Les mer
per side