Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Mane 'n' Tail

Mane 'n' Tail

Mane 'n' Tail ble til på gården til familien Katzev i New Jersey på 1970-tallet, og var opprinnelig shampoo og balsam for hester som skulle delta på utstillinger og hadde behov for å peie de lange manene og halene sine. Men da rytterne begynte å bruke produktene på seg selv, oppdaget de til sin store forbauselse at de fungerte utmerket, også på menneskehår. Det gikk ikke lang tid før ryktet om Mane 'n' Tail-produktene spredte seg, og snart ble de brukt av minst like mange mennesker som hester.

Grunnen til at shampooen og balsamen fra Mane 'n' Tail falt å godt i smak kan nok være at de er laget på mikroberiket proteinformulaer som forhindrer at hårstårene knekker og tuppene blir slitte, og dermed gjør håret sterkere, sunnere, fyldigere og mer glansfullt. Fantastisk for både mennesker og dyr! Ekstra bra var det at Mane 'n' Tail ikke inneholdt de sterke vaskemidlene som mange produkter gjorde på den tiden. Dermed skilte de seg ut, og oppnådde stor suksess, først i hestemiljøet, men snart også blant andre forbrukere.

Opp gjennom årene har Mane 'n' Tail tatt del i flere store filmer og tv-programmer, men uten at dette har gått til hodet på dem. Merket drives idag av familiens andregenerasjon og de har fremdeles like stort fokus på integritet og kvalitet som i Mane 'n' Tails spede ungdom for snart 50 år siden.

Alle produktene produseres i USA.

 

Mane 'n' Tail

per side
per side