Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Maskeraide

MaskerAide er en serie med ansiktsmasker til både menn og kvinner som er budsjettvennlig og superenkle å bruke. MaskerAide er ikke som vanlige ansiktsmasker med en krem som skal smøres ut i ansiktet: de er nemlig dukmasker! En dukmaske er laget av fiber og ser ut som en tykk ansiktsserviett. Den er formet for å passe til ansiktet, med hull til øyne, nese og munn. Dukmaskene blir fuktet med et serum som inneholder ingredienser som huden elsker, blant annet vitaminer og arganolje. Enklere enn dette blir det ikke, og Maskeraide dukmasker kan enkelt brukes nesten hvor som helst! Hva med etter en lang dag med mye sol på stranden, eller på en lang flytur?

MaskerAide dukmasker er laget med to typer høykonsentrerte serum; én som har en klar base og én som er en krem. Serumet med den klare basen har en litt lettere konsistens, og egner seg godt for både dag- og kveldbruk, og før du sminker deg. Masker med dette serumet er blant annet Detox Diva og All Nighter. Det andre kremede serumet har en tykkere konsistens og anbefales å bruke om kvelden. Disse maskene er blant annet Beauty Rest'ore og I Don't Wanna Grow Up.

MaskerAide er effektive, anti-bakterielle, miljøvennlige ansiktsmasker som inneholder snille kjemikalier og passer godt til sensitiv hud. Selve masken er 100% sertifisert nedbrytbar og emballasjen er gjenvinnbar. 

MaskerAide inneholder ikke parabener, mineralolje, glyserin, kunstig duft, bensofenon eller sterke blekningsmidler/pigmenter.

Maskeraide

per side
per side