Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Mason Pearson

Mason Pearson ble grunnlagt  i London på 1860-tallet, og produktdesignet som brukes i dag ligner fremdeles på de opprinnelige modellene, med forbedringene som kom på 1920-tallet.

Mason Pearson er kjent for sitt stilrene design og utmerkede kvalitet, og er virkelig det mest eksklusive og luksuriøse du kan få på dagens marked. Hårbørstene er elsket av skjønnhetsguruer og kjendiser verden rundt, og fortjener også en plass i ditt hjem. Du vil merke forskjellen, så si ja til glansfullt og sunt hår nå!

Mason Pearson

per side
 • Pocket Pure Bristle - Blue - Mason Pearson
  -25%
  Pocket Pure Bristle - Blue - Mason Pearson

  MASON PEARSON

  Pocket Pure Bristle - Blue

  Pocket Pure Bristle - Blue fra Mason Pearson rengjør håret, stimulerer hodebunnen og øker blodomløpet til røttene for å spre hodebunnens naturlige, pleiende olje til hårets lengder og gi styrke, smidighet og en sunn glød. Denne hårbørsten har et håndtak av cellulosa-plast som er håndpolert for å være så komfortabel som mulig. Den unike gummiputen, laget for hånd med Mason Pearsons opprinnelige teknikker, muliggjør effektiv børsting. Den er skånsom å bruke og masserer hodebunnen.

  kr 1 049,00

  kr 786,75

  Utsolgt

  Les mer
 • Pocket Bristle & Nylon - Dark Ruby - Mason Pearson
  -25%
  Pocket Bristle & Nylon - Dark Ruby - Mason Pearson

  MASON PEARSON

  Pocket Bristle & Nylon - Dark Ruby

  Pocket Bristle & Nylon - Dark Ruby fra Mason Pearson rengjør håret, stimulerer hodebunnen og øker blodomløpet til røttene for å spre hodebunnens naturlige, pleiende olje til hårets lengder og gi styrke, smidighet og en sunn glød. Denne hårbørsten har et håndtak av cellulosa-plast som er håndpolert for å være så komfortabel som mulig. Den unike gummiputen, laget for hånd med Mason Pearsons opprinnelige teknikker, muliggjør effektiv børsting. Den er skånsom å bruke og masserer hodebunnen.

  kr 979,00

  kr 734,25

  Utsolgt

  Les mer
 • Detangling Comb - Mason Pearson
  -25%
  Detangling Comb - Mason Pearson

  MASON PEARSON

  Detangling Comb

  Detangling Comb fra Mason Pearson er håndlaget i Sveits av fineste celluloidkvalitet. Den grer ut håret og stimulerer hodebunnen i både vått og tørt hår. Bredt håndtak som gir et godt grep.

  kr 289,00

  kr 216,75

  Utsolgt

  Les mer
per side