Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Max Factor

Som et av de mest banebrytende kosmetikkmerkene i verden, ble Max Factor grunnlagt på starten av 1900-tallet av den polskfødte kosmetikeren med samme navn.
Mr. Max Factor oppfant begrepet fargeharmoni, og utviklet apparater som gjorde det mulig å tilpasse makeupen ut fra hudtone, ansiktsform og hårfarge. 
Mr. Max Factor tiltrakk seg store Hollywood-stjerner og hadde en grunnleggende filosofi om at enhver kvinne kan være glamorøs med makeupartistiske ferdigheter, gitt med de riktige verktøyene.

I dag er Max Factor makeupartistenes makeup. For å videreføre arven til Mr. Max Factor er det satt sammen et nettverk av makeupartister fra hele verden. Max Factors ansvarlige makeupartist i Norge, Linda Wickmann, er en del av det internasjonale makeupartist-teamet, og hjelper norske kvinner med alt de måtte lure på innen makeup. Max Factor mener at alle kvinner har en IT-faktor de burde være stolte av og som bør feires. #myfactor-kampanjen ivaretar arven etter Mr. Max Factor ved å oppfordre kvinner til å fremheve sine beste trekk, gjennom inspirasjon, selvstendighet, gode verktøy og kunnskap.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.