Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Maya Water

Maya Water er den første norskproduserte fuktighetsgivende og antioksyderende hudsprayen. Sprayen er det optimale produktet som alle kan bruke i sin daglige hudpleie. Med sitt rene, mineralrike og pH-nøytrale og ikke minst kortreiste kildevann fra Skogshorn i Hemsedal er Maya Water den første i sin sjanger.

Maya Water er et absolutt must for å revitalisere og rense tørr og forurenset hud, eller bare friske opp sminken i løpet av dagen. Maya Water Facial Mist fyller hudens naturlig celler med vann slik at huden din blir fresh og fast, og rynker blir mindre synlige. Den praktiske Aerosol-beholderen gjør også at produktet holder seg ferskt. En liten dose med naturgassen nitrogen (5g) gjør at sprayen føles nesten som en behagelig tåke som legger seg jevnt over hele ansiktet, og dessuten at innholdet forblir sterilt.

Norsk natur og norsk vann har alltid vært sett på som det reneste i verden, og ikke uten grunn. Det er nok også derfor en rekke forskjellige norsktappede vannprodukter har blitt så populære ute i verden. Ideen bak Maya Water sprang ut fra nettopp dette. Med tilgang til det beste vannet i verden, ville produsent Maya Guldbrandsen og hennes partner Thomas Kalleberg, lage det beste produktet på markedet. Stjerner som Kylie Minogue, Rihanna og Lily Allen har for eksempel lagt sin elsk på produktene.

Det tok mange år og mange prøver og rapporter før de bestemte seg for Skogshornkilden i Hemsedal. I følge geologiske undersøkelser er denne kilden regnet som et av Norges reneste og mest mineralrike kildevann. Dette pga. de siltholdige morenene som filtrerer vannet gjennom tusenvis av år, og tilfører mineraler som igjen er bra for huden. Denne kilden var perfekt for Maya Water.

Maya Water inneholder ikke parabener eller kjemiske tilsetningsstoffer, og forårsaker dermed ingen allergiske reaksjoner. Det er faktisk så rent at du kan drikke det da det kun er kildevann tilsatt antioksidanter. 

Maya Water

per side
per side