Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Maya Water

Maya Water er en norskprodusert fuktighetsgivende og antioksyderende ansiktspray som bør være en del av din daglige hudpleierutine. Med sitt rene, mineralrike, pH-nøytrale og ikke minst kortreiste kildevann fra Skogshorn i Hemsedal er Maya Water face mist den første i sin sjanger. Stjerner som Kylie Minogue, Rihanna og Lily Allen har lagt sin elsk på disse ansiktsprayene og det er vi sikre på at du også kommer til å gjøre!

Maya Water er et must for å revitalisere og rense dehyrert og forurenset hud, eller bare friske opp sminken i løpet av dagen. Maya Water Facial Mist fyller hudens naturlige celler med vann slik at den blir fresh og fast med reduerte linjer. Den praktiske Aerosol-beholderen gjør også at produktet holder seg ferskt. En liten dose med naturgassen nitrogen (5g) gjør også at innholdet forblir sterilt. Prøv bestelgeren Maya Water Pure eller for eksempel denne varianten i reisestørrelse som er perfekt å ha med på ferie.

Norsk natur og norsk vann har alltid vært sett på som det reneste i verden, og det er ikke uten grunn. Ideen bak Maya Water sprang ut fra nettopp dette. Med tilgang til det beste vannet i verden, ville produsent Maya Guldbrandsen og hennes partner Thomas Kalleberg, lage det beste produktet på markedet.
Det tok mange år og mange prøver og rapporter før de bestemte seg for Skogshornkilden i Hemsedal. I følge geologiske undersøkelser er denne kilden regnet som et av Norges reneste og mest mineralrike kildevann. Dette pga. de siltholdige morenene som filtrerer vannet gjennom tusenvis av år, og tilfører mineraler som igjen er bra for huden. Denne kilden var perfekt for Maya Water.

Maya Water ansikttspray inneholder ikke parabener eller kjemiske tilsetningsstoffer, og forårsaker dermed ingen allergiske reaksjoner. Det er faktisk så rent at du kan drikke det da det kun er kildevann tilsatt antioksidanter. 

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.