Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

MIN

Min er en helt ny hudpleieserie, både nordisk og forfriskende. Produktene booster huden din med maks fukt og glød! Min serverer en serie perfekt for deg som ønsker en enkel hudpleierutine som både renser, fukter og beskytter – uten at det er komplisert eller tar for lang tid. Helt enkelt en frisk, skummende og oppriktig hudpleieserie som gir huden din en sunn glød – og en real beautyboost! Alle produktene er av 99 % naturlig opprinnelse, de er veganske og dermatologisk testet – for både min og din skyld.

 

MIN

per side
 • Caring Micellar Water - Min
  -15%
  Caring Micellar Water - Min

  MIN

  Caring Micellar Water

  Caring Micellar Water fra Min er et vegansk rensevann som skånsomt og effektivt renser bort dagens sminke og smuss. Glyserin har unike mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper, og gir næring til huden. Ekstrakt av grapefrukt og aloe vera gir en følelse av velpleid og myk hud. Min Caring Micellar Water renser og pleier huden, og etterlater den myk, ren og sval.

  kr 99,00

  kr 84,15

  Les mer
 • Nourishing Eye Cream - Min
  -15%
  Nourishing Eye Cream - Min

  MIN

  Nourishing Eye Cream

  Nourishing Eye Cream fra Min er en vegansk oppkvikkende øyekrem med macadamiaolje og grønne mikroalger som gir rikelig med fuktighet, sånn at huden føles frisk og velpleid. Grønne mikroalger inneholder flere mineraler og vitaminer som nærer og gir en sunnere hud.

  kr 129,00

  kr 109,65

  Les mer
 • Refreshing Cleansing Foam - Min
  -15%
  Refreshing Cleansing Foam - Min

  MIN

  Refreshing Cleansing Foam

  Refreshing Cleansing Foam fra Min er et vegansk, effektivt og mildt renseskum som inneholder glyserin og appelsinblomst. Glyserin har unike mykgjørende og fuktighetsbevarende egenskaper. Det fyldige skummet føles behagelig mot ansiktet, og etterlater en følelse av myk og oppkvikket hud.

  kr 99,00

  kr 84,15

  Les mer
 • 24h Revitalizing Night Cream - Min
  -15%
  24h Revitalizing Night Cream - Min

  MIN

  24h Revitalizing Night Cream

  24h Revitalizing Night Cream fra Min er en vegansk nærende nattkrem som beroliger og revitaliserer fuktighetsbalansen i huden mens du ligger og sover. Nattkremen inneholder bioaktiv rapsolje og macadamiaolje som gjør at huden føles mykere og glattere. Resultatet er en hud som føles mer elastisk og som gløder etter en god natts søvn.

  kr 159,00

  kr 135,15

  Les mer
 • 24h Moisturizing Day Cream - Min
  -15%
  24h Moisturizing Day Cream - Min

  MIN

  24h Moisturizing Day Cream

  24h Moisturizing Day Cream fra Min er en vegansk krem som gir fukt gjennom hele dagen. Kremen inneholder E-vitamin som har beskyttet og pleiet tørr hud siden tidenes morgen. Macademiaolje er fuktighetsbevarende og mykgjørende, og gir tørr og fuktfattig hud en skikkelig boost. Fytinsyre finnes naturlig i korn og frø og bidrar til å opprettholde fuktbalansen i huden.

  kr 149,00

  kr 126,65

  Les mer
per side