Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Missha

Missha ble etablert i år 2000 gjennom det koreanske skjønnhet-nettstedet, Beautynet. I 2002 ble den første fysiske butikken åpnet. Sytten år senere, har Missha mer enn 3000 butikker over hele verden og har millioner av fans som sverger til merket. Missha Norge AS ble etablert januar 2017, og har som mål å bli kundens førstevalg innen k-beauty i Norge, Sverige og Danmark - ved å tilby kvalitetprodukter innen koreansk kosmetikk og hudpleie til alle, til en fornuftig pris.

Missha sine hudpleie- og kosmetiske produkter er basert på en solid og helhetlig forståelse av hudens komplekse struktur og dens mange variasjoner. Produktene er utarbeidet gjennom forskning, ny teknologi og grundig testing, slik at du kan være sikker på at hvert produkt er trygt og effektivt. Markedet i Korea er preget av stor konkurranse, hvilket betyr at skjønnhetsindustrien er i stadig videreutvikling for å tilfredsstille de kresne kundene. Dette gjenspeiler seg i Missha, som arbeider kontinuerlig med kvaliteten på produktene, og som stadig lanserer ny spennende førsteklasses varer.

Missha er en ledende merkevare innen koreansk hudpleie og kosmetikk. Drivkraften bak merkevaren er et ønske om å tilby luksuriøse kvalitetsprodukter til overkommelig pris. Du kan velge fra et omfattende utvalg av luksuriøse hudpleie- og kosmetikkprodukter som gir virkelig gode resultater. Hvorfor skal du betale ekstravagante priser for å kjøpe kvalitet? Missha gjør det mulig. Ved å forenkle distribusjonskjeden og ved å gi avkall på aggressiv markedsføring, tilbyr Missha førsteklasses kvalitet uten en ekstravagant prislapp.

MISSHA er i mot testing av produkter på dyr! Missha Norge AS distribuerer ikke produkter som er testet på dyr.

 

Missha

Side:
  1. 1
  2. 2
per side
Side:
  1. 1
  2. 2
per side