Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Nair

Nair har siden sin introduksjonen i 1940 alltid vært kjent for sin ekspertise innen hårfjerning. I begynnelsen var det kun en enkeltformel, hårfjerning lotion. I dag er det flere alternativer og former å velge mellom - for både kvinner og menn. Som det største hårfjerningsmerket i USA, fortsetter Nair å innovere og utvide ved å tilby verdens hårfjerningsalternativer "Som aldri før."

Nair

per side
 • Hair Removal Cream Upper Lip Kit - Nair
  Hair Removal Cream Upper Lip Kit - Nair

  NAIR

  Hair Removal Cream Upper Lip Kit

  Hair Removal Cream Upper Lip Kit fra Nair er utviklet for å fjerne uønsket hårvekst på overleppen din. Tuben er utformet med en presisjonstupp som gjør at du enkelt påfører kremen på ønsket område presist. Følg opp med den parfymefrie fuktighetskremen for å mykgjøre huden etter behandling. Tilpasset tørr og sensitiv hud.

  kr 129,00
  Les mer
 • Hair Removal Sensitive Hair Cream Legs & Body - Nair
  Hair Removal Sensitive Hair Cream Legs & Body - Nair

  NAIR

  Hair Removal Sensitive Hair Cream Legs & Body

  Hair Removal Sensitive Hair Cream Legs & Body fra Nair passer godt til tørr og sensitiv hud. Formuleringen er klinisk og dermatologisk testet for å sikre at den er tilpasset bruk på ben, bikinilinje og armhule. Kremen er tilsatt kameliaolje og ylang-ylang-ekstrakt for å effektivt fjerne hår og mykgjøre huden.

  kr 109,00
  Les mer
 • Hair Removal Tough Hair Cream Legs & Body - Nair
  Hair Removal Tough Hair Cream Legs & Body - Nair

  NAIR

  Hair Removal Tough Hair Cream Legs & Body

  Hair Removal Tough Hair Cream Legs & Body fra Nair er klinisk- og dermatologisk testet for tilpasset bruk på ben, bikinilinje og armhule. Kremen er tilsatt liljeblomstekstrakt og bomullsfrøolje for å effektivt fjerne hår og mykgjøre huden.

  kr 109,00
  Les mer
 • Hair Removal Cream Brush-On Face - Nair
  Hair Removal Cream Brush-On Face - Nair

  NAIR

  Hair Removal Cream Brush-On Face

  Hair Removal Cream Brush-On Face fra Nair er utviklet for å fjerne uønsket hårvekst i ansiktet. Med den medfølgende børsten påfører du enkelt og presist kremen på ønsket område. Passer også til bruk på ben og i armhulen. Stryk kremen på og skyll av, for en effektiv hårfjerning på kun få minutter. Tilpasset tørr og sensitiv hud.

  kr 89,00
  Les mer
 • Coconut Wax Strips Legs & Body - Nair
  Coconut Wax Strips Legs & Body - Nair

  NAIR

  Coconut Wax Strips Legs & Body

  Coconut Wax Strips Legs & Body fra Nair er voksstrips til hele kroppen med næringsrik kokosmelk som også passer godt til bruk på sensitiv hud. Disse praktiske hårfjerningsstripsene med kaldvoks lar deg enkelt og effektivt fjerne selv kortere hårvekst, helt uten behov for oppvarming. Resultatene vil vare i opptil 4 uker. Tilpasset til bruk på hele kroppen.

  kr 109,00
  Les mer
 • Charcoal 2 in 1 Detox & Hot Wax Legs & Body - Nair
  Charcoal 2 in 1 Detox & Hot Wax Legs & Body - Nair

  NAIR

  Charcoal 2 in 1 Detox & Hot Wax Legs & Body

  Charcoal 2 in 1 Detox & Hot Wax Legs & Body fra Nair er den første 2-i-1 varmvoksen med rensende bambuskull som er klinisk bevist at fjerner hår og eksfolierer huden i ett enkelt steg. Voksen fjerner effektivt hår så korte som 2 mm. Beholderen inneholder 380g voks som er nok til en full voks av legger, bikinilinje og armhule.

  kr 99,00
  Les mer
 • Rose Sugar Hot Wax Legs & Body - Nair
  Rose Sugar Hot Wax Legs & Body - Nair

  NAIR

  Rose Sugar Hot Wax Legs & Body

  Rose Sugar Hot Wax Legs & Body fra Nair har en myk konsistens som gjør at den er lett å påføre i et tynt lag og fjernes enkelt med de medfølgende stripsene. Voksen dekker enkelt hår så korte som 2 mm og trekker de ut med røttene for et resultat som varer i opptil 4 uker. Beholderen inneholder 350 ml voks som er nok til 3 fulle voksinger av legger, bikinilinje og armhule. Voksen er vannløselig og nedbrytbar. Stripsen skylles med vann og brukes om igjen. Godt egnet til alle hudtyper, også sensitive. Kun 5 ingredienser: sukkerarter, glyserin, et hint av sitronsyre, roseekstrakt og vann.

  kr 199,00
  Les mer
 • Apricot Wax Strips Face - Nair
  Apricot Wax Strips Face - Nair

  NAIR

  Apricot Wax Strips Face

  Apricot Wax Strips Face fra Nair er voksstrips til ansikt med mykgjørende aprikosmelk som også passer godt til bruk på sensitiv hud. Disse praktiske hårfjerningsstripsene med kaldvoks lar deg enkelt og effektivt fjerne selv kortere hårvekst, helt uten behov for oppvarming. Gjennomsiktige strips gjør det lett å plassere voksen akkurat der du ønsker. Resultatene vil vare i opptil 4 uker. Tilpasset hårfjerning i ansiktet. Parfymefri.

  kr 109,00

  Utsolgt

  Les mer
per side