Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Natálie by Anniken E. Jørgensen

Anniken Englund Jørgensen er kjent for sin naturlige, dewy look og nå introduserer hun skjønnhetsmerket Natálie by Anniken E. Jørgensen. Med fokus på det naturlige i både utseendet og ingredienser lanserer hun tre essensielle produkter for fukt, glød og sunn hud. Natálie ble til på bakgrunn av Anniken sin egen interesse for produkter som fremhever ens naturlige skjønnhet fremfor å dekke den til.

Anniken selv er veldig nøye med hvilke produkter hun påfører huden sin og er opptatt av at produktene skal være bærekraftig produsert, av høy kvalitet, naturlig, trygg for huden og vegansk.

"I likhet med andre influensere får jeg masse spørsmål om hvilke produkter jeg bruker på huden min. For å være helt ærlig, jeg har en veldig spesifikk rutine som jeg har skapt selv for å kunne oppnå det jeg anser som min signatur look – naturlig, glødende og ungdommelig. Produktene fra Natálie er en del av denne rutinen, og jeg håper jeg kan lage flere produkter i fremtiden som kompletterer denne looken.» - Anniken Englund Jørgensen

Natálie by Anniken E. Jørgensen

per side
per side