Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

NCLA Beauty

NCLA Beauty ble grunnlagt i 2010 av to søstre fra LA som har som mål å lage produkter av høy kvalitet til en rimelig pris

Hands Clean Moisturizing Hand Sanitizer kommer i tre ulike dufter, lavender, watermelon og eucalyptus. Produktene blir ikke testet på dyr og har 100% veganske formulaer. 

Hands Clean inneholder 65% alkohol som dreper 99,9% av alle bakterier på hendene dine. For at hendene ikke skal tørke ut, inneholder produktene også vitamin E og aloe vera som gir masse fuktighet! Bruk Hands Clean når du vil ha rene, myke hender - som lukter godt i tillegg!

 

NCLA Beauty

per side
 • Hands Clean Lavender 30ml - NCLA Beauty
  Hands Clean Lavender 30ml - NCLA Beauty

  NCLA BEAUTY

  Hands Clean Lavender 30ml

  Hands Clean Lavender 30ml fra NCLA Beauty er en fuktighetsgivende antibac gel for hender. Den inneholder aloe vera og vitamin E, for å gi hendene dine en hydrerende boost samtidig som den dreper 99.9% av bakterier. Den er svært drøy, og absorberer fort. Den etterlater hendene rene og svært myke. Dette er et vegansk og cruelty free produkt med naturlig duft av lavendel.

  kr 119,00
  Les mer
 • Hands Clean Watermelon 30ml - NCLA Beauty
  Hands Clean Watermelon 30ml - NCLA Beauty

  NCLA BEAUTY

  Hands Clean Watermelon 30ml

  Hands Clean Watermelon 30ml fra NCLA Beauty er en fuktighetsgivende antibac gel for hender. Den inneholder aloe vera og vitamin E, for å gi hendene dine en hydrerende boost samtidig som den dreper 99.9% av bakterier. Den er svært drøy, og absorberer fort. Den etterlater hendene rene og svært myke. Dette er et vegansk og cruelty free produkt med naturlig duft av vannmelon.

  kr 119,00
  Les mer
 • Hands Clean Eucalyptus 30ml - NCLA Beauty
  Hands Clean Eucalyptus 30ml - NCLA Beauty

  NCLA BEAUTY

  Hands Clean Eucalyptus 30ml

  Hands Clean Eucalyptus 30ml fra NCLA Beauty er en fuktighetsgivende antibac gel for hender. Den inneholder aloe vera og vitamin E, for å gi hendene dine en hydrerende boost samtidig som den dreper 99.9% av bakterier. Den er svært drøy, og absorberer fort. Den etterlater hendene rene og svært myke. Dette er et vegansk og cruelty free produkt med naturlig duft av eucalyptus.

  kr 119,00
  Les mer
 • Mulholland - Brown Gloss - NCLA Beauty
  Mulholland - Brown Gloss - NCLA Beauty

  NCLA BEAUTY

  Mulholland - Brown Gloss

  Mulholland - Brown Gloss fra NCLA Beauty påføres på leppene. Bruk alene eller kombiner med din favoritt NCLA Beauty leppefarge. Produktet er laget med veganske ingredienser.

  kr 189,00

  Utsolgt

  Les mer
per side