Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

New Nordic

New Nordic har siden 1990 tenkt annerledes og strebet etter å utvikle nye innovative urtetabletter som styrker vitaliteten og kjemper mot aldersrelaterte helseproblemer. Firmaet har vært pionerer i bruken av plantemolekyler for å aktivere livs- og vitalitetsprosesser i de svært spesialiserte cellene i kroppen. Hemmeligheten er å tilføre næring og signaler som aktiverer spesielle celler i kroppen, det vil si å få øynene eller hjernecellene til å bli mer aktive.

New Nordic

Side:
 1. 1
 2. 2
per side
 • Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 60stk - New Nordic
  Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 60stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 60stk

  Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 60stk fra New Nordic anbefales til personer som ønsker hjelp til å bevare vitalitet og sunne øyne. Tablettene inneholder blåbær, øyentrøst og tagetes ekstrakt. Tagetes blomst ekstrakt har et standardisert innhold av 10 mg naturlig lutein, som også finnes i Macula, den gule flekken i øyet - den delen som er ansvarlig for det sentrale synet.

  kr 269,00
  Les mer
 • Melissa Dream™ Plus Melatonin - 30stk - New Nordic
  Melissa Dream™ Plus Melatonin - 30stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Melissa Dream™ Plus Melatonin - 30stk

  Melissa Dream™ Plus Melatonin - 30stk fra New Nordic hjelper deg med en god søvn. De bioaktive mikronæringsstoffene og urteekstraktene gir næring til hjerne, nerver og de psykologiske funksjonene. Tablettene inneholder sitronmelisse, melatonin, l-theanin, kamille og vitamin B-kompleks. Sitronmelisse bidrar til en normal og rolig søvn. B-vitaminer bidrar til normale neurologiske funksjoner.

  kr 269,00
  Les mer
 • Hair Volume™ - 30stk - New Nordic
  -25%
  Hair Volume™ - 30stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Hair Volume™ - 30stk

  Hair Volume™ - 30stk fra New Nordic er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mere glansfullt hår. Hair Volume™ er basert på eple ekstrakt i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, biotin, sink og kobber. Tablettene tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken hvor håret dannes. Innholdet av sink og biotin hjelper med å opprettholde normalt hår og en normal hud. Sink bidrar også til å vedlikeholde normale negler.

  kr 289,00

  kr 216,75

  Les mer
 • Hair Volume™ - 90stk - New Nordic
  -25%
  Hair Volume™ - 90stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Hair Volume™ - 90stk

  Hair Volume™ - 90stk fra New Nordic er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mere glansfullt hår. Hair Volume™ er basert på eple ekstrakt i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, biotin, sink og kobber. Tablettene tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken hvor håret dannes. Innholdet av sink og biotin hjelper med å opprettholde normalt hår og en normal hud. Sink bidrar også til å vedlikeholde normale negler. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret.

  kr 679,00

  kr 509,25

  Les mer
 • Hair Volume™ Gummies - 60stk - New Nordic
  -25%
  Hair Volume™ Gummies - 60stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Hair Volume™ Gummies - 60stk

  Hair Volume™ Gummies - 60stk fra New Nordic inneholder eple i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, biotin og sink. Disse gummies tilfører næring til hodebunnen og hårsekkene (hårets rot), hvor håret dannes. Innholdet av biotin og sink kan bidra til å opprettholde normalt hår og hud. Sink kan også bidra til å opprettholde normale negler.

  kr 249,00

  kr 186,75

  Les mer
 • Skin Care™Collagen Filler - 60stk - New Nordic
  Skin Care™Collagen Filler - 60stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Skin Care™Collagen Filler - 60stk

  Skin Care™Collagen Filler - 60stk fra New Nordic er en hudpleietablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra for en strålende og fin hud. Den inneholder vitenskapelig dokumenterte ingredienser, som minsker synligheten av fine linjer og rynker. Tabletten hjelper også med å forbedre hudens fasthet og elastisitet samt hjelper til følelsen av en godt fuktig hud.

  kr 279,00
  Les mer
 • Skin Care™Hyaluron Active - 30stk - New Nordic
  Skin Care™Hyaluron Active - 30stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Skin Care™Hyaluron Active - 30stk

  Skin Care™Hyaluron Active - 30stk fra New Nordic er basert på hyaluronsyre, verdifulle urteekstrakter så vel som C-vitamin, som støtter hudens naturlige skjønnhet fra innsiden. Skin Care ™ Hyaluron Active tablett er designet for å forhindre synlige aldringstegn i huden. For å vitalisere hudens utseende og bidra til å opprettholde hudens elastisitet. Hyaluronsyre er et velkjent substans.

  kr 329,00
  Les mer
 • Skin Care™Hyaluron Shot - 10 ampuller - New Nordic
  Skin Care™Hyaluron Shot - 10 ampuller - New Nordic

  NEW NORDIC

  Skin Care™Hyaluron Shot - 10 ampuller

  Skin Care™Hyaluron Shot - 10 ampuller er fra New Nordic. Hyaluronsyre forekommer naturlig i huden og er med til å støtte hudens struktur sammen med kollagen. Huden mister fylde og fukt når nivået av hyaluronsyre minskes med alderen. Skin Care ™ Hyaluronshot er drikkeampuller, som kan tas alene eller i tillegg til Skin Care™ Collagen Filler som en naturlig del av den daglige skjønnhetsrutinen.

  kr 219,00
  Les mer
 • Skin Care™Pigment Clear - 60stk - New Nordic
  Skin Care™Pigment Clear - 60stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Skin Care™Pigment Clear - 60stk

  Skin Care™Pigment Clear - 60stk fra New Nordic er en hudpleietablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra. En supplerende skjønnhetsrutine som påvirker hudens vitale funksjoner i dermislaget hvor de pigmentproduserende cellene også finnes. Skin Care™ Pigment Clear er basert på indiske stikkelsbær samt standardisert ekstrakt av granateple og naturlig astaxanthin. Tabletten inneholder kobber, som bidrar til normal hudpigmentering.

  kr 329,00
  Les mer
 • Hair Volume™Conditioner - 250ml - New Nordic
  -25%
  Hair Volume™Conditioner - 250ml - New Nordic

  NEW NORDIC

  Hair Volume™Conditioner - 250ml

  Hair Volume™Conditioner - 250ml fra New Nordic inneholder eple, hirse og aminosyrer som reparerer håret og gir det volum, glans og mykhet. For et perfekt resultat bør du bruke Hair Volume™ Conditioner sammen med Hair Volume™ Shampoo og Hair Volume™ tabletter.

  kr 189,00

  kr 141,75

  Les mer
 • Hair Volume™Shampoo - 250ml - New Nordic
  -25%
  Hair Volume™Shampoo - 250ml - New Nordic

  NEW NORDIC

  Hair Volume™Shampoo - 250ml

  Hair Volume™Shampoo - 250ml fra New Nordic inneholder eple, eplesidereddik og aminosyrer som reparerer håret samt gjør det tykkere ved å gi det volum, fylde og fuktighet. For et perfekt resultat bør du bruke Hair Volume™ Shampoo sammen med Hair Volume™ tabletter.

  kr 189,00

  kr 141,75

  Les mer
 • Hair Volume™Shine Serum - 75ml - New Nordic
  -25%
  Hair Volume™Shine Serum - 75ml - New Nordic

  NEW NORDIC

  Hair Volume™Shine Serum - 75ml

  Hair Volume™Shine Serum - 75ml fra New Nordic inneholder eple og hirse, som bidrar til å gjenopprette et sunt hår med volum og glans. For et perfekt resultat anbefales det at du bruker serumet sammen med Hair Volume™ Shampoo og Conditioner samt Hair Volume™ tabletter.

  kr 199,00

  kr 149,25

  Les mer
 • Active Liver™ - 30stk - New Nordic
  Active Liver™ - 30stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Active Liver™ - 30stk

  Active Liver™ - 30stk fra New Nordic er en tablett som kan bidra til å støtte leveren når du lever 'det gode liv'. Tabletten, som produseres i Sverige, inneholder en kombinasjon av ekstrakter fra ulike urter som mariatistel, artisjokk, gurkemeie og sort pepper samt næringsstoffet kolin. Artisjokk støtter oppunder den daglige lever- og galle-funksjonen. Innholdet av kolin bidrar til en normal leverfunksjon og fettstoffskifte.

  kr 259,00
  Les mer
 • Active Liver™ - 60stk - New Nordic
  Active Liver™ - 60stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Active Liver™ - 60stk

  Active Liver™ - 60stk fra New Nordic er en tablett som kan bidra til å støtte leveren når du lever 'det gode liv'. Tabletten, som produseres i Sverige, inneholder en kombinasjon av ekstrakter fra ulike urter som mariatistel, artisjokk, gurkemeie og sort pepper samt næringsstoffet kolin. Artisjokk støtter oppunder den daglige lever- og galle-funksjonen. Innholdet av kolin bidrar til en normal leverfunksjon og fettstoffskifte.

  kr 449,00
  Les mer
 • Apple Cider ™ - 60stk - New Nordic
  Apple Cider ™ - 60stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Apple Cider ™ - 60stk

  Apple Cider ™ - 60stk fra New Nordic er en bioaktiv urtekombinasjon som bidrar til nedbrytelse av fett og en normal effektiv fordøyelse. Tabletten er produsert i Skandinavia, og inneholder eplecider pulver i kombinasjon med ekstrakt av artisjokk og løvetann, samt kolin. Artisjokk bidrar til en normal fordøyelse. Kolin bidrar til et normalt fettstoffskifte og opprettholdelse av en normal leverfunksjon.

  kr 219,00
  Les mer
 • Apple Cider ™Gummies - 60stk - New Nordic
  Apple Cider ™Gummies - 60stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Apple Cider ™Gummies - 60stk

  Apple Cider ™Gummies - 60stk er fra New Nordic. Eplecidereddik har blitt anvendt i mat gjennom århundrer, hvor man har utnyttet eddiken for dens gode smaksgivende egenskaper. Skikken med å lage eplebasert cider og eplecidereddik, strekker seg langt tilbake i tid, og man mener det er Vikingene/Normannerne i Skandinavia som er opphavet til dette.

  kr 199,00
  Les mer
 • B-energy™ - 180stk - New Nordic
  B-energy™ - 180stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  B-energy™ - 180stk

  B-energy™ - 180stk er fra New Nordic. Vitamin B2, B3, B6, B12, C, folat og magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar dessuten til regulering av den hormonelle aktivitet og normale psykologiske funksjoner. Panto­tensyre bidrar til normale mentale funksjoner.

  kr 379,00
  Les mer
 • C-immun™ - 180stk - New Nordic
  C-immun™ - 180stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  C-immun™ - 180stk

  C-immun™ - 180stk fra New Nordic er en høy dosert C vitamin tablett. Vitamin C bidrar til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon, samt under og etter intens fysisk trening*. Vitamin C er en antioksidant, som beskytter celler, DNA, proteiner og lipider mot oksidativt stress. Vitamin C har også betydning for en normal dannelse av collagen, som har betydning for en normal hud.

  kr 249,00
  Les mer
 • Magnesium Malat™ - 90stk - New Nordic
  Magnesium Malat™ - 90stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Magnesium Malat™ - 90stk

  Magnesium Malat™ - 90stk fra New Nordic er en fruktsyre - magnesiumsalt av eplesyre, dvs. en organisk bundet magnesiumkilde. Magnesium reduserer tretthet og utmattelse samt bidrar til opprettholdelse av normal muskelfunksjon. I tillegg bidrar magnesium til elektrolyttbalansen og til nervesystemets normale funksjon og til et normalt energistoffskifte.

  kr 209,00
  Les mer
 • Multi Vegan™ Gummies - 120stk - New Nordic
  Multi Vegan™ Gummies - 120stk - New Nordic

  NEW NORDIC

  Multi Vegan™ Gummies - 120stk

  Multi Vegan™ Gummies - 120stk er fra New Nordic. Med multi vegan™ gummies får du mange av de næringsstof­fer, som er nødvendige for den generelle livskvalitet og et aktivt liv. En skreddersydd gummie av vitaminer med naturlige farge og smaksstoffer.

  kr 179,00
  Les mer
 • Active Immune™ - 30tbl - New Nordic
  Active Immune™ - 30tbl - New Nordic

  NEW NORDIC

  Active Immune™ - 30tbl

  Active Immune™ - 30tbl er fra New Nordic. Vårt immunsystem er kroppens forsvar mot fremmende mikroorganismer. Active Immun™ er en tablett som er basert på svarthyllbær, bjørkebark og humle, som bidrar til kroppens normale forsvar. Svarthyllbær hjelper med å støtte kroppens immunsystem og forsvar.

  kr 299,00
  Les mer
 • Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 120tbl - New Nordic
  Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 120tbl - New Nordic

  NEW NORDIC

  Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 120tbl

  Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 120tbl fra New Nordic anbefales til personer som ønsker hjelp til å bevare vitalitet og sunne øyne. Tablettene inneholder blåbær, øyentrøst og tagetes ekstrakt. Tagetes blomst ekstrakt har et standardisert innhold av 10 mg naturlig lutein, som også finnes i Macula, den gule flekken i øyet - den delen som er ansvarlig for det sentrale synet.

  kr 479,00
  Les mer
 • Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 240tbl - New Nordic
  Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 240tbl - New Nordic

  NEW NORDIC

  Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 240tbl

  Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 240tbl fra New Nordic anbefales til personer som ønsker hjelp til å bevare vitalitet og sunne øyne. Tablettene inneholder blåbær, øyentrøst og tagetes ekstrakt. Tagetes blomst ekstrakt har et standardisert innhold av 10 mg naturlig lutein, som også finnes i Macula, den gule flekken i øyet - den delen som er ansvarlig for det sentrale synet.

  kr 739,00
  Les mer
 • Melissa Dream™ - 60tbl - New Nordic
  Melissa Dream™ - 60tbl - New Nordic

  NEW NORDIC

  Melissa Dream™ - 60tbl

  Melissa Dream™ - 60tbl fra New Nordic. En god natts søvn er svært viktig for kroppens evne til å hente seg inn og våkne opp frisk og uthvilt. Melissa Dream™ er basert på en kombinasjon av ekstrakter fra sitronmelisse, kamille og grønn te, pluss vitamin B og magnesium. Sitronmelisse bidrar til en normal og rolig søvn.

  kr 249,00
  Les mer
 • Melissa Dream™ - 120tbl - New Nordic
  Melissa Dream™ - 120tbl - New Nordic

  NEW NORDIC

  Melissa Dream™ - 120tbl

  Melissa Dream™ - 120tbl fra New Nordic. En god natts søvn er svært viktig for kroppens evne til å hente seg inn og våkne opp frisk og uthvilt. Melissa Dream™ er basert på en kombinasjon av ekstrakter fra sitronmelisse, kamille og grønn te, pluss vitamin B og magnesium. Sitronmelisse bidrar til en normal og rolig søvn.

  kr 449,00
  Les mer
 • Skin Care™ Collagen Filler - 180tbl - New Nordic
  Skin Care™ Collagen Filler - 180tbl - New Nordic

  NEW NORDIC

  Skin Care™ Collagen Filler - 180tbl

  Skin Care™ Collagen Filler - 180tbl fra New Nordic er en hudpleietablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra for en strålende og fin hud. Den inneholder vitenskapelig dokumenterte ingredienser, som minsker synligheten av fine linjer og rynker. Tabletten hjelper også med å forbedre hudens fasthet og elastisitet samt hjelper til følelsen av en godt fuktig hud.

  kr 759,00
  Les mer
 • Skin Care™ Perfect Tan - 60tbl - New Nordic
  Skin Care™ Perfect Tan - 60tbl - New Nordic

  NEW NORDIC

  Skin Care™ Perfect Tan - 60tbl

  Skin Care™ Perfect Tan - 60tbl fra New Nordic er en enestående soltablett, som bidrar til normal hudpigmentering etter at du har utviklet den jevne og ettertraktede solbrune fargen. Skin Care Perfect Tan setter standarden for en ny generasjon av soltabletter og kosmetikk innenfra. Tabletten er basert på mandarin, pomelo, kapers og sort pepper ekstrakt.

  kr 279,00
  Les mer
Side:
 1. 1
 2. 2
per side