Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Organic Essence

Organic Essence er en kroppspleie-serie med sunne, organiske deodoranter, kroppskremer og leppomader. De så dagens lys i 2006, etter at USDA National Organic Program tillot produkter som stammer fra jordbruk, men som ikke er mat, å gå under deres eksisterende standard for organisk mat. Organic Essence ble med stolthet et av de første merkene som ble seritifisert til denne standaren, og er i dag et av få merker som kun produserer organiske kroppsprodukter.

Å vært seritifisert organisk er viktig fordi stadig mer utspekulert markedsføring litt etter litt fratar ordet "naturlig" sin kredibilitet. Organic Essences DNA handler helt enkelt om å ikke bruke kjemikalier som fører til helseplager og bekymringer. Den tryggeste mengden med syntetiske kjemikalier er nemlig; Ingenting.

Ideen om å bruke naturlige, tradisjonelle ingredienser og produkter er populært fordi de er noe de fleste kjenner godt til. Vi vet mye om helsefordelene ved frukt, grønnsaker og urter, akkurat som at vi vet at visse andre planter er giftige og ikke skal spises. Syntetiske kjemikalier derimot, har ikke eksistert lenge nok til at vi vet helt sikkert hva de gjør med helsen vår. For eksempel er det mange kjemikalier som før ble ansett som trygge, men som vi vet i dag er skadelige. 

Organic Essence ønsker også å være miljøbevisste med innpakningen sin, og derfor er det laget av kompost og inneholder ikke plast. Til og med den klare beskyttelsesfilmen utenpå produktene er nedbrytbare polylaktid (PLA) og den er ASTM-sertifisert! 

Organic Essence er naturligvis ikke testet på dyr.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.