Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Paul and Joe

Paul & Joe Beaute ble lansert i 2002 av det japanske hudpleieselskapet Albion Cosmetics, og året etter var det å finne på markedet i Storbritannia. Opprinnelig startet merket med klesdesign, og grunnlegger Sophie Mechaly kalte det like godt opp etter sine to sønner; Paul og Joe. Merket er kjent for å bruke morsomme og unike mønster og design, og dette gjenspeiles også i kosmetikkserien deres. I tillegg til Paul and Joe Beaute, finnes det også Paul & Joe Sister, Paul & Joe kids, smykker og solbriller.

Albion Cosmetics produserer Paul and Joe Beaute i sine fabrikke i Japan, og de har lenge vært kjent for å bruke ingredienser medekstremt høy kvalitet. Der får de god hjelp av den internasjonale make up-artisten Craig Ryan French. Han assisterer det japanske teamet med å designe de vakre Paul and Joe-produktene slik at forbrukerne får det beste av det beste. Paul and Joe-produktene er naturligvis ikke testet på dyr.

Paul and Joe-filosofien er at hver enkelt kvinne skal ha det gøy med produktene og bruke de på sin egen individuelle måte slik at de virkelig får uttrykt seg selv! Det er lett å komme inn i kjedelige rutiner når det gjelder sminke - så husk at det skal jo være litt gøy også!

Paul and Joe

per side
per side