Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Purasana

Purasana er en helt ny serie som serverer deg økologisk og raw superfood fra belgiske Biovita. Her finner du alt fra acai-pulver og tranebær, til cacao-nibs, inkabær og hemp-frø. I serien inngår spennende mikser både for slanking og detox, -men også en hel del varianter som kanskje ikke er så vanlige. Pursana sine produkter kjennetegnes av gjennomprøvde produkter som har god kvalitet samt en fornuftig pris!

Råvarene hentes fra de aller beste kildene som finnes og går igjennom nøye og detaljerte kvalitetsanalyser både hos råvareleverandrørene og hos produsenten Pusanana i Belgia. Super produktene til Purasana kan brukes i så mangt, men fellesnevneren for de alle er at de kan brukes i smoothies. 

Purasana

per side
 • Acai Powder - 100g ØKO - Purasana
  -20%
  Acai Powder - 100g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Acai Powder - 100g ØKO

  Acai Powder fra Purasana er et pulver av det næringsrike acaibæret. Man betrakter Acai-bær som en av verdens mest næringsrike frukter og en viktig kilde til næringsstoffer og plantenæringsstoffer. Purasana acai-pulver blir frysetørket og konservert slik at alle næringsmidlene blir beholdt. Pulveret er rikt på vitaminer og fiber og en viktig kilde til mineraler. Ypperlig å bruke i smoothies eller annen drikke.

  kr 339,00

  kr 271,20

  Les mer
 • Cacao Nibs - 200g ØKO - Purasana
  -20%
  Cacao Nibs - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Cacao Nibs - 200g ØKO

  Cacao Nibs fra Purasana er rå kakaobønner som er knust til små biter. Kakaobitene er naturlig rike på næringsstoffer og virksomme plantenæringsstoffer, som antioksidanter. Disse plantenæringsstoffene er viktige tilskudd for en god helse. Kakaobitene er også rike på fiber. Cacao Nibs inneholder ikke sukker eller andre smakstilsetninger. Velegnet til rå sjokolade, i snacks, kaker og desserter.

  kr 159,00

  kr 127,20

  Les mer
 • Cacao Powder - 200g ØKO - Purasana
  -20%
  Cacao Powder - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Cacao Powder - 200g ØKO

  Cacao Powder fra Purasana er økologisk og raw kakaopulver. Dette kakaopulveret er fremstilt uten oppvarming fra frøene til Theobroma-kakaotreet, et eviggrønt tre som vokser i Peru med et tropisk klima. Kakao er naturlig rik på næringsstoffer, og ikke minst viktige plantenæringstoffer. Økologisk og raw Cacao Powder er rik på jern, kalium, kalsium, fosfor, magnesium, sink og kobber.

  kr 129,00

  kr 103,20

  Les mer
 • Curcuma Powder - 200g ØKO - Purasana
  -20%
  Curcuma Powder - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Curcuma Powder - 200g ØKO

  Curcuma Powder fra Purasana er et pulver laget av gurkemeie. Gurkemeie utvinnes fra roten på planten med det latinske navnet curcuma longa. Gurkemeie er et av grunnkrydderne i indiske karriblandinger og en kraftig antioksidant. I asiatisk folkemedisin er gurkemeie tradisjonelt vært benyttet mot mange plager, alt fra halsbrann og fordøyelsesproblemer til ledd og hudlidelser. Gurkemeie har en appelsingul farge og er i slekt med ingefær.

  kr 159,00

  kr 127,20

  Les mer
 • Green Mix Powder - 200g ØKO - Purasana
  -20%
  Green Mix Powder - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Green Mix Powder - 200g ØKO

  Green Mix Powder fra Purasana er en fantastisk supermatblanding av chlorella, spirulina, hvetegressog byggress. Det har også et høyt innhold av B-vitaminer, selen, jern og andre nyttige plantenæringsstoffer som taes fort opp av kroppen. I tillegg er det høye innholdet av klorofyll virker naturlig utrensende og er også bra for syrebalansen i kroppen.

  kr 239,00

  kr 191,20

  Les mer
 • Hemp Seeds - 200g ØKO - Purasana
  -20%
  Hemp Seeds - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Hemp Seeds - 200g ØKO

  Hemp Seeds fra Purasana er et ypperlig vegetarisk alternativ for alle som trenger tilførsel av protein. Hemp Seeds er naturlig rik på proteiner, fiber og en viktig kilde til vitaminer, mineraler, plantenæringsstoffer og Omega 3. Bruksområdene er mildt sagt ubegrensede. Kan strøs eller blandes i for eksempel grøt, frokostblandinger, salater eller smoothies.

  kr 149,00

  kr 119,20

  Les mer
per side