Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Purasana

Purasana er en helt ny serie som serverer deg økologisk og raw superfood fra belgiske Biovita. Her finner du alt fra acai-pulver og tranebær, til cacao-nibs, inkabær og hemp-frø. I serien inngår spennende mikser både for slanking og detox, og også en hel del varianter som kanskje ikke er så vanlige. Pursana sine produkter kjennetegnes av gjennomprøvde produkter som har god kvalitet samt en fornuftig pris!

Råvarene hentes fra de aller beste kildene som finnes og går igjennom nøye og detaljerte kvalitetsanalyser både hos råvareleverandørene og hos produsenten Pusanana i Belgia. Superproduktene til Purasana kan brukes i så mangt, men fellesnevneren for de alle er at de kan brukes i smoothies. 

Purasana

per side
 • Acai Powder - 100g ØKO - Purasana
  Acai Powder - 100g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Acai Powder - 100g ØKO

  Acai Powder fra Purasana er et pulver av det næringsrike acaibæret. Man betrakter Acai-bær som en av verdens mest næringsrike frukter og en viktig kilde til næringsstoffer og plantenæringsstoffer. Purasana acai-pulver blir frysetørket og konservert slik at alle næringsmidlene blir beholdt. Pulveret er rikt på vitaminer og fiber og en viktig kilde til mineraler. Ypperlig å bruke i smoothies eller annen drikke.

  kr 339,00
  Les mer
 • Cacao Nibs - 200g ØKO - Purasana
  Cacao Nibs - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Cacao Nibs - 200g ØKO

  Cacao Nibs fra Purasana er rå kakaobønner som er knust til små biter. Kakaobitene er naturlig rike på næringsstoffer og virksomme plantenæringsstoffer, som antioksidanter. Disse plantenæringsstoffene er viktige tilskudd for en god helse. Kakaobitene er også rike på fiber. Cacao Nibs inneholder ikke sukker eller andre smakstilsetninger. Velegnet til rå sjokolade, i snacks, kaker og desserter.

  kr 159,00
  Les mer
 • Cacao Powder - 200g ØKO - Purasana
  Cacao Powder - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Cacao Powder - 200g ØKO

  Cacao Powder fra Purasana er økologisk og raw kakaopulver. Dette kakaopulveret er fremstilt uten oppvarming fra frøene til Theobroma-kakaotreet, et eviggrønt tre som vokser i Peru med et tropisk klima. Kakao er naturlig rik på næringsstoffer, og ikke minst viktige plantenæringstoffer. Økologisk og raw Cacao Powder er rik på jern, kalium, kalsium, fosfor, magnesium, sink og kobber.

  kr 129,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Curcuma Powder - 200g ØKO - Purasana
  Curcuma Powder - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Curcuma Powder - 200g ØKO

  Curcuma Powder fra Purasana er et pulver laget av gurkemeie. Gurkemeie utvinnes fra roten på planten med det latinske navnet curcuma longa. Gurkemeie er et av grunnkrydderne i indiske karriblandinger og en kraftig antioksidant. I asiatisk folkemedisin er gurkemeie tradisjonelt vært benyttet mot mange plager, alt fra halsbrann og fordøyelsesproblemer til ledd og hudlidelser. Gurkemeie har en appelsingul farge og er i slekt med ingefær.

  kr 159,00
  Les mer
 • Green Mix Powder - 200g ØKO - Purasana
  Green Mix Powder - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Green Mix Powder - 200g ØKO

  Green Mix Powder fra Purasana er en fantastisk supermatblanding av chlorella, spirulina, hvetegressog byggress. Det har også et høyt innhold av B-vitaminer, selen, jern og andre nyttige plantenæringsstoffer som taes fort opp av kroppen. I tillegg er det høye innholdet av klorofyll virker naturlig utrensende og er også bra for syrebalansen i kroppen.

  kr 239,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Hemp Seeds - 200g ØKO - Purasana
  Hemp Seeds - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Hemp Seeds - 200g ØKO

  Hemp Seeds fra Purasana er et ypperlig vegetarisk alternativ for alle som trenger tilførsel av protein. Hemp Seeds er naturlig rik på proteiner, fiber og en viktig kilde til vitaminer, mineraler, plantenæringsstoffer og Omega 3. Bruksområdene er mildt sagt ubegrensede. Kan strøs eller blandes i for eksempel grøt, frokostblandinger, salater eller smoothies.

  kr 149,00
  Les mer
 • Maca - 200g - Purasana
  Maca - 200g - Purasana

  PURASANA

  Maca - 200g

  Purasana Maca - 200g er 100% raw og økologisk Macapulver. Maca er en liten rotgrønnsak som har blitt kultivert gjennom århundrer av urbefolkningen i Andesfjellene. Macaroten vokser på over 3500 meters høyde. Roten soltørkes og pulveriseres. Purasana Macapulver er en naturlig kilde til blant annet kalsium og jern. Maca bidrar til fysisk og psykisk yteevne og er en kilde til energi og lyst (ved inntak av 1,5 – 3 gram per dag).

  kr 169,00
  Les mer
 • Kombucha Drink Fresh Ginger - 330ml ØKO - Purasana
  Kombucha Drink Fresh Ginger - 330ml ØKO - Purasana

  PURASANA

  Kombucha Drink Fresh Ginger - 330ml ØKO

  Kombucha Drink Fresh Ginger - 330ml ØKO fra Purasana er fermentert te basert på en svært gammel kinesisk tradisjon. Kombucha bidrar først og fremst med nyttige bakterier som sørger for et bakterimangfold i tarmen og dermed en bedre fordøyelse. Oppbevar produktet i romtemperatur.

  kr 49,00
  Les mer
 • Ginger Powder - 200g ØKO - Purasana
  Ginger Powder - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Ginger Powder - 200g ØKO

  Ginger Powder - 200g ØKO fra Purasana er pulverisert ingefær. Ingefær er en tradisjonsrik rot med mange gode egenskaper. Produktet kan bidra til en god fordøyelse og motvirke lett kvalme. Kan også virke lindrende på ømme og stive ledd, samt virke betennelsesdempende. Pulveret egner seg ypperlig i diverse middagsretter, i bakst, smoothies eller som te.

  kr 129,00
  Les mer
 • Chia Seeds - 200g ØKO - Purasana
  Chia Seeds - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Chia Seeds - 200g ØKO

  Chia Seeds - 200g ØKO fra Purasana er ubehandlet og uten tilsetningsstoffer. Bruk chiafrø i smoothies, frokostblandinger eller desserter. Mange bruker også chiafrø som bindemiddel i baking.

  kr 89,00
  Les mer
 • Rødbete Pulver - 200g ØKO - Purasana
  Rødbete Pulver - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Rødbete Pulver - 200g ØKO

  Rødbete Pulver - 200g ØKO fra Purasana kan benyttes av alle som ønsker en god helse. Spesielt idrettsutøvere kan dra nytte av rødbetepulver. Mange anvendelsesområder, fra smoothies til middagsmat. Mange anvendelsesområder, fra smoothies til middagsmat. Oppbevares tørt. Vegansk,glutenfri,laktosefri og uten soya

  kr 199,00
  Les mer
 • Wheat Grass Powder - 200g ØKO - Purasana
  Wheat Grass Powder - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Wheat Grass Powder - 200g ØKO

  Wheat Grass Powder - 200g ØKO fra Purasana er en ny eksklusiv high-end serie med raw, økologisk, vegansk og koshersertifiserte greens .Råvarene hentes fra de beste kildene som finnes. I likhet med de øvrige Purasana-produktene, gjøres disse produktene gjenstand for grundige kvalitetsanalyser både hos råvareleverandører og produsenten Purasana i Belgia. Mange anvendelsesområder men felles for de alle er at de kan brukes i smoothies. Stappfull av næringsstoffer.

  kr 199,00
  Les mer
 • Hemp Protein Powder - 200g ØKO - Purasana
  Hemp Protein Powder - 200g ØKO - Purasana

  PURASANA

  Hemp Protein Powder - 200g ØKO

  Hemp Protein Powder - 200g ØKO fra Purasana er en kilde til vegetabilsk protein fra en av de mest allsidige planter i verden. Hemp er naturlig rik på proteiner, omega 3 og fiber, og gir tilførsel av vitaminer og nyttige plantenæringsstoffer.

  kr 169,00
  Les mer
 • Kombucha Drink Original - 330ml ØKO - Purasana
  Kombucha Drink Original - 330ml ØKO - Purasana

  PURASANA

  Kombucha Drink Original - 330ml ØKO

  Kombucha Drink Original - 330ml ØKO fra Purasana er fermentert te basert på en svært gammel kinesisk tradisjon. Kombucha bidrar først og fremst med nyttige bakterier som sørger for et bakterimangfold i tarmen og dermed en bedre fordøyelse.

  kr 49,00
  Les mer
 • Kokos Blomst Sukker - 300g ØKO fra Purasana
  Kokos Blomst Sukker - 300g ØKO fra Purasana

  PURASANA

  Kokos Blomst Sukker - 300g ØKO

  Kokos Blomst Sukker - 300g ØKO fra Purasana er et aromatisk, smakfullt og uraffinert brunt sukker med en lav glymetisk indeks. Kokosblomstsukker blir utvunnet fra nektaren fra blomstene til kokospalmen.

  kr 129,00
  Les mer
per side