Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Real Techniques sminkekoster

 

Sminkekoster som imponerer! Har du lyst til å påføre sminke som proffene? Real Techniques sminkekoster er utviklet av de verdensberømte makeup-artistene og bloggerne Sam & Nic Chapman. Søstrene har arbeidet for store merker som MAC, Chanel & Shu Uemura, og er autoriteter i den internasjonale mote- og skjønnhetsverdenen. Sam & Nic har laget en egen opplæringsvideo for alle produktene sine, som på en enkel måte viser hvordan du kan oppnå perfekt resultat med Real Techniques sminkekoster.


Powder brush er en stor pudderkost som er perfekt til påføring av alle typer pudder og mineralsminke. Miracle complextion sponge gjør det kjempelett å legge basesminke – og resultatet blir alltid fantastisk!

 

Coverbrands bestselgende Setting brush gir enhver look den siste finishen og er i tillegg perfekt til å legge highlighter med.


«Denne kan brukes til alt! Jeg bruker denne hovedsakelig til å sette concealeren min og til å highlighte, men den er også fin til å påføre shimmer på kinnbenene, legge øyenskygge og å konturere. Dette er nok den børsten jeg elsker og bruker mest av alle sminkekoster jeg eier. Definitivt en god investering», skriver en av våre kunder I en omtale.

Real Techniques sminkekoster

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per side