Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

RevitaLash Advanced

per side
 • Vippeserum fra RevitaLash Advanced - RevitaLash Lash Conditioner 2ml
  Vippeserum fra RevitaLash Advanced - RevitaLash Lash Conditioner 2ml

  REVITALASH ADVANCED

  RevitaLash Lash Conditioner - 2ml

  Original og unik, utviklet av øyeleger, er Revitalash en øyenvippe-balsam som forbedrer utseendet til vippene og beskytter mot brudd, samtidig som det forbedrer sunnheten, fleksibiliteten og styrken på vippene. Dette prisbelønte øyenvippeserumet er en egenutviklet blanding med en vitenskapelig avansert teknologi. Peptider, lipider, biotin og grønn te-ekstrakt, rik på Panthenol, kondisjonerer og styrker vippene mens de forsvarer seg mot miljøskader, så vel som skader forårsaket av vippenes stylingprodukter som kan forårsake skader på vippene. RevitaLash Lash Conditioner er et serum som gjør vippene dine lengre, tykkere og fyldigere.

  kr 889,00
  Les mer
 • Vippeserum fra RevitaLash Advanced - RevitaLash Lash Conditioner 3,5ml
  -21%
  Vippeserum fra RevitaLash Advanced - RevitaLash Lash Conditioner 3,5ml

  REVITALASH ADVANCED

  3,5ml - RevitaLash Lash Conditioner

  Original og unik, utviklet av øyeleger, er Revitalash en øyenvippe-balsam som forbedrer utseendet til vippene og beskytter mot brudd, samtidig som det forbedrer sunnheten, fleksibiliteten og styrken på vippene. Dette prisbelønte øyevippeserumet er en egenutviklet blanding med en vitenskapelig avansert teknologi. Peptider, lipider, biotin og grønn te-ekstrakt, rik på Panthenol, kondisjonerer og styrker vippene mens de forsvarer seg mot miljøskader, så vel som skader forårsaket av vippenes stylingprodukter som kan forårsake skader på vippene. RevitaLash Lash Conditioner er et serum som gjør vippene dine lengre, tykkere og fyldigere.

  kr 1 139,00

  kr 899,00

  Les mer
 • RevitaLash Lash Conditioner - 1ml
  RevitaLash Lash Conditioner - 1ml

  REVITALASH ADVANCED

  RevitaLash Lash Conditioner - 1ml

  Original og unik, utviklet av øyeleger er Revitalash en øyenvippe-balsam som forbedrer utseendet til vippene og beskytter mot brudd, samtidig som det forbedrer sunnheten, fleksibiliteten og styrken på vippene. Dette prisbelønte øyenvippeserumet er en egenutviklet blanding med en vitenskapelig avansert teknologi. Peptider, lipider, biotin og grønn te-ekstrakt, rik på Panthenol, kondisjonerer og styrker vippene mens de forsvarer seg mot miljøskader, så vel som skader forårsaket av vippenes stylingprodukter som kan forårsake skader på vippene. RevitaLash Lash Conditioner er et serum som gjør vippene dine lengre, tykkere og fyldigere.

  kr 489,00
  Les mer
 • Double-Ended - Primer / Mascara -Revitalash
  Double-Ended - Primer / Mascara -Revitalash

  REVITALASH ADVANCED

  Double-Ended - Primer / Mascara

  Double-Ended - Primer / Mascara fra Revitalash er en praktisk 2 i 1 mascara som prepper, primer, volumiserer og gir vippene dine en intens look! Den doble børsten har vår unike, bestselgende Volumizing Primer og Volum Mascara for sunne, flotte vipper med masse volum. Primeren gir vippene næring.

  kr 319,00
  Les mer
 • Defining Eyeliner - Revitalash
  Defining Eyeliner - Revitalash

  REVITALASH ADVANCED

  Defining Eyeliner

  Defining Eyeliner fra Revitalash er en rikt pigmentert liner som holder hele dagen, uten å irritere øyet. Kremet gel-formel med Vitamin E gir en jevn påføring med eksepsjonell farge og lang varighet. Lineren har også innebygd spisser og tilpasset ende for å «smudge» lineren sånn du liker den.

  kr 315,00
 • RevitaBrow - 3ml - Revitalash
  RevitaBrow - 3ml - Revitalash

  REVITALASH ADVANCED

  RevitaBrow - 3ml

  RevitaBrow - 3ml fra Revitalash er en patentert blanding av vitenskapelig avansert teknologi og naturlige ingredienser som sammen virker for å beskytte mot slitasje og brekte hårstrå. Forbedrer fleksibilitet, fuktighet og glans for dristige, vakre bryn. Unik applikator gjør det enkelt, raskt og presist å påføre RevitaBrow. Menn kan også bruke RevitaBrow for å forbedre utseendet på sideburns, skjegg og bryn.

  kr 1 039,00
  Les mer
 • RevitaBrow - 1,5ml fra Revitalash
  RevitaBrow - 1,5ml fra Revitalash

  REVITALASH ADVANCED

  RevitaBrow - 1,5ml

  RevitaBrow - 1,5ml fra Revitalash er en patentert blanding av vitenskapelig avansert teknologi og naturlige ingredienser som sammen virker for å beskytte mot slitasje og brekte hårstrå. Forbedrer fleksibilitet, fuktighet og glans for dristige, vakre bryn. Unik applikator gjør det enkelt, raskt og presist å påføre RevitaBrow.

  kr 569,00
  Les mer
 • Hi Def Brow Pencil - Revitalash
  Hi Def Brow Pencil - Revitalash

  REVITALASH ADVANCED

  Hi Def Brow Pencil

  Hi Def Brow Pencil fra Revitalash er en multifunksjonell, langtidsholdbar, vannfast øyenbrynsblyant, som kan brukes til å skape skreddersydd form og definisjon. Blyantapplikatoren skaper naturlige strøk, som minner om øyenbrynshår, samtidig som den kan blendes til en fyldig, dramatisk look.

  kr 319,00
 • Hi-Def Brow Gel - Revitalash
  Hi-Def Brow Gel - Revitalash

  REVITALASH ADVANCED

  Hi-Def Brow Gel

  Hi-Def Brow Gel fra Revitalash former brynene dine med sin multi-tasking, revolusjonerende mineral gel. Med ny presisjonsstylingsbørste for å fylle ut hull, definere bryn-formen og holde brynene på plass. Formulert med peptider og havre betaglukan for å styrke, nære og forbedre utseende for mer dramatiske bryn.

  kr 319,00
  Les mer
 • Hi-Def Brow Gel - Dark - Revitalash
  Hi-Def Brow Gel - Dark - Revitalash

  REVITALASH ADVANCED

  Hi-Def Brow Gel - Dark

  Hi-Def Brow Gel fra Revitalash former brynene dine med sin multi-tasking, revolusjonerende mineral gel. Med ny presisjonsstylingsbørste for å fylle ut hull, definere bryn-formen og holde brynene på plass. Formulert med peptider og havre betaglukan for å styrke, nære og forbedre utseende for mer dramatiske bryn.

  kr 319,00
  Les mer
 • Lash Reset Kit - Revitalash
  Lash Reset Kit - Revitalash

  REVITALASH ADVANCED

  Lash Reset Kit

  Lash Reset Kit fra Revitalash gir naturlig vakre vipper i bevegelse med denne helt nye samlingen. RevitaLash® Advanced forbedrer og forsterker vippene, mens AquaBlur® fukter og befester øyeområdet. Få skjønnhetssøvnen din og beskytt de vakre vippene med vår skreddersydde søvnmaske i sateng.

  kr 1 479,00
  Les mer
 • Brow Reset Kit - Revitalash
  Brow Reset Kit - Revitalash

  REVITALASH ADVANCED

  Brow Reset Kit

  Brow Reset Kit fra Revitalash gir deg naturlig vakre bryn i bevegelse med denne helt nye samlingen. RevitaBrow® Advanced forbedrer og forsterker brynene, mens AquaBlur® hydrerer øyeområdet. Få skjønnhetssøvnen din og beskytt de vakre brynene dine med vår skreddersydde satin-søvnmaske.

  kr 1 359,00
  Les mer
 • Thickening Shampoo - RevitaLash
  Thickening Shampoo - RevitaLash

  REVITALASH ADVANCED

  Thickening Shampoo

  Thickening Shampoo fra RevitaLash inneholder nøye utvalgte ingredienser som forbedrer hodebunnsforholdene ved å rense og styrke håret, samt beskytte mot ytre forurensning. Den unike formen for denne sjampoen er rik på planteekstrakt og terapeutiske ingredienser som hjelper til med å opprettholde en sunn hodebunn, styrker det ytre laget av håret og forbedrer tykkelsen på håret.

  kr 349,00
  Les mer
 • Thickening Conditioner - RevitaLash
  Thickening Conditioner - RevitaLash

  REVITALASH ADVANCED

  Thickening Conditioner

  Thickening Conditioner fra RevitaLash er laget av en formel som inneholder nøye utvalgte ingredienser som forbedrer hodebunnsforholdene ved å pleie og fukte håret, samt beskytte mot ekstern forurensning. Den unike formen for dette balsamet er rikt på planteekstrakt som hjelper til med å opprettholde en sunn hodebunn, styrker det ytre laget av håret og forbedrer tykkelsen på håret.

  kr 349,00
  Les mer
 • Volumizing Hair Foam - RevitaLash
  Volumizing Hair Foam - RevitaLash

  REVITALASH ADVANCED

  Volumizing Hair Foam

  Volumizing Hair Foam fra RevitaLash er et banebrytende, unisex hårskum designet for å møte behovene til menn og kvinner som lider av hårtap og tynnende hår. Inneholder BioPeptin Complex®, som øker hårets vitalitet med en unik formel designet for å øke hårvolumet. Formen gir glans og fylde uten å tyngde håret, nærer hodebunnen og forbedrer hårets elastisitet for å forhindre ødelagte hårstrenger.

  kr 1 499,00
  Les mer
per side